Jump to content

Inceputul De Jos


zolesma

Recommended Posts

Viata mea fotbalistica sa "dus" de mult . Am jucat la mai multe echipe din liga IV . Dupa multi ani petrecuti in liga IV , am reusit sa joc si in liga III la un club destul de bunicel , insa nu prea prindeam primul 11 . Dupa multi ani putrezind in liga III , am fost concediat de al club . Nu mai puteam sa fac fata la nici un club . Am incercat sa ma reprofilez pe un alt post . Calatoream zilnic in alt oras pentru lectii de antrenor . Am vrut sa devin un mare antrenor . Dupa 2 ani am reusit sa imi iau diploma de antrenor . Acum imi puteam trimite CV-ul la mai multe cluburi . Dupa ce mi-am trimis CV-ul echipei Jiul Rovinari , presedintele clublui Florin Neagu mi-a si aprobat postul de manager la acest club . Nu prea stiam nimica de acest club doar ca e un club semi-profesional . Imi fac bagajele si pornesc spre stadionul echipei .

Ajung la club si Florin Neagu imi povesteste mai multe despre club si imi spune ca nu am bani de transferuri . Imi spune si ca suntem pe minus cu banii de salarii si sa incerc sa dau afara cativa jucatori si sa aduc jucatori doar liberi de contract . Mi-a zis ca am foarte multi jucatori imprumutati de la echipa 2a de la Pandurii sau juniorii de la Pandurii si de la alte cluburi . Maine o sa imi prezinte lotul . Am reuist si sa vorbim despre contractul meu si cazarea mea . Cazarea este platita de presedintele clubului, iar salariul este unul mare .

Link to comment
Share on other sites

Obiectivul meu este sa termin la mijlocul clasamentului . Lotul a fost schimbat majoritar au plecat : Alexandru Baros a fost imprumutat dar l-am dat inapoi la Panduri II . Madalin Minciuna si Ionut Cazacu au avut si ei acceasi soarta ca si Alexandru Baros , iar Alexandru Stoica a fost imprumutat dar l-am dat inapoi la International Curtea de Arges . SI au venit : Alin Dragan un atacant foarte bun pentru liga III , a venit liber de contract , dar a mai jucat si la FCM Targoviste , Acu Arad , National . A mai venit si Liviu Negoita un jucator care poate juca pe mai multe posturi si acesta a trecut pe la Unirea Urziceni , Ceahlaul , Dacia Mioveni si acesta a venit liber de contract . Presedintele mi-a anulat prezentarea lotului deoarece inca se mai pot face transferuri . Vom avea 2 amicale cu Electrosid si Ocna Mures .

Link to comment
Share on other sites

Dupa mai multe zile de antrenamente ,si transferuri eu si Florin Neagu plecam in Bucuresti pentru a vedea tragerea la sorti pentru prima runda a cupei romaniei . Dupa aproximativ 30 de meciuri incepem sa ne plictisim , dar urmatorul meci se extrage echipa Fc Bals si echipa noastra Jiul Rovinari . Cand am aflat am zambit putin deoarece Fc Bals e o echipa necunoscuta si comoda .

Dupa ce am dat 3 jucatori afara , Florin Neagu imi face o surpriza imi aduce 3 jucatori imprumut acestia find : Abdoul Kabore un atacant imrpumutat de la International Curtea de Arges , Jean-Philippe Mendy imprumutat de la Dinamo si Claudiu Lup imprumutat de la Gaz Metan Medias . Sper ca o sa invingem echipa Fc Bals si sa ne calificam mai departe .

Dupa aproximativ 2 saptamani vine si primul meci impotriva echipei Fc Bals in priam runda a cupei romaniei . Trimit in teren un 4-3-3 cu un mijlocas defensivi , 2 mijlocasi laterali si un varf retras .

GK-V.Andriuca

DL-L.Negoita

DC-C.Trofin

DC-R.Radoi

DR-L.Datcu

DMC-A.Arcanu

MR-C.Lup

ML-A.Stanciu

AMC-G.Stanciu

ST-J.Mendy

ST-A.Kabore

REZERVE : A.Dragan , I.Ivan , V.Ularu , G.Carstea , A.Enache , V.Bota , D.Popa

Adversarii nostri au inceput cu un 4-4-2 clasic . Noi suntem clari favoriti la acesti meci . Prima ocazie e a lor cu un sut a unui atacant peste paorta in minutul 9 . In minutul 11 A.Stanciu alearga liber pe partea stanga , centreaza A.Kabore paseaza cu capul pe G.Stanciu acesta marcheaza dar a fost fault in atac . In minutul 15 un atacand de la formatia Fc Bals trece de aparare ca prin branza suteaza si apara V.Andruica portarul nostru . A.Stanciu ii paseaza lui P.Mendy si acesta suteaza peste poarta in minutul 24 . Dupa o alta centrare a lui A.Stanciu , C.Lup rateaza din 7 metri cu capul in minutul 34 . In minutul 44 suteaza un jucator de la Fc Bals direct in bara transversala . Si pana la pauza nu sa mai intamplat nimica . Incepe repriza doua , aceasi tactica . Pana in minutul 62 doi jucatori de la Fc Bals au mai ratat doua ocazii mari . In minutul 85 P.Mendy executa un corner , reia cu capul C.Lup , respinge portarul si C.Trofin fundasul central nu reuseste sa marcheze din 2 metri , da in portar . In minutul 87 recupereaza P.Mendy o minge pe flancul stang si centreaza perfect pentru A.Kabore care singur singurel in careu marcheaza cu capul . Se arata 3 minute de prelungire , iar in minutul 95 este corner pentru Fc Bals un jucator executa scurt iar acesta trimite direct in plasa portii , la aceasta faza a urcat si portarul echipei Fc Bals . Repriza a 3-a nu schimb nimic . Nu prea sa intamplat nimica in aceasta repriza doar un sut lejer aparat ce portarul nostru . Inaintea inceperii reprizei a 4-a scot un fundas central pe C.Trofin si il introduc pe V.Ularu scot si mijlocasul defensiv si introcu un mijlocas central incercam un 4-3-1-2 . Nici in repriza a 4-a nu sa intamplat nimica , mignea sa plimbat mult la mijlocul terenului . Pentru penalty-uri selectez jucatorii in ordinea aceasta : R.Radoi , L.Negoita , P.Mendy , C.Lup , G.Stanciu , V.Andriuca , V.Bota , A.Kabore .

0-0 R.Radoi trimite un sut pe langa poarta .

0-1 Fc Bals preia conducerea .

0-1 Rateaza si L.Negoita , a executat direct in portar .

0-1 Un jucator de la echipa Fc Bals executa penalty-ul direct in bara transversala .

0-1 Rateaza si P.Mendy

0-2 Portarul nostru era aproape sa respinga mingea insa adversari conduc .

0-2 C.Lup rateaza si el si meciul se termina Fc Bals a iesit invigatoare .

Dupa meci intreb jucatorii cum au reusit sa rateze chiar toti , asa ceva este incredibil . Totusi la golul lor am fost furati deoarece era minutul 95 si erau doar 3 minute de prelungire . Dupa acest meci ma gandesc sa scot si amicalele deoarece jucatorii sunt obositi si in scurt timp incepe campionatul . Cu aceasta ocazie am mai dat afara 2 jucatori si astept inca ceva imprumuturi

35hh3er.png

szwxnk.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy