Jump to content

FM 2019 Jucători Recomandaţi

1. Started by TheRobert,

Dacă știți niște jucători pe care îi recomandați tuturor celor care încep o carieră puteți spune aici. De asemena, puteți spune și dacă sunt wonderkid sau nu, ce vârstă are. Eu îl recomand celor care încep cu o echipă din România pe Andrei Florescu. Este foarte bun. Are 16 ani în primul sezon, l-am pus titular în liga 1 și a dat un gol incredibil, din păcate nu este wonderkid Îl mai recomand și pe Neicuțescu, un jucător foarte bun, cel puțin în fm, are în jur de 19 ani cred și din păcate nu este wonderkid.

• 7 replies
    • 4.5k views
  2. Started by Mihai,

A massive shortlist of the best Football Manager 2019 Wonderkids and talents under 21. Discover the best young players with highest potential to become future international stars in Football Manager 2019 now! Latest version includes 600+ Under-21 players from all over the world: https://www.passion4fm.com/football-manager-wonderkids/ Shortlist importabil in joc (dupa dezarhivare ) : Passion4FM-FM19-Wonderkids.rar

• 6 replies
    • 5.9k views
  3. Started by Stefan93,

Salutare, Cand incerc sa cumpar/sa iau in imprumut un jucator care o fost crescut de o echipa rivala primesc urmatorul mesaj: "My client isn't currently interested in entering into contract negotiations with your club. He feels playing for.... wouldn't be a wise decision due to his dislike of the club" Care ar fi solutia de cumparare al jucatorului dorit? Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

• 6 replies
    • 2.2k views
  4. Started by Bobby Robson,

Este o tactica foarte ofensiva care se axeaza foarte mult pe benzi, dar in acelasi timp este creata si o superioritate intotdeauna in zona centrala. Ai nevoie de 2 jucatori cu ceva viteza pe laterale, un deep playmaker bun care sa mentina echilibrul atac-aparare, cei doi mijlocasi ofensivi au nevoie de un dribling bun, sut bun, finishing si passing. Veti avea foarte multe goluri marcate de cei doi jucatori din spatele atacantului. In aparare fundasii laterali sunt inverted wing, intra de multe ori in centru pentru a crea superioritate, de multe ori mijlocasii echipei adverse sunt facuti mâță datorită acestei superiorități create, dar pentru asta ei au nevoie de un passing…

• 2 replies
    • 2k views
  5. Started by CEZI009,

Hey!Ce jucatori credeti ca as putea transfera la fcsb?

• 1 reply
    • 1.7k views
  6. Started by SenSys,

Buna, dac vreti o tactica ofensiva si sa obtineti rezulte bune, incercati tactica mea!! https://mega.nz/#!mXojSYKb

• 1 reply
    • 1.4k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy