Jump to content

Taking Over The World


Bogdy26

Recommended Posts

Obiectiv: Am inceput aceasta salvare, cu acelasi gand ca in fiecare an: sa incep la Steaua, si sa ajung la Barcelona. De data aceasta m-am gandit sa mai pun o conditie. Si anume, sa nu semnez cu Barcelona, pana ce nu castig toate competitile din joc, exceptand cele din Spania si cele intre echipele nationale.

Competitions between clubs:

Champions League, Europa League, Uefa Super Cup, Club World Championship, Premier League, FA Cup, League Cup, Community Shield, Ligue 1, French Cup, Coupe de la Ligue, Championsh Trophy, Bundesliga, German Cup, Greek Superleague, Greek Cup, Serie A, Italian Cup, Italian Super Cup, Liga ZON Sagres, Taca de Portugal, Bwin Cup, Supertaca, Liga 1, Romanian Cup, Romanian Super Cup, Serbian SuperLeague, Serbian Cup, Liga BBVA, Spanish Cup, Spanish Super Cup

Competitions between national teams:

World Cup, European Championship, Four Associations Tournament, Confederations Cup, African Nations, Gold Cup, Copa America

Clubs Managed: Steaua, Genoa, Inter, Osasuna, Aston Villa, Arsenal

Nations Managed: Romania, Argentina, Spania, Franta

Total League Wins: 8

Total Cup Wins: 26

Link to comment
Share on other sites

Perioada Steaua 15.6.2010 - 27.8.2014

Totul a inceput in Ghencea, la echipa mea de suflet, unde timp de 4 sezoane am reusit sa domin fotbalul din Romania, castigand 4 titluri de campion, 3 cupe ale Romaniei si 4 supercupe. Pe plan european, lucrurile nu au mers chiar atat de bine insa, cea mai notabila performanta fiind calificarea in Optimile CL, doi ani la rand. De fiecare data insa, am avut ghinion la tragerea la sort, picand mai departe cu Bayern Munchen, respectiv Real Madrid.

Echipa tip:

fcsteauabuchareststeauae.png

Deasupra la fiecare jucator am scris varsta jucatorului, iar sub el, numarul de aparatii in tricoul Stelei pana in prezent, doar cele din campionat. (Print din sezonul 4)

Tot aici, la Steaua, am reusit sa stabilesc un record, care inca se tine in picioare, si probabil se va tine mult timp de acum in colo: 18 victorii consecutive in campionat.

jq1dgg.png

Perioada Genoa 7.11.2014 - 16.11.2014

Nu, nu am scris gresit, la atat s-a rezumat aventura mea la Genoa, 9 zile, 3 meciuri: Udinese - Genoa 0-1, Genoa - Sampdoria 0-0 si Genoa - Inter 4-0.

Perioada Inter 19.11.2014 - 18.5.2020

Dupa ce i-am umilit, castigand cu 4-0, conducerea celor de la Inter s-au interesat de mine. Normal ca nu puteam sa ii refuz, si astfel dupa 3 zile totul devine oficial, am semnat un contract pe 2 ani cu F.C. Internazionale Milano. Aci, am gasit o echipa batrana, majoritatea jucatorilor trecand de 30 de ani, o echipa aflata pe un rusinos loc 10, insa cu multa munca, si un noroc incredibil, am reusit sa obtin, in ultima etapa, locul 4, loc care imi asigura prezenta in preliminarile CL.

Incet, incet, am reusit sa construiesc la Inter o echipa formidabila, castigand de-a lungul a 6 sezoane, 4 titluri de campion, 5 cupe ale Italiei, 4 supercupe, 3 trofee Champions League, de 3 ori Club World Championship, si de 2 ori Supercupa Europei. O echipa, care batea record dupa record:

5mjsas.png

World Team of the Year & World Players of the Year:

20afina.png

Sezonul perfect:

1zjgy8.png

Un trio formidabil, Neymar - Babacar - Aguiar, + Hamsik in spatele lor:

2ln911x.png

O medie de 3.73 goluri / meci, in Serie A:

2ahh75v.png

Eroii:

2941en9.png

Toate au un final insa, la fel si aventura mea la Inter...

2rndiet.png

t5h9j8.jpg

Link to comment
Share on other sites

De ce ai plecat de la Inter?

Ce e prea mult strica. Vroiam o provocare noua. Meanwhile..

2cyl4x.png

:B:

Deocamdata ma concentrez pe Euro 2020, am picat in grupa cu Northern Ireland, Bosnia si Elvetia. Dupa turneu, am sa ma decid unde voi continua cariera.

Link to comment
Share on other sites

11t7780.png

Wtf ? De ce s-au calificat 3 echipe din unele grupe ? Si au aparut si Optimi, din cate stiu eu, se califica doar primele doua echipe din fiecare grupa, iar dupa faza grupelor urmeaza sferturile, nu ? M-am uitat la Campionatul European din 2016, si acol la fel a stat treaba.

Link to comment
Share on other sites

ai dat un google inainte sa intrebi ?

Am cautat aseara pe Wikipedia, dar nu am gasit nimic. M-am uitat mai atent acum si am gasit doar propozitia asta " UEFA Euro 2016 will be the first to have 24 teams in Finals.". Chiar nu stiam :whistling:, in fine poate ne-om califica si noi asa :P.

European Championship 2020

Dupa cum am precizat si intr-un post anterior, la europenele din 2020, am picat in grupa cu Northern Ireland, Bosnia si Elvetia, eu antrenand Spania, o echipa matura, majoritatea jucatorilor avand undeva la 28-31 de ani.

Lotul convocat:

2vt9izb.png

Meciurile din grupe au fost relativ usoare, fara prea mari batai de cap, am acumulat 7 pct, si mi-am asigurat prezenta in Optimi, unde, aveam sa joc impotriva la Elvetia. (N.Ireland - Spania 0-4, Elvetia - Spania 0-0, Bosnia - Spania 0-2)

28wjuoz.png

Optimi: Spania - Elvetia 7-0

Un meci mult mai usor decat ma asteptam, gratie si lui Pedro, care s-a aflat intr-o forma de zile mari, practic castigand meciul de unul singur.

24kyrgy.png

Sferturi: Anglia - Spania 2-3

Urmatorul meci nu a mai fost la fel de usor ca cele de pana acum, adversarul, Anglia, dispunea de cativa jucatori care puteau, in orice minut, sa inventeze ceva, schimband situatia de pe tabela. Printre ei, si Tommy Lyons, fostul meu elev de la Inter, care era vazut de specialisti, drept principalul pericol pentru poarta aparata de De Gea.

25kpvyt.png

Semifinala: Spania - Olanda 2-0

Primul meci in care, practic, am fost dominat tot meciul, o gafa in apararea lui Olanda, si un moment de genialitate a lui Canales insa, au dus scorul la 2-0, scor care, gratie lui De Gea, care zbura din bara in bara, s-a mentinut pana la fluierul de final al partidei.

k550s2.png

Finala: Franta - Spania 2-2, 4-3 dupa penaltiuri

Finala m-a adus in fata Frantei, o echipa plina de jucatori talentati, in frunte cu Yaya Sanogo, un jucator care in ultimii 4 ani, a castigat de 3 ori gheata de aur a Europei. Meciul debuteaza cum nu se putea mai prost, Sanogo i-a o actiune pe cont propriu, dribleza doi jucatori, si prinde o torpila, la firul ierbii, de la 16-18m de poarta, 1-0. Era abia minutul 12, si deja ma gandeam la ce e mai rau. Iker Muniain, care aflat la abia a 15-a prezenta la nationala, desi are deja 27 de ani, nu este de acord cu mine, restabilind egalitate 5 minute mai tarziu, printr-un sut plasat din afara careului. Tot el, dupa alte 5 minute, i-a o actiune pe cont propriu, insira 2 jucatori in urma lui, centreaza violent in careul mic, unde, mingea il loveste in spate pe Sakho, si se scurge in poarta, 1-2 si zambetul mi-a revenit pe buze. A venit minutul 31 insa, care m-a adus cu picioarele pe pamant, o greseala copilareasca a lui Pique (probabil singurul jucator de la care nu ma asteptam), face ca mingea sa ajunga la Hamidi, care ramane singur cu De Gea, si il executa cu un sut sub bara. Pana la finalul meciului, ambele echipe au mai avut cateva ocazii, dar nimic notabil, poate doar bara lui Sanogo din minutul 116.

2edrq82.png

Ce a urmat la penaltiuri, nu pot sa imi explic nici acum, singurul jucator care a marcat de la noi, a fost Andres Moreno, un atacant tanar, aflat la abia a doua prezenta la nationala.

14veqe.png

Dupa turneu, mi-am prezentat demisia, sperand ca Guardiola sa preia nationala, si astfel sa ajung, in sfarsit la Barcelona. Normal, lucrurile nu au stat asa, iar dupa mai multe oferte refuzate, am acceptat oferta celor de la Franta. Principalul motiv pentru care am ales Franta, este ca fotbalul francez beneficiaza de cativa jucatori putin diferiti fata de ce am antrenat pana acum. Jucatori, care nu s-ar incadra in sistemele, pe care le-am folosit la Inter, Spania si Argentina. Cel mai probabil voi incerca un 4-4-2. To be continue...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016

The host nation was announced to be France on 28 May 2010.[1][2] The tournament will be expanded from 16 to 24 teams in 2016 after the plan was unanimously agreed by senior officials of all 53 UEFA member nations.[3]

Expanded format

The format of the final tournament will consist of six groups of four teams, followed by a round of 16, quarter-finals, semi-finals and final. The top two from each group would qualify in addition to the four best third-ranked sides, the same system as was applied in the World Cups from 1986 to 1994. This format would generate a total of 51 games, compared with 31 now, to be played over a period of 29 days.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Calificari World Cup 2022

Dupa ce am preluat echipa nationala a Frantei, am facut o restructurare a lotului. Astfel, am renuntat la cativa jucatori batrani precum: Franck Tabanou, Yoann Gourguff, Ishak Belfodil sau Aly Cissokho (el a mai prins cateva meciuri, cand aveam accidentati multi), iar in locul lor am promovat cativa jucatori tineri, in frunte cu doi jucatori promovati de mine la Inter: Leo Pere si Jean-Claude Lolo.

Leo Pere si Jean-Claude Lolo:

ngop5l.png10sg1nt.png

Campania de calificari la World Cup 2022 a fost una foarte usoara, am picat in grupa cu Belgia, Bulgaria, Belarus, Albania si Insulele Feroe. Am reusit, in aceste meciuri, sa obisnuiesc jucatorii cu noul sistem tactic: un 4-4-2, in viteza, bazat foarte mult pe viteza celor doi mijlocasi laterali, Adrian Siedlarz / Ilyas El Harchi si Cicinho (o mai veche cunostinta a mea, l-am antrenat vreo doi/trei ani pe vremea cand eram la Steaua).

Adrian Siedlarz / Ilyas El Harchi si Cicinho:

2q88z29.png34yczv9.png2ekr5gy.png

Grupa 5:

1212ums.png

Link to comment
Share on other sites

Confederations Cup 2021

La Confederations Cup 2021, am picat in grupa B, alaturi de Brazilia, Mali si Arabia Saudita. Meciurile cu Mali si Arabia Saudita au fost asa cum ma asteptam, usoare. Impotriva Braziliei, ma asteptam la un meci greu, pana la urma insa, baietii au jucat admirabil, iar tabela arata la finalul meciului scorul de 2-1, pentru noi. (Varane 62', Lombard 72' / Bebeto 87')

2i2acmq.png

Semifinala:

In semifinala, am intalnit un adversar puternic: Argentina, echipa cu care am castigat Cupa Mondiala in 2018. Meciul a fost unul disputat, cu ocazii de ambele parti, insa pana la urma viteza si disponibilitatea la efort a lui Siedlarz au facut diferenta.

mbmnat.png

Finala:

Finala m-a adus fata in fata cu Mexic, o echipa pe care, chiar daca a eliminat pe Brazilia in semifinale, m-am gandit ca nu va avea sanse in fata jucatoriilor mei. Spre surprinderea mea insa, jucatorii mexicani si-au dat viata pe teren, iar dupa 90 de minute + prelungiri, tabela arata 2-2. Asta, dupa ce, pe parcursul meciului, au reusit sa intoarca rezultatul de la 0-1 pentru mine, la 1-2 pentru ei.

fwioow.png

La penaltiuri, Hugo Lloris a aratat de ce este unul din cei mai buni portari ai lumii, aparand 2 penaltiuri.

30dgz02.png

Dupa acest turneu, mi-am gasit si o echipa de club, Osasuna, locul 18 in Spania, dupa 10 etape.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy