Jump to content

Football Manager 2011

FM 2010 a murit, traiasca FM 2011

1. Started by Rony,

Se va face unul si pentru Fm 11, cu denumirea corecta a competitilor, activarea nationalei Germaniei etc?

• 15 replies
    • 7.8k views
  2. Started by Ilici Man,

Uploaded with ImageShack.us care zicea ca echipa stelei e slaba?

• 799 replies
    • 134.4k views
  3. Started by rdvporky,

Salut . am si eu cateva intrebari legate de academiile de tineret. Antrenez FC Basel, sunt in sezonul 2012 - 2013, 2 campionate castigate, al 3-lea e pe drum, mai am cateva etape. Am excellent youth facilities + youth academy, si above average youth recruitment, si astept de vreo 2 ani, sa imi creasca sau sa imi gaseasca un tanar talent., ultimul l-am lansat in primul sezon, pe cand avea 17 ani, Granit Xhaka .. Vreau niste sfaturi... Mersi..

• 0 replies
    • 1.7k views
  4. Started by shox25,

Buna seara prt..am si eu o prbl..am terminat pe locul 2 cu steaua+ cupa..dupa o sapt am primit o oferta de la bristol rover.. Am acc oferta si nici nu am inceput campionatul si am 5 accidentari..astept ajutor..ms

• 2 replies
    • 1.9k views
  5. Started by Clao_9,

Stie cineva daca este cumva vreo optiune de afisare alistelor cu meciuri si rezultate din competitii in care nu esti angrenat? De exemplu, in Uefa sau in preliminariile calificarilor la campionate, rezultatele se afiseaza in background, nici nu stii ce meciuri sunt...am vazut aceeasi chestie si la FM 2010, lucru care nu era inainte...cineva mi-a spus ca ar fi steluta aia din dreapta sus, sa o selectez, dar degeaba...are cineva vreo idee? Pe mine ma intereseaza sa vad lista cu toate meciurile zilei, inainte de a se desfasura in background...am incercat si la manager subscription, dar tot degeaba...are cineva o alta idee? Multumesc mult!

• 7 replies
    • 2.4k views
  6. Started by Al3x3y_TRD,

Vreau sa creez un server pentru a juca FM11 Online cu cativa prieteni, eu am net de RDS si am ip routabil, aveti idee de ce nu se pot conecta la serverul creeat de mine? Multumesc anticipat.

• 16 replies
    • 4.1k views
  7. Started by dumitrascu_iulian90,

Buna tuturor! Fiind pasionat de campionatul italian, mi-a placut dintotdeauna ca atunci cand jucam orice joc din seria fm, sa antrenez echipe din diviziile inferioare din aceasta tara.Bucuria mea a fost si mai mare, odata cu aparitia unui nou "feature" la editor-ul din fm 10, cum ca puteam activa si alte ligi.Asadar, activasem Serie D (al 5-lea nivel fotbalistic din peninsula, ce contine 9 sub-divizii).Din Serie C2 (care contine 3 sub-divizii) retrogradau 9 echipe, iar din Serie D, puneam sa promoveze 9 echipe(cate una din fiecare sub-divizie a Seriei D), ca regulile sa fie compatibile.Toate bune si frumoase!....pana la editor-ul din fm 11...unde am ramas surprins...Nu …

8. Started by alexx75,

ajutor fratilor antrenori........ sa busit windows si am facut o formatare,acum la reinstalarea fm2010 sa instalat (nu eu) din greseala pe steam ....am incercat sa-l reinstalez offline dar nu mai merge,da o eroare tip "microsoft send & don't send" acelasi lucru il patesc si cu fm2011!!! precizez ca inainte mergea fara probleme..... please help me

• 7 replies
    • 1.7k views
  9. Started by 1923,

Salut! Am mai fost eu la voi pe forum prin 2009-2010, cand jucam FM2008, acum am trecut la FM2011, dar avand in vedere ca nu am mai jucat de mult nu prea mai am idee de tactici. As vrea si eu o echipa cat de cat micuta, cu care se poate face performanta macar in campionatul intern. As mai vrea si cateva transferuri care s-ar potrivii acelei echipe + o tactica cat de cat bunicica. Mersi frumos!

• 7 replies
    • 3.5k views
  10. Started by daby,

Intrebare intrebatoare: Unde se pot gasi fisierele pentru diverse alte ligi care nu sunt activate la inceput ? Din Asia, Africa, tarile mai mici din Europa, si facute cum trebuie, fara sa dea crash dump. multumesc

• 1 reply
    • 1.9k views
  11. Guest K21RA
    Started by Guest K21RA,

"Could not locate any language data.Please re-install the game from the CD to make sure all necessary data is present." :| Deci dld jocul , il instalez prin d-tools , dld si patch-ul , ii dau update si imi zice chestia aia Joc acest joc de la 2006 pana in prezent dar nu am avut pb niciodata ca acum , cn ma ajuta pls ?

• 9 replies
    • 2.7k views
  12. Started by altomus,

Salut. Vreau sa imi cumpar un AMC, unul "first class", iar optiunile mele sunt: J. Pastore, P. Henrique, E. Hazard, M. Pjanic, M. Hamsik - M. Ozil pica ptr ca e foarte scump si nu vine de la Real la Liverpool-. Care dintre voi i-ati avut pe la echipele voastre si v-au impresionat?

• 10 replies
    • 3.1k views
  13. Started by Many,

Imi puteti spune si mie cum pot pune asistentul sa se ocupe de antrenament? Multumesc.

• 0 replies
    • 1.7k views
  14. Started by PrOxX,

Salut, sunt nou in lumea football manager si am o intrebare care poate parea absurda ... Sunt anumiti jucatori la anumite echipe pe care nu pot sa-i transfer . Care este cauza? http://imageshack.us/photo/my-images/219/unledpr.jpg/

• 2 replies
    • 1.8k views
  15. Started by axpencu,

Salut! As vrea sa va intreb voi ce aistent folositi? Va ajuta mult acesta sau clubul care-l conduceti nu are nevoie de asa ceva? Eu l-a orice club m-as duce il iau pe Tony Coton! Dupa parerea mea el este unul dintre cei mai buni asistenti.Voi ce alegeti?

• 6 replies
    • 2.8k views
  16. Started by rappshady,

Salut ! Am si eu o mare nelamurire vis a vis de acest jucator ( attachement ).. In principiu nu stiu ce rol ca atacant sa-i atribui ca sa poata fi eficient , adica sa marcheze des. Ma puteti ajuta va rog ? Multumesc anticipat.

17. Started by Glassesman,

As vrea sa stiu care sunt atributele necesare fiecarui tip de antrenori, assistant manager, coach, 1st coach, youth coach, scout. Multumesc.

• 3 replies
    • 2.2k views
  18. Started by RonaldinHO,

Salut. Am si eu o problema . Cum fac ca atributele jucatorilor sa nu mai scada ? Ma uit peste jucatori si vad numai agaeti rosi in jos , rareori sa cresca ? Ce trebuie sa fac?

• 6 replies
    • 3.4k views
  19. Started by suicanflorentin,

salut...imi puteti spune de unde sa fac si eu rost de background-urile imaginilor de la stadioanele din israel,cipru,grecia,romania etc?VA MULTUMESC.

20. Started by dragoscl,

Ati castigat cu un jucator din achipa voastra balonul de aur? k la mine messi a castigat in 10 sezoane de FM de 8 ori balonul de aur desi neymar a avut performante mult mai bune decat el:| Neymar 59 app/56 gls/18 assist 7.75 average rating 182 votes Messi 44app/28gls/15assist 8.21 average rating 488 votes

• 9 replies
    • 3.3k views
  21. Started by Symbol,

A aparut cumva fisierul care mareste baza de date la HUGE Database ?

• 7 replies
    • 3.3k views
  22. Started by flash099,

Am dat si eu peste o buba... Jucam cu stelutza, si prelungeam contractul de pe un an pe altul. ultima prelungire nu stiu cum s-a intamplat de s-a facut doar pe 2 luni, si in alea doua luni nu mai aveam voie sa vorbesc cu nea' Gigi, pe motiv ca abia l-am prelungit. Evident ca dupa ce au expirat alea doua luni m-am trezit pe drumuri. Am aplicat repede din nou dar s-a gandit nea' Gigi sa-l puna pe Isaila in locul meu, chiar daca luasem cupa UEFA cu o luna in urma... eeeh... am ajuns sa antrenez Uruguay acum...

• 2 replies
    • 1.8k views
  23. Started by tavi1648,

Invinsul ia mai mult decat invingatorul...E un bug sau se poate modifica? Din editor nu pot.. Iar in semifinale am batut in deplasare cu 5-2 iar acasa am luat 4-1 si m-au bagat in prelungiri!! Noroc ca am batut la penaltiuri.. Ma puteti ajuta cu cele doua probleme?

• 13 replies
    • 3.2k views
  24. Started by myhay99,

Daca incerc sa caut toti jucatorii de maxim 16 ani, jocul mi-i gasesti pe toti din Romania, si f putini din afara tarii, cu toate ca mai exista multi altii. Nu folosesc niciun alt filtru si nici asistentul nu-mi filtreaza cautarea. Stie cineva vre-o solutie pt asta?

• 26 replies
    • 6.3k views
  25. Started by stefan89,

Cred ca e vre-un Borcea in fm 11 pentru ca am avut 4 meciuri in liga a2-a cu fc arges , cu 4 egaluri , dau gol in prima repriza, iar in cea de a doua in jur de minutul 86 le da penalty aiurea si ma egaleaza. O fi vre-un bug ceva? Versiunea jocului este 11.3.0

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy