Jump to content

Forum Upgrade

Featured Replies

Posted
  • MentholBoy
comment_270846

Pauza, de care vorbeam pentru ziua de azi, s-a terminat. Am facut un upgrade la cea mai noua versiune a forumului si am preferat sa nu risc sa las forumul deschis pe perioada "interventiei". In zilele care urmeaza vor mai fi facute o serie de modificari cauzate de add-on-urile pe care le voi instala, dar acelea nu vor neceista oprirea forumului.

Orice probleme, nelamuriri, comentarii pe seama noului look al forumului sunt asteptate aici

P.S. Da...stiu...logoul trebuie ajustat un pic. L-am facut in graba

• Replies 121
  • Views 25.9k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
comment_270855

Hmm, în ciuda upgrade-ului care a avut loc (la nivelul versiunii IP Board mă refer, asta în cazul că a avut loc un upgrade), template-ul vechi imi dădea o senzație de organizare. Te puteai mișca pe forum mult mai lejer. Mai așteptăm însă. :huh:

P.S. nu afișează postul la care s-a dat reply. La cele vechi mă refer.

• Author
  • MentholBoy
comment_270859

Lol....New posts se numeste acum View New Content si e sus in dreapta. Daca va face sa va simtiti mai bine, o sa ii editez eu numele (daca gasesc unde dracu se face asta :D )

P.S. Am rezolvat si logoul...ca imi statea pe cap.

P.S.2. Va dati seama ca in seara asta stau sa bibilesc forumul ca sa il mai reglez, tunez, etc

• Generaţia de Aur
comment_270860

Are si unele plusuri , dar si unele minusuri. Dintre minusuri ar fi show last post..., quick reply si nu imi dau seama daca s-a postat pe topic respectiv sau nu s-a postat :|

ps: am gasit quick reply,dar se transforma intr-un add reply. WTF? :lol: E prea mare

ps2: nu gasesc unde pot da mark posts as read..

comment_270863

In dreapta sus sub Search, "View New Content". :)

Lol....New posts se numeste acum View New Content si e sus in dreapta. Daca va face sa va simtiti mai bine, o sa ii editez eu numele (daca gasesc unde dracu se face asta :D )

da mai il vazusem, insa nu functioneaza cum ar trebui. de exemplu, posturile aparute dupa al meu nu le-am gasit folosind butonul respectiv. a trebuit sa merg manual pe thread si sa caut.

• Generaţia de Aur
comment_270864

am gasit mark as read, trebuie sa dai click pe pictograma topicului respectiv si se sting, am descoperit si cums a ma duc la ultimul post scris, la fiecare topic este o sagetuta rosie langa nume.

E straniu sa te obisnuiesti cu ceva neu. Acum suntem un pic gay. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy