Jump to content

Atribute Antrenori


Glassesman

Recommended Posts

La scouter am sesizat ca un atribut foarte necesar mai este si Adaptability (pentru cei care vor fi trimisi in tari mai putin cunoscute lor). Dupa ce am sesizat asta in mai multe randuri am zis sa fac un test sa vad daca am avut dreptate sau daca doar mi s-a parut: am trimis 2 scouteri in America de Sud cu JPA si JPP-uri identice dar cu Adaptability diferit, iar ca rezultat, cel cu 19 la Adaptability a inceput sa-mi gaseasca jucatori inca din prima saptamana in timp ce al doilea scouter cu doar 9 la Adaptability i-a luat mai bine de 2 saptamani sa-mi gaseasca primul jucator. Deci acomodarea unui scouter este lafel de importanta ca acomodarea unui jucator in tara in care evolueaza.

"Determination" are si el un rol mai putin important decat JPA si JPP dar din cate am inteles dar ajuta si el la alcatuirea unui raport mai consistent....in principiu la strengths & weaknesses (asta am gasit-o pe FM Britain)

Inca un sfat mai mult pentru cei care cauta tinere talente: cand cauti un scouter care-l vei trimite in cercetarea unor jucatori tineri si de viitor JPP este un atribut mult mai important decat JPA de vreme ce potentialul este ceea ce cautam cel mai mult cand cautam astfel de jucatori.

Link to comment
Share on other sites

Iar la capitolul antrenori e simplu...

Motivating, Discipline, si Determination sunt folosite pentru toate categoriile, in timp ce attacking, defending, technical, etc. sunt folosite pentru fiecare categorie in parte. Un antrenor bun trebuie sa le aiba mot, dis, det. bunicele plus cel putin un coaching atribut (attacking, defending, technical, tactical)

Combinatii gen Attacking+Technical ar face un antrenor bun de shooting, dar si attacking

Defending + Tactical un antrenor bun pentru aparare

Youth coach dupa cum probabil stii trebuie sa aiba un attribut mare la working with youngsters + mental attributes (motivating, determination, discipline)

Si doar ca fapt divers, Working With Youngsters si Man Management sunt echivalente. Daca prima este pentru antrenori de juniori, cealalta este pentru antrenorii echipei mari.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy