Jump to content

Pornind Din Liga 3


teochopper

Recommended Posts

Avantul.png

Am inceput un joc la FM 2011 cu Avantul Reghin. Trebuie sa admit ca jocul nu este asa de simplu cum il declar aici. Intr-adevar am facut unele modificari, toata povestea se bazeaza pe un nou proiect inceput in acest orasel de 36 de mii de locuitori in care un investitor, ceva gen Paszkany a venit si a cumparat echipa Avantul. Reputatia nu i s-a schimbat pentru ca asta ar fi facut jocul mult prea usor. In schimb banii adusi de finantator au facut ca bugetul de transferari sa fie putin peste 1 milion de euro, iar bugetul anual de salarii sa fie undeva in jurul sumei de 500000. Sume care exista la echipele de liga a II-a mai instarite. Astfel am inceput vanatoarea pe piata transferurilor. Am pastrat din echipa veche doar cativa jucatori si majoritatea ca rezerve.

Cele mai bune transferuri:

GK-Dan Panzaru (liber de contract)

DR-Ramses Gado (liber de contract)

ST-Andrei Zagrean (liber de contract) ... da intr-adevar, in realitate se lupta la titlu cu echipa lui Dusan Uhrin Jr.

Am mai adus cativa jucatori mai putin cunoscuti: Decebal Nae de la Astra, Andrei Antohi de la Pandurii in urma unui parteneriat (Pandurii imi sunt parent club), Ologu de la Craiova, jucator de perspectiva care in 2 ani este jucator de baza pentru orice echipa de liga 1, Astafei de la Tg. Mures care nu e la fel de bun ca in realitate si Ispir de la Branesti.

Cu echipa asta plombata si plina de tineri cred ca am sanse sa ma bat la promovare. Am promis actionarilor doar o pozitie sigura la mijloc de clasament, dar in mintea mea liga a II-a se vede din ce in ce mai clar.

Link to comment
Share on other sites

liga2a.gif

Liga 3 nu a inceput inca. Dar ca orice echipa de nivel inferior si noi trecem prin furcile Caudine ale fazelor incipiente ale Cupei Romaniei.

Runda 1:

Avantul Reghin - Chimia Brazi

Jurnalistii o declara favorita pe Chimia. Sincer si eu. Mai ales ca in turul doi eram programati cu Unirea Slobozia, o alta combatanta pentru promovare in liga 2. Doar norocul ne poate salva.

Incerc un 4-3-3 cu un singur mijlocas central si trei atacanti puternici.

1-0 pentru noi, minutul 62, marcheaza Decebal Nae introdus cu 7-8 minute inainte. "Bravo baiatu, hai sa fim atenti acum!"

1-1 dupa doar 4 minute egaleaza Chimia printr-o faza frumoasa, cateva pase bine legate

2-1 minutul 74, pentru Avantul marcheaza Antohi, atacantul Pandurilor la primul meci ca titular dupa imprumut.

2-2 minutul 76, se dovedeste inca o data ca nu putem tine de rezultat.

Prelungiri. Nimic spectaculos, Antohi mai are o ocazie pentru noi dar trimite peste poarta. Chimia mentine posesia undeva la 56% dar fara ocazii mari de poarta.

Penalty-urile din pacate nu ne-au fost prietene. Ispir si Vilmos Stoica rateaza de la noi. Panzaru apara doar o minge si ei pleaca mai departe sa infrunte Slobozia in derby-ul rundei a doua a Cupei.

Cu capul plecat la conferinta de presa am declarat ce am avut pe suflet:

-Nu era o competitie pe care puteam sa o castigam, sa fim seriosi.

-Ne permite sa ne concentram spre campionat, spre o lupta cu echipele tari din serie: SCM Brasov, SESO Campia Turzii si celelalte.

Link to comment
Share on other sites

Sper ca va fi interesant in continuare. Eu inca ma distrez, atat timp cat imi place jocul si cat am posibilitatea sa creez o echipa asa cum cred eu ca ar trebui creata e foarte bine. Sper sa va placa si voua in continuare... daca nu, aveti posibilitatea sa nu cititi.

Bugetul de transferuri de 1 milion de euro nu prea am avut posibilitatea sa-l folosesc pentru ca Avantul Reghin a ramas cu reputatia implicita de 1800. Ceea ce nu imi permitea sa cumpar jucatori de 1 milion de euro (ex. Chipciu sau Silviu Lung Jr.). Asa ca banii i-am folosit sa dau salarii mari unor jucatori liberi ca Ramses Gado sau Andrei Zagrean care ar fi putut foarte bine sa aleaga sa joace la Ceahlaul sau FC Arges sau alte echipe de talia acestora. Cel mai scump jucator cred ca a fost Decebal Nae pe care am platit 30k.

l_22359.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy