Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Povestea Unui Chiropractor


craius

Recommended Posts

Sunt transpirat, imi caut cheile de la usa cladirii in care se afla apartamentul meu, dar nu le gasesc. Cu siguranta le-am uitat la club. In circa 40 de minute trebuie sa ajung in Piata Cinque Giornate la partida saptamanala de poker dar nu pot intra in apartament. Ma uit imprejur in speranta ca vad pe cineva cunoscut, insa renunt dupa cateva secunde atunci cand privirea mi se opreste asupra geamurilor apartamentului meu. In dormitorul ale carui geamuri dadeau spre strada, lumina era aprinsa. Cred ca a uitat-o vecinul care-mi hraneste pisica cat eu sunt plecat la club. Incerc sa-mi pastrez calmul, dar incep tot sa tremur. Desi ne aflam abia la sfarsitul lui iunie, e frig. Eu totusi tremur de nervi. Intarzii la poker!

Ma enervez si apas butoanele interfonului la nimereala. E opt fara un sfert si cineva trebuie sa-mi raspunda. Am noroc cu unul dintre vecini, si reusesc sa intru in bloc. Deschid usa, o inchid repede si ma lipesc cu spatele de ea. De la o vreme simt mereu nevoia sa-mi verific spatele. Si mereu astept, cand intorc capul, sa vad teava unui revolver. Cand intrii in mafia traficantilor de echipament sportiv trebuie sa te astepti la asta. Merg incet spre scari si inhalez cu placere aerul din hol. Miroase a Kent, tigarile lui Marco - vecinului de la etajul doi, care are o placere in a fuma pe holul blocului. Urc scarile spiralate pana ce ajung in dreptul usii apartamentului. Intru in camera mea. Imi arunc cravata pe un scaun si-mi deschei camasa. Ma opresc. Ceva nu e in regula. Cineva a fumat aici in odaie. Nu-s tigarile lui Marco, nici ale mele. N-am timp sa ma dezmeticesc. Usa de la debara se da la o parte. Raman incremenit, incapabil sa scot un sunet.

In fata mea se afla doi barbati civili, de varste diferite, cu pistoalele in mana. Tanarul, la vreo douazeci de ani, are o figură de intelectual. Ma izbeste aerul extrem de dur, dispretul din ochi e ucigator. Batranul e doar mohorat, pare un lucrator cu oarecare calificare. Inregistrez amanuntele reflex, fara sa-mi desprind ochii de pe armele lor.

- Daca urlii...

Se uita amandoi spre mine ca la un cadavru. Incerc sa castig timp. Observ mucurile de tigara aruncate pe jos.

- Am altceva mai bun de facut decat sa curat dupa voi.

- Are melita bulangiu'! mormaie batranul. Ia inchide-i-o, tinere!

Intr-adevar, imi tremura genunchii. Observ un licar in ochii tanarului. Acesta ma loveste cu perversa din spatele domului direct in ficat si in acelasi moment, batranul foloseste patul armei peste ceafa mea. Cele 110 Kg de carne si oase ale corpului meu nu mai au stabilitate, scot un muget de urs si ma pravalesc pe parchet.

to be continued...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Cand facem un poker pe multi bani? Parca tu erai ala de paria casa pe o cota de 1.01...

cam ce intelegi tu prin poker pe multi bani? de maine pana duminica sunt in "leaganul civilizatiei", so...

story-ul va continua, doar ca acum sunt in concediu :yahoo: si n-am timp.

Link to comment
Share on other sites

cam ce intelegi tu prin poker pe multi bani? de maine pana duminica sunt in "leaganul civilizatiei", so...

Era un "atac" la modul tau de a paria. Daca si asa joci poker, eu joc cu tine un heads up, in leaganul civilizatiei. Suma e neimportanta pt mine, vreau doar sa vad cum un elev in pregatire bate un profesor experimentat :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy