Jump to content

World Class Challenge


avlad

Recommended Posts

  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Nume:Trocmaer

Prenume:Emanuel

Etnie(dupa cum permite editorul): Northearn european;

Culoarea parului:; Light Brown;

Data nasterii: 24/11

Nationalitate(vei incepe in una din aceste tari): Romania.

A doua nationalitate: Brazilian

Pozitie:CM

Inaltime (cm):180

Greutate(kg):65

Atribute:Tehnica

Picior preferat:Dreptul

Prefered Moves(3 max):Places Shot , Combined Pasing

Cluburi preferate(2 max):Steaua Bucuresti , Fc Barcelona

Link to comment
Share on other sites

UPDATE 1 MARTIE 2010

TRANSFERURILE IERNII:

yogibeer - Gaz Metan Medias - 425k

Victor - Palermo - 375k

iulli_86 - Stoke - 325k

Kasyus - Stade Rennais FC - 300k

Claudio - Co-owned by Empoli Under 20s and Fiorentina

Stiati ca:

- Roby, actualmente in lotul Newcastle U18, este "dubbed the new Paul Gascoigne"?!

Link to comment
Share on other sites

UPDATE 1 MARTIE 2010

TRANSFERURILE IERNII:

Claudio - Co-owned by Empoli Under 20s and Fiorentina

Stiati ca:

- Roby, actualmente in lotul Newcastle U18, este "dubbed the new Paul Gascoigne"?!

Era si timpul. Doar juma' de sezon ma puteau tine cei de la Empoli. Co-owned pentru ce suma? Si cei de la Fiorentina m-au lasat sa joc la Empoli in continuare sau m-am mutat la Firenze?

Link to comment
Share on other sites

Era si timpul. Doar juma' de sezon ma puteau tine cei de la Empoli. Co-owned pentru ce suma? Si cei de la Fiorentina m-au lasat sa joc la Empoli in continuare sau m-am mutat la Firenze?

Ai ramas in Firenze pana la sfarsitul sezonul si...dupa aceea :D. Intelegerea intre cele 2 cluburi a picat pana la urma, ramanand jucatorul lui Empoli.

Link to comment
Share on other sites

UPDATE 2 IULIE 2010 (SFARSIT DE SEZON 2009-2010)

adyrychu - portar al Furtunei Covaci, este foarte nefericit in urma retrogradarii echipei sale de club, aceasta fiind lanterna rosie a Serie II din Divizia B. Doreste sa fie transferat, desi este membru de baza al echipei. A fost convocat o singura data de echipa Angliei U19, pt un amical cu Arabia Saudita U19, dar nu a jucat. A terminat sezonul cu un rating mediu de 6.36

allexredog - jucator de baza al FC Baia Mare cu care a terminat pe locul in aceeasi Serie II din Divizia B, fiind dorit de Palermo. A avut 20 aparitii la echipe U19 a clubului cu un av. rating de 6.85. Pe plan international, face parte din lotul largit al Romaniei U18, dar nu a apucat sa joace inca.

b4nd17u - inca pe un contract de youth la Branesti, atacantul este urmarit the scouterii unor cluburi precum Almeria sau FC Timisoara. Susceptibil accidentarilor, a avut un nr total de 32 de zile pe banca sezonul trecut. Cu 25 de aparitii la echipa de tineret a clubului, 4 goluri, a reusit un av. rating de 6.56. Nu in ultimul rand, a fost declarat cel mai tanar golgheter in divizia B, Liga I

BizzyD - ca si precedentul, este inca pe youth contract, dar asta se va schimba in curand avand in vedere ca nu mai putin de 4 cluburi il vor: Chievo, Sporting CP, Palermo si FC Timisoara. Avand 25 de aparitii la FC Drobeta U19, 8 goluri, 2 assists si 3 MOM, a reusit un av. rating de 6.80.

Bogdy26 - youth contract, fiind dorit de Getafe si Mallorca, cu un av. rating de 6.81 si 6 assist-uri.

bubu - tanarul atacant al lui FC Bihor este cautat deeee: Barcelona, Getafe, Espanyol, Racing, Real Sporting, Sevilla. Greu de crezut ca cei de la Bihor vor reusi sa-l pastreze, avand in vedere ca este deja convocat la Spania U-19 si a reusit un nr de 7 goluri pt echipa de tineret.

chellooo20 - extrema la Atletico Arad a stat nu mai putin de 5 sapt pe margine in urma accidentarilor. Cu doar 9 aparitii, a reusit un rating mediu de 6.64.

Claudio - atacantul Empoli U-20 a terminat pe locul 10 in Serie B cu echipa de seniori, fiind sub tutela lui Luca Saudati, bine cunoscutul atacant. A jucat destul de putin, dar viitorul e totusi promitator avand conditii excelente de antrenament.

claudius - colegul lui chellooo20 la Arad, la doar 16 ani e capitanul echipei de seniori, 7 goluri si un av. rating de 6.81 in Divizia B. Momentan, este urmarit de Juventus, Getafe si Sevilla.

cortez - atacant la Sageata Stejaru U19 cu 5 goluri si rating de 6.86, este cautat de Chievo, Unirea Urziceni si FC Timisoara.

Cristu23 - Extrema celor de Cetatea U19, fiind accidentat un total de 6 sapt, a reusit 4 assist-uri si un 6.81 rating sezonul trecut.

crysty_all_the_way - Extrema dreapta la Breaza, a retrogradat si nu este dorit de nimeni. Se anunta un viitor apropiat sumbru. Partea pozitiva este titularizarea lui la echipa de seniori.

Cuellar - atacant inca la Sportul U19, dar nu pt mult timp, fiind dorit de Palermo. Este si titularul echipei de seniori cu un nr de 9 goluri in Div. B.

Danut - mijlocasul Silvaniei cu 2 pase de gol, in sezonul trecut, convocat de Spain U19, este urmarit de Getafe si Mallorca.

danyyel01 - cautat de Almeria, atacantul Jiului este nefericit in urma recentei retrogradari a echipei sale de club, desi a reusit sa incrie 4 goluri sezonul acesta.

Fla - AM/FC la FC Arges, singurul lucru notabil fiind cele 7 cluburi pt echipa de seniori.

Floare - juniorul Preston-ului este considerat a avea multe in comun cu Darren Carter. Este dorit de Roma, Real Madrid si Sevilla, desi nu a jucat deloc la echipa de club, fiind accident timp de 3 luni.

FMLaur - sub tutela lui Javier del Pino, mijlocasul Numanciei a reusit un impresionat av rating de 7.07 pt echipa de tineret, avand 5 goluri, 10 pase de gol si 4 MOM. Este cautat de Sevilla.

Football_Mania - portarul dinamovist, convocat la echipa de tineret a Spaniei, a reusit chiar sa prind un meci in Liga 1, primint 2 goluri. Insa, in Divizia B, face legea cu doar 5 goluri primite si un rating de 7.08.

gabiro - Mijlocas ofensiv la Celta, este "invatat" de Jose Chatruc, dar nu pt mult timp, fiind cautat de Bordeaux, Barcelona, Getafe, Sevilla si Valencia.

george231 - fundas la Chiajna este in aceeasi situetie cu crysty_all_the_way: retrogradare, nedorit, titular.

ioncuiapa - atacantul CSM Rm. Valcea are deja un bid pe numele lui de la Almeria de 300k. Insa, mai este cautat si de Chievo. Desi echipa lui de club a retrogradat, el a ramas cu zambetul pe buze.

ionutzsteaua - cu un moral destul de slab, a ramas in Divizia B reusind un rating de 6.74, dar nu e cautat de nimeni.

iulli_86 - jucatori asemanator cu Liam Lawrence fiind si sub tutela acestuia din urma, se adapteaza destul de bine la Stoke.

Johnny Cage - inca la Gloria Buzau, nedorit probabil accidentarii actuale ca il va mai tine departe de gazon inca vreo 3 saptamani. Din pacate, acelasi template la el: retrogradare, nedorit, titular.

Kasyus - noul jucator al lui Stade Rennais este asemanat deja cu Alexander Tettey.

kellerman - cu o valoare de 1.5 mil, nu este dorit de nimeni, dar are o viata buna la West Brom U18.

laikici67- capitan la Primavera Pitesti, optimist, cu un rating mediu de 6.57

Legi - sub tutela lui Steven Smith fiind+ considerat o extrema promitatoare

leut - considerat urmasul legendei John Barnes, actualmente sub tutela lui Chris Armstrong.

MakavelliRo - portarul la M.Lupeni, fericit ca a promovat in Liga I, a avut 27 de aparitii in Div. B, cu 9 clean sheets.

Mihai - template: retrogradare, nedorit, titular (30 apps, 5 goluri, av. rating: 6.52)

myhai99 - a reusit sa promoveze cu Farul in Liga 1, avand doar 9 titularizari, dar un rating incredibil de 7.23

Nick - template: retrogradare, nedorit, titular

numarul - capitan al Romaniei U19 si la Ariesul Turda U19, 6 pase de gol si un rating de 6.67.

p0k3r - a promovat cu U Cluj in Liga I, dar numai cu 4 titularizari

RAPIDistu_88 - sub tutela lui Sorin Ghionea, a jucat 14 meciuri pt Steaua II, dar cu un rating scazut: 6.38.

raresmanelistu - dorit de FC Timisoara, atacantul Daciei Mioveni a reusit 6 goluri pt seniori.

Roby - a adunat un total de 5 Preferred Moves pana acum (nu zic care, inca), este fericit ca a promovat cu Newcastle in Premiership.

Rykos - template: retrogradare, nedorit, titular

scorpyo - nimic notabil.

Stefan - deja il are la Favoured Personnel pe Didier Digard, are o valoare de piate de 3.4 mil, promovand cu Middlesbrough in Premiership.

Tzandarel - atacantul Deltei Tulcea, a promovat, avand 15 aparitii, 5 goluri si un rating de 6.89.

valentine - mijlocasul Ariesului, om de baza al echipei cu un rating mediu de 6.75 si 4 pase de gol.

Victor - s-a adaptat la Palermo, fiind sub tutela lui Giulio Migliaccio.

VVzl - dorit de Almeria, fundasul de la FCM Tg. Mures a reusit doar 9 apps si 2 pase de gol.

yogibeer - a reusit deja 6 meciuri la noul club, in Liga 1.

Zamolxis_2006 - a promovat alaturi de colegul lui Tzandarel, dar este accidentat, urmand sa se intoarca pe teren in 6 saptamani. Insa a reusit un impresionat nr de 9 goluri in 17 meciuri pt echipa sa.

zolesma - indispensabil clubului, a reusit sa inscrie 4 goluri pt echipa de club in 31 de meciuri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy