Jump to content

xfcBielsa

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About xfcBielsa

 • Rank
  Junior

Contact Methods

 • Website URL
  www.footballcoin.io

Profile Information

 • Location
  World
 1. Multă lume vorbește despre Fiete Arp. La 18 ani are deja 16 Finishing, 15 First Touch, 15 Off the Ball. Începe jocul la Hamburger SV și valorează cam $3 milioane. Potențial de top striker. În viața reală urmează să ajungă la Bayern, daca bavarezii nu aleg să îl împrumute pentru un an. Btw, am bănuit că te referi la wonderkids din toată lumea. Nu știu ce șanse ai să îl aduci în Liga 1.
 2. Felicitări pentru promovare. Sper să te redresezi în al doilea sezon. Pare că ai un lot destul de echilibrat și că ai găsit cev armonie în pv cheltuielilor. Btw, mi se pare interesant cum joci cu fundașii și mijlocașii laterali. Ai un WB care bănuiesc că este responsabil și pentru multe centrări/assisturi, iar pe stânga ai un FB completat de un Inside Forward. Trebuie sa experimentez și eu cu asta.
 3. Ah, mulțumesc. Interesante alegeri! Sper să își confirme potențialul acești jucători. Poate singurul lucru pe care FM nu îl poate previziona e atitudinea fotbaliștilor.
 4. Niciun jucător român, huh? Probabil că e cinsitit.😑 Pe când R. Benzar încă întrunea vârsta pt a fi considerat wonderkid, nu era neobișnuit să ajungă la Manchester United în câteva sezoane. Fără a fi nerespectuos, adevărul e că încă nu s-a apropiat de acest nivel.
 5. Interesant! Baftă! Și eu am tendința să îmi aleg jucătorii strict pe baza anumitor abilități. Sunt curios câți dintre puștanii lui Auxerre o să își depășească Potentialul dacă ajungi să ai succes în Ligue 1 și în competițiile europene.🤔 Off-topic: Pe mine mă bate gândul să experiementez cu o salvare, pe noul FM19, în care să joc cu United exclusiv cu un lot format din jucători Under22.
 6. Baftă! 😉 Cât de mult de bazezi pe evaluarea de Potential a jucătorilor? Ce e drept arată destul de bine, mai ales pentru Ligue 2. Îmi place că și echilibrezi lotul cu câțiva veterani. Bănuiesc că o să te bazezi cam pe același lot în sezoanele viitoare, nu?
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy