Jump to content

O Problema

cortez

Recommended Posts

Posted

Salutare . Mi-am cumparat astazi un laptop , cu windows 7 deja instalat , etc , tot ce trebuie . Am instalat fm10 , am intrat prima data in joc , a intrat nu au fost probleme . Dupa am dat un restart la laptop , si am intrat iar in joc . Dupa ce am intrat a doua oara in joc , imi apare ecranul negru si Processing Processing , Please wait , si am asteptat cam 45 de minute si nimic :) . Daca stie cineva , sau a mai patit la fel va rog help . Mersi

Posted

am toate driverele instalate la zi + ultima versiune de java + net framework 3.5.1 compatibila cu windows 7 , si degeaba , am lasat toata noaptea fm-ul deschis si la fel imi arata , processing processing , please wait .. :) , ai idee ce ar putea fi ?

Posted

ai instalat un skin nou?

posibila rezolvare

faci asa " click dreapta pe icoana cu fm2010 si selectezi proprietati : la target scrii in continuarea la ce e scris acolo --reset_preferences , click OK; ruleaza jocul si voila"

ar trebui sa mearga daca faci ca lumea.

succes

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy