Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Sharingan

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Sharingan

  1. Citim si suntem multi ...stai linistit ca la view-uri o sa se adune ....daca eu am avut 6000 la o cariera prezentata mai pe larg presimt ca o sa ajungi la o cifra mult mai mare plus ca asta e un story care poti sa-l recitesti oricand ....multumim si speram sa continui cat mai mult.
  2. Nu ziceam de finale ci de transferurile facute de AI si atunci Romania nu era trecuta ca EU. Sa speram ca o sa creasca si valoarea regenilor romani si ca o sa prinzi si tu cativa . Abia acum in al 4-lea an la Craiova in liga a 3-a imi vin si mie un DL si un DC buni de la U19.
  3. Da asa e. Parca inainte se faceau mai bine transferurile la AI. Si acum tin minte ca la FM 2007 dupa vreo 10-11 ani finala UCL a fost "U"Craiova - FC Arges si chiar a fost grea. Acum abia daca ajung echipele in grupe.
  4. Da poti bate mai usor echipele din campionatele nesimulate ... Eu cu Vasluiul am o grupa cu City, Lyon si Basel si chiar daca au jucatori mai buni daca ai o aparare buna si un atac decent (sau atacant (Cavenaghi) care isi merita 300 k p/a venit liber de contract) am reusit 6 puncte din dubla cu Basel si mi-am asigurat locul in EL inainte de ultimele 2 meciuri pe care 90 % o sa le pierd(ca pe primele 2). Bafta ..cred ca ai sanse mari dar depinde si ce morala au jucatorii cand intalnesti RB cred ca o sa conteze mult ... cel putin in aparare.
  5. Macar nu ai nimerit din urna a 2-a pe Bayern ca aveai o grupa si mai frumoasa .....Man Utd,Bayern si Inter. Asa cat de cat CSKA are campionatul simulat si nu cred ca va juca la 100 %. Poate o fi scapat si de Dzagoev si Akinfeev.
  6. Mi s-a parut mie sau Mircea Bornescu e patronul celor de la Arsenal? Oricum bafta pentru sezonul 8.
  7. Bafta ...mai mult de 2 sezoane nu cred ca o sa dureze sa revii in prima liga ....mai ales la cati jucatori raman free dupa primul sezon poti sa iti faci usor cea mai buna echipa din seria 1 si probabil scapi deja de Timisoara.
  8. Bravo pentru titlu si naspa ca ai picat cu Liverpool in EL .... ii sustin dar e cea mai inconstanta echipa din cele mari ale Europei in FM si tocmai cu tine s-au gasit sa fie constanti. La treaba cu liga 1 ai dreptate se castiga titlul mult prea usor .....daca si eu l-am luat cu Craiova din primul sezon si totusi chiar daca Craiova are cativa jucatori buni a trebuit sa fac si eu vreo 6-7 transferuri ca sa ajung echipele mari si de acolo a fost cam floare la ureche. In sezonul actual am ajuns sa bag rezervele in cupa sa mai simt si eu adrenalina in afara de meciurile europene.
  9. Da ... la Craiova cei doi MLC si MRC sunt box to box si se misca de la DM la AMC si formeaza un diamond cu atacantul si MC
  10. succes in noul story si o sugestie : foloseste MLC - MC - MRC inloc de 2 MC si un DM ..... la Craiova merge si daca folosesti MC ca deep lying playmaker ramane mai in spate si nu se pierde legatura dintre aparare si mijloc plus ca ai mai mult suport pe atac
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy