Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Vis...Cu şApca


Dacone

Recommended Posts

  • Romania Research Team

De atata amar de vreme de cand joc Football Manager,inafara de un campionat pe care l-am terminat si ce ii drept,l-am terminat cu brio cu Otelul nu am terminat niciodata un sezon de Liga 1.Chiar ma mira acest lucru deoarece tin cu "U" Cluj de cand ma stiu si nu am dus niciodata o campanie pana la sfarsit cu ei.M-am decis ca acuma am timp,sa castig cel putin un campionat cu ei...zis si facut m-am pus si am facut un plan serios pe 3 ani,ca doar asa se face la orice echipa cat de cat profesionista.

Planul arata cam asa:

2010-2011:Cine ii blana si are si salariu' mare,pleaca.In locul lor,jucatori tineri si cu salarii acceptabile,jucatori pe care ne putem baza in urmatorii 4 ani.Pe langa asta,am in vizor si imbunatatirea academiei de tineret si a conditiilor de antrenament+antrenori+scouteri.Integrarea lui Cucui si Morar in primul 11,este al 3-lea obiectiv al sezonului.Ma voi axa pe jucatori africani si est-europeni in acest prim sezon pentru ca sunt ieftini si destul de buni.Mai multi jucatori sub 18 ani vor veni la echipa noastra de juniori pentru a putea face transferuri din pepiniera proprie in urmatoarele sezoane (gen Barca,ca tot ii la moda).

Obiectivul sezonului,2010-2011-Locurile:8-12

2011-2012:O serie dintre jucatorii care totusi sunt buni dar batrani le vor face loc celor tineri care vor creste deja un sezonul la echipa de tinere,si vor prinde si meciuri in prima liga si mai ales in Cupa Romaniei.Ne vom axa pe intinerirea echipei,totusi va fi un mixt intre experienta si dorinta de afirmare.Obiectivul sezonului va fi de a ataca un loc de cupa europeana.

2012-2013:Lotul fiind deja consolidat,jucatorii tineri care deja au o experienta buna in prima liga,impusi in primul 11 din sezonul trecut,vor fi ajutati de cateva transferuri mai sanatoase sa castigam primul titlu din istoria lui "U" Cluj.Obiectiv clar de acuma:TITLUL

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Dupa ce m-am uitat la lot,mi-am dat seama cine nu are ce cauta la mine in echipa.Si "infractorii" sunt:

Fărcaş,Daniel Munteanu,Niţu,Buşcă,Belosevic,Buhuş,Cenic,Teuşan,Dolha,Ionescu,Pop,Danciu,Gheorghe,Ţene,Tobă,Delgado.

Astia asa de inceput,pentru ca pe restul posturilor o sa ma uit sa vad ce pot aduce in loc,cei din randul de mai sus chiar nu au ce cauta la aceasta echipa.Incerc sa castig cat de mult de pe ei,si sa aduc in locul lor cei mai buni jucatori care ii pot gasi pe piata.

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

njogudembanyrnprofileat.png

Deoarece Walter nu o bagat mana prea atanc in buzunar o sa ma axez mai mult pe jucatori liberi de contract...stiu ca nu ii extraordinar la bibilica :)) dar calitatile lui fizice mi-au atras atentia :) sunt sigur ca o sa ma ajute in sezonul acesta...

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

ii stiu pe amandoi primul cred ca ii de la BATE parca,cred ca face figuri la salariu',nici nu m-am uitat la el...Cat despre Cristiano,nu l-am avut decat in divizia a doua unde stiu ca le dadea calumea,la el o sa ma mai gandesc

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Cam astia sunt jucatorii cu care ne-am intarit in aceasta vara,orice ar fi sunt mai buni ca ce aveam pana acuma in lot,si primele doua etape au fost pe placul nostru.

In primul meci am mers la Chiajna sa jucam sti draq cu cine,ori ii Unirea Urziceni ori Concordia ori nu stiu :)) oricum scorul spune totul.Monday cu Nyren pana in minutul 22 si dupa acea,Monday cu Niculescu au rezolvat meciul in care nu am avut nici o emotie.

unireachiajnavuclujinfo.png

Link to comment
Share on other sites

asta o zice unul care e din galati hysterical.gif

Asa este, insa nu am fost niciodata fan al Otelului. Poate e ironic, insa asta e adevarul. Si oricum, mie nivelul Ligii 1 mi se pare foarte slab. Iar Otelul e cea mai slaba campioana a Romaniei din ultimii 20-25 de ani cel putin. E meritul lor, felicitarile mele, dar au castigat o editie de campionat cu echipe care au jucat una mai prost ca alta. Si veti vedea in Champions League...sa speram ca o sa prinda o grupa mai usoara, ca altfel o sa fie macel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy