Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


4-3-2-1 foarte ofensiv


Recommended Posts

Este o tactica foarte ofensiva care se axeaza foarte mult pe benzi, dar in acelasi timp este creata si o superioritate intotdeauna in zona centrala. Ai nevoie de 2 jucatori cu ceva viteza pe laterale, un deep playmaker bun care sa mentina echilibrul atac-aparare, cei doi mijlocasi ofensivi au nevoie de un dribling bun, sut bun, finishing si passing. Veti avea foarte multe goluri marcate de cei doi jucatori din spatele atacantului. In aparare fundasii laterali sunt inverted wing, intra de multe ori in centru pentru a crea superioritate, de multe ori mijlocasii echipei adverse sunt facuti mâță datorită acestei superiorități create, dar pentru asta ei au nevoie de un passing bun, crossing si ceva viteza. Ideal ar fi si ca fundasii centrali sa aiba putina viteza deoarece linia defensiva este putin avansata si se joaca pe counter-press , posesia este recuperata de foarte multe ori rapid. Recomand sa incercati ! ✔️:peace:

Sunt si instructiuni personale pentru fiecare jucator in parte, care sunt foarte esentiale. Am obtinut cu aceasta asezare rezultate extrem de bune cu Arsenal. Cei care nu cred valoarea acestei tactici, o pot incerca... e o adevarata masinarie de goluri

t.png

sss.png

Asa arata practic asezarea pe faza ofensiva.asds.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy