Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Ac Milan - Real Story


Andrei

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtop...&#entry4859

probabil, cel mai bun story pe care l-am citit vreodata. iar ideea este excelenta, asa ca m-am hotarat sa incerc si eu.

toate meciurile vor fi jucate (pe cat posibil) cu echipa din realitate. tactica pe care o folosesc in joc este oricum f apropiata de cea irl.

sper sa nu innebuneasca ronaldo ca nu va juca pana in iarna :)

urmeaza prezentarea lotului.

Link to comment
Share on other sites

http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtop...&#entry4859

probabil, cel mai bun story pe care l-am citit vreodata. iar ideea este excelenta, asa ca m-am hotarat sa incerc si eu.

toate meciurile vor fi jucate (pe cat posibil) cu echipa din realitate. tactica pe care o folosesc in joc este oricum f apropiata de cea irl.

sper sa nu innebuneasca ronaldo ca nu va juca pana in iarna :)

urmeaza prezentarea lotului.

Ideea e clar excelenta...dar ai grija cu Ronaldo. Cand am jucat eu cu Milan, l-am lasat cateva meciuri pe banca la inceput si dupa aceea nu a mai jucat nimic si era tot timpul unhappy...

Bafta cu story-ul!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

7.0.2, large database, niciun fel de transferuri pana in sezonul 2, voi incerca pe cat posibil sa folosesc formula de inceput din realitate si tacticile lui carletto, selectate, pe langa italia, franta, anglia, spania si germania (pt realism in cupele europene).

sezonul 06-07 incepe pt noi cu o nedreapta penalizare de 8 puncte dupa scandalul moggiopoli, cu o pregatire de vara scurtata datorita aceluiasi lucru, cu plecarea oribila a Tarului si un mercato lipsit de rasunet (aducerea lui Ricardo Oliveira in tricoul cu nr 7 fiind facuta in graba).

asadar un sezon inceput sub negre auspicii, poate cele mai negre dupa anii de trista amintire.

Dida-multa lume vrea sa il caracterizeze pe Dida dupa gafele uluitoare pe care le face cateodata (mingea scapata in meciul cu Leeds staruie in memoria multora), dar Grande Dida a dovedit de mult mai multe ori ca este un portar de clasa, printre altele a adus a 6-a Cupa pe San Siro in 03. in afara terenului, un om retras, linistit, un profesionist 100%.

Kalac, Fiori - ceilalti portari de la club, nimic deosebit de spus despre ei.

Cafu-metronomul brazilian, mereu cu zambetul pe buze si mereu mestecand guma in timp ce castiga trofee peste trofee.

Paolo Maldini-mai e ceva de spus despre Cuore di Drago? Il Capitano s-a alaturat legendei rosonerra dupa 23 de ani de cariera numai in tricoul nostru si sper sa il vedem curand in costumul antrenorului alaturi de Baresi.

Kaladze-georgianul adus de la Dinamo Kiev la recomandarea lui Sheva nu a rasplatit intotdeauna increderea care i s-a aratat. ramane totusi un back-up important pentru prima echipa.

Billy Costacurta-al treilea muschetar, 22 de ani in tricoul Diavolului, se va retrage la sfarsitul acestui sezon si probabil se va integra si el in staff-ul administrativ.

Nesta-fara el, apararea sufera intotdeauna, unul dintre cei mai iubiti jucatori de la club

Simic,Favalli,Grimi,Bonera-niciunul dintre ei nu a demonstrat ca merita intr-adevar sa poarte tricoul Milanului si totusi sunt la club, ultimii doi adusi pentru potentialul lor dar vom vedea daca vor reusi sa se impuna

Janku-polivalentul ceh adus de la Udine sezonul trecut nu a aratat acelasi nivel ca la friuliani, dar cand prinde o seara buna e de neoprit pe stanga

Serginho-omul care merita o statuie chiar si numai pentru show-ul din meciul de tenis. nu mai are viteza de altadata, dar tehnica ramane.

Rino Gattuso-inima si plamanul echipei, cel care nu renunta niciodata, la niciun balon, la niciun meci. jucatorul meu preferat.

Pirlo-multumim verisorilor ca ne-au facut un astfel de cadou. cel mai bun playmaker din lume.

Seedorf-sezonul asta trebuie sa se revanseze pentru cateva sezoane de indolenta. un talent extraordinar, a castigat CL cu 3 echipe diferite, in serile in care este in forma este de neoprit.

Ambro-al 3-lea capitan (dupa Maldini si Billy), iubeste clubul si acesta este motivul pentru care a ramas aici chiar daca sansele sale de a juca titular au fost de multe ori prea mici.

Gourcuff, Brocchi - back-up la mijloc, francezul adus de la Rennes pare o investitie reusita

KAKA-atacul incepe cu el, anul acesta trebuie sa poarte echipa pe umeri dupa plecarea lui Sheva si are de luat o revansa dupa Mondialul ratat. dupa multi, cel mai bun jucator din lume.

Inzaghi-GOD.mingea se va lovi de el si va intra in poarta castigand puncte, campionate si cupe (:B). dar asta numai pt ca e intotdeauna la locul potrivit.

Gilardino-adus de la Parma atunci cand se credea ca va fi cel mai bun atacant italian in scurt timp, nu a confirmat sezonul trecut, neinscriind nici macar 1 gol in cupele europene. are totusi un potential imens.

Oliveira-trebuie sa poarte tricoul cu nr 7, asadar o responsabilitate imensa.

Boriello-back-up.

pe banca, Carletto, amenintat mereu cu demiterea, dar totusi reusind mereu sa scoata cele mai bune rezulte posibile si imposibile. a facut fata cu brio presiunii lui Don Silvio, a reusit sa creeze in vestiar o atmosfera invidiata de orice alta echipa. :worship

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

turul 3 preliminar ne rezerva un adversar incomod : Maccabi Haifa, primul meci acasa. rezultatele f bune din cele cateva amicale pe care am apucat sa le jucam imi dau sperante intr-o calificare usoara, desi suferim puternic la capitolul pregatire fizica, mai ales jucatorii care au participat la Cupa Mondiala si au avut parte de doar 1 saptamana de vacanta.

San Siro ne primeste insa cu bratele deschise, semn ca scandalul nu a slabit increderea fanilor in echipa, in familie.

Dida-Cafu, Serginho, Simic, Billy-Gattuso, Pirlo-Seedorf, Kaka-Inzaghi, Gila.

Maccabi cu Katan si Collauti printre titulari, normal.

ne aruncam in atac inca de la inceput, sper sa inscriem devreme pt moral.

min 12-Gila a ratat deja 3 ocazii. e disperat sa inscrie primul lui gol in cupele europene si trage din orice pozitie.

min 21-combinatie fulger Kaka-Seedorf si olandezul e faultat din spate exact pe punctul cu var. penalty si...niciun cartonas. Pirlo executa fara probleme!

pana la pauza, mai ratam cateva ocazii, israelienii se apara ostaseste, nimic clar.

min 51-Serginho il faulteaza stupid pe Collauti la un corner. Katan suteaza plasat, Dida nu ajunge. 1-1. wtf?!

min 64-intra Kaladze, Ambro si Oliveira, ies Serginho, Rino si Gila.

nu reusim sub nicio forma sa ne apropiem periculos de poarta. cateva libere ale lui Pirlo zboara la mare distanta.

min 80-israelienii faulteaza pe tot terenul (25 de faulturi pana acum) si totusi niciun cartonas. de tinut minte arbitrul asta...

min 90-Kaka scapa de ofsaid, intra in careu, dar sutul lui trece milimetric pe langa....

FT 1-1, mom Pirlo. f slab, dar nu concep sa nu intram in grupe. irl, 1-0 la Steaua Rosie Belgrad, gol Inzaghi

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

returul se anunta interesant, Lazio l-a luat pe Collauti cu 500k. probabil o sa ne faca zile fripte si in serie A acum. dar sa le luam pe rand, intai avem o misiune de indeplinit.

Dida

Cafu-Simic-Billy-Serginho

Rino-Pirlo

Kaka-Seedorf

Inzaghi-Gilardino

min 2-interceptie Rino, pasa simpla la Pirlo care il "vede" cu o pasa luminoasa pe Kaka demarcate exact intre fundasii centrali israelieni, sut plasat…goool. Milan off to a flyer!

min 16-corner pt noi, mingea este respinsa pana la centrul terenului, Cafu cross pe stanga, Gila aseaza parca mingea cu capul pt Kaka care rupe plasa de la 16m! 2222222-0. calificarea este in buzunar.

Min 21-Pirlo centreaza din corner de pe stanga, Gila se inalta peste tot careul si pune mingea exact sub bara! Primul lui gol pt Milan in cupe !

Min 32-israelienii la primul atac, Serginho intercepteaza, Pirlo filtreaza inca o minge pt Kaka, cursa de la mijlocul terenului, lasa pe drum 2 fundasi si pacaleste portarul cu o scarita…hattrick Kaka ! Milan dezlantuita, spectacol total

Inghetam jocul, trebuie sa ne pastram puterile, sezonul abia incepe…

HT 0-4, demonstratie de fotbal, Kaka magistral. La pauza ies Pirlo si Billy, avertizati, intra Bonera si Ambro

Min 60-iese si Gila, intra Brocchi

FT 0-4, Kaka mom normal, am inghetat complet jocul dupa pauza. irl, 2-1 pe San Siro cu Crvena Zvezda, goluri Inzaghi si Kaka

Suntem cotati cu sansa a 3-a la titlu, dupa inter si roma, 10-1. declaratiile lui Carletto sunt insa prudente, pornim totusi cu un mare negativ in clasament si cu un moral destul de slabit. Sa castigam fiecare meci si la sfarsitul sezonului vom trage linie…

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Tragerea la sorti pt CL ne rezerva o grupa nici prea prea nici foarte foarte : Sporting, AEK si Osasuna. Se putea mult mai rau (Chelsea, Bremen, Hamburg), dar si mai bine (Celtic, Anderlecht, Hearts). irl, grupa a fost AEK, Anderlecht, Lille.

Mercato se incheie, pt noi nimic nou pe langa venirile deja perfectate.

Pe plan international, cateva miscari interesante :

-in EPL : Klose la Liverpool pt 42m, Cl. Niculescu la Reading 3m

-in Bundesliga : C.Delgado la Hamburg 6m, Pasqual la Bayern 4m

-in Ligue 1 : Barzagli la Lyon 7m

-iar in Serie A : Gokdeniz 8m, Radoi 2m si St Radu 1m la Lazio , Naldo la Palermo 7m, Paponi la Inter 5m, Caneira la Parma 4m si Vayrinen la Roma 3m

Suntem creditati cu sansa a 2-a la castigarea CL (15/2, dupa Barca 7/1). Este evident visul oricarui milanist sa mai punem un trofeu in vitrina, cel mai important trofeu dintre toate, dar anul acesta pare un vis f indepartat… Oricum, sansele la CL sunt mai mari decat la scudetto, vom face tot posibilul sa ajungem la Atena…

Incepem sezonul intern cu o deplasare la Ascoli

Kalac

Cafu Nesta Bonera Janku

Ambro Pirlo

Kaka Seedorf

Inzaghi Gila

Min 9-Bonera trimite lung pe stanga, Gila preia si centreaza in careu, Kaka si Inzaghi rateaza intalnirea cu mingea

Min 13-libera de la 18m, Pirlo trage exact langa bara de la coltul lung, respinge Pagliuca in extremis

Min 25-faza de cascadorii rasului, Pagliuca paseaza din aut de poarta pana la Minieri care plezneste un sut puternic spre proprie poarta…. Autogoool !

Min 27-Ambro intercepteaza imediat dupa repunere, ne aruncam in atac, Gila gaseste o pasa in careul mic pt Seedorf care nu poate ierta din 6m, 0—22222 !

Min 35-Cafu penduleaza impecabil pe dreapta, centrare plesnita pt Inzaghi, dar Pagliuca gaseste un reflex din tinerete si scoate de la vinclu.

Min 43-Gila este lovit miseleste si iese pe targa. Intra Oliveira, sper ca accidentarea sa nu fie grava, a inceput sezonul intr-o forma fantastica

HT 0-2. ascoli nu a ajuns la poarta noastra.

Min 58-Oliveira sprinteaza pe stanga, 1-2 cu Seedorf, sut plasat insa bara se opune... Ambro insa a urcat si plaseaza mingea in poarta goala...333!

Ies Pirlo si Inzaghi, usor loviti, intra Brocchi si Serginho

Min 70-primul sut spre/pe poarta noastra, Kalac retine usor.

Min 75-corner de pe dreapta, Brocchi trimite in centrul careului, de unde Ambro plaseaza impecabil mingea, jocul lui de cap este fuoriclasse.

FT 0-4 Ambrosini mom. Al doilea 4-0 afara consecutiv, inceput excellent de sezon irl 5-2 la Ascoli, Gila x 2, Kaka x 2 si Seedorf : http://www.youtube.com/watch?v=FO6ZMkk_zRw

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Doar 3 zile mai tarziu, incep si grupele CL, acasa impotriva grecilor de la AEK. Finala de la Istanbul staruie in amintire, e un nou inceput de drum ca sa stergem gustul amar de atunci.

Dida

Cafu Simic Maldini Favalli

Gattuso Brocchi

Kaka Gourcuff

Oliveira Inzaghi

Min 9 - super pasa a lui Gourcuff pt Brocchi care trage in tribuna de la doar 10m… Carletto se ia cu mainile de cap

Doar 1 min mai tarziu, Brocchi isi spala greseala cu o pasa printre pt Oliveira care profita de viteza excelenta si ramas singur cu portarul nu poate rata…gooooool !

Min 14-nimic nu pare sa poata sta in calea lui Milan acum, combinatii la marginea careului, Gourcuff pune mingea jos pt Brocchi care venit din linia a doua suteaza naprasnic si face 2-0 !

Min 27- Brocchi face meciul vietii la Milan, este peste tot, centreaza de la un corner de pe stanga si Oliveira venit la coltul scurt inscrie cu capul ! Inceput nemaipomenit de cariera si pt brazilian care pare hotarat sa il faca uitat repede pe Sheva

Min 30-cum spuneam…Cafu intercepteaza si paseaza lung in spatele fundasilor, Oliveira intra in careu si numai un reflex uimitor al lui Sorrentino il opreste din hattrick

HT Milan are completely in control and the game seems to be as good as over

Ies Simic si Brocchi, intra Nesta si Seedorf.

Min 50-faza lucrata la antrenamente a grecilor, un corner batut scurt urmat de centrare pe coltul lung si 3-1

Min 66-iese Inzaghi, intra Serginho

Cateva suturi de la distanta ale lui Seedorf, Serginho si Oliveira, tabela ramane insa nemiscata

FT 3-1, Oliveira mom. irl, 3-0 pe San Siro, Kaka, Gourcuff si Inzaghi au inscris

Primul derby al sezonul vine chiar in etapa a 2-a, Roma vine pe San Siro. Ca de obicei, stadionul este plin, incurajati si de startul excellent de sezon avut si mai ales de jocul spectaculos. Avem nevoie ca de aer de 1 victorie, ne-ar aduce mai aproape de pozitiv si mai ales in dauna unei rivale…

======Dida=========== ========= =====Doni=====

Simic== Nesta=Maldini==Janku ========= Panucci=Ferrari=Mexes=Chivu

==Brocchi=Pirlo===Seedorf ========= ====De Rossi=Perrota====

=====Kaka========== ========= Mancini===Gaitan===Taddei

===Oliveira==Gila==== ========= =======Totti=========

Roma incepe f tare, in primele 10 min se joaca numai in jumatatea noastra, combinatii rapide care din fericire se lovesc de Nesta sau sfarsesc in suturi pe langa. Ii ducem lipsa lui Rino :(

Min 11-complet contrat cursului jocului, centrare Pirlo si Mexes il scapa pe Gila din marcaj, lovitura de cap, Perotta incearca sa respinga dar impinge balonul in proprie poarta ! 111111111111111111111111-0 !!!!!!

Min 20-Brocchi intercepteaza la mijloc, Oliveira sprinteaza pe dreapta centreaza pt Gila dar Doni se arunca la picioarele lui in ultima clipa. Brazilianul arunca repede pt Chivu care avanseaza pe stanga, trece usor de Simic, il gaseste pe De Rossi la marginea careului si Grande Dida ne salveaza pielea cu o parada de la coltul scurt

Min 30-Roma forteaza pe partea lui Simic, Taddei paseaza pt De Rossi si Dida scoate in extremis de sub bara. Cornerul care urmeaza este degajat insa numai pana la Perotta care trimite un cross pana la Taddei (singur singurel in marginea careului)…sut peste..ufff

Min 34-Roma trage din toate pozitiile, corner executat de Mancini si Gaitan trage naprasnic de la marginea careului, Dida din nou miraculos

Min 39-Nesta respinge din marginea careului, Pirlo trimite o minge lunga pana la Oliveira care prelungeste in dreapta la Gila scapat complet din marcaj, intra din unghi in careu si cu un sut plasat pe coltul lung face doppietta ! 2222-0, poate nemeritat dupa aspectul jocului, dar fotbalul e pe goluri !

HT 2-0, Milan fans are into raptures, ies Pirlo si Kaka amandoi loviti serios, intra Ambro si Serginho.

Min 50-Roma joaca totul sau nimic, apararea joaca f avansat,Simic trimite in spatele fundasilor dar Oliveira nu ajunge in timp la minge.

E timpul pt Inzaghi impotriva unui joc la offside ca al romanilor. Iese Oliveira

Odata cu intrarea lui Inzaghi, romanii au incetat sa se mai arunce in atac, lucru care ne convine…

Min 77-faza care nu anunta nimic, dar Aquilani prinde o bomba de la 30m lateral dreapta, Dida este mascat de fundasi si vede mingea prea tarziu. 2-1. va fi un final incins…

Min 92- Brocchi se joaca la marginea careului roman, Ferrari il deposedeaza si il lanseaza pe Mancini pe dreapta, centrare pt Totti dar Nesta il deposedeaza exact in clipa sutului…pfiu…un stadion intreg rasufla usurat si aplauda !

FT 2-1, victorie mare, muncita, mom Gila, irl, 1-2, gol Brocchi

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Jucam intr-un ritm infernal, ceea ce pune f multa presiune pe noi datorita pregatirii scurte din vara, la doar 3 zile ne deplasam la Siena. easy win predicted for Milan… cat le urasc pt ca nu sunt niciodata victorii usoare de fapt…

Dida

Cafu Bonera Kaladze Janku

Gattuso Pirlo Brocchi

Kaka

Oliveira Gila

Min 10 - avem deja 3 galbene, Cafu, Gattuso si Oliveira

Min 21 - nu se intampla nimic, Siena a parcat autobaza in careul propriu

Min 23- ba da, dupa o lupta surda la mijlocul terenului, Pirlo il lanseaza pe Gila pe stanga, centrare in mijlocul careului si Kaka este faultat din spate de Legrotaglie, Pirlo nu ii da nicio sansa lui Manninger de la punctul cu var!

HT 0-1, am mai luat 2 galbene, Kaka si Kaladze, Siena se apara in continuare cu toate fortele

Ies Kaladze si Kaka, f nervosi dupa galbenele primite, intra Nesta si Seedorf

Min 54-Bonera respinge aiurea, Chiesa il depaseste usor si ramas singur cu Dida nu poate rata… mda… « easy win »

Iese Brocchi, intra Ambro

Min 70-nimic de facut in fata autobazei, avem 10 cornere deja, dar nicio ocazie clara

Min 77-molinaro ia al doilea galben pt un fault la Gattuso, avem 15 min de superioritate numerica

Min 79-profitam imediat ! centrare covrig a lui Janku si Gila loveste cu capul din plonjon pe coltul scurt ! 1-222222 !

E randul nostru sa punem autobaza in poarta :D

FT 1-2, mom Gila din nou, si dupa doar 3 etape am depasit deficitul de puncte initial! irl, Siena-Milan 3-4 in primavara, Ronaldo x 2, Oliveira si un autogol

Suntem singura echipa cu 3/3 si am urcat pe 15 in clasament, inter si Udine 7p si Roma 6p pe primele 3 locuri.

In diviziile inferioare :b rubentus trage la retrogradare cu -6p dupa 3 etape, aflandu-se pe ultimul loc.

Urmeaza Cagliari pe Scala del Calcio irl, meci disputat in primavara Ronaldo x2 si Pirlo, 3-1

Kalac

Cafu Simic Kaladze Favalli

Gattuso Brocchi

Gourcuff Seedorf

Oliveira Gila

Min 14-moment de magie al lui Seedorf, care intra in careu dupa 4 driblinguri, dar trage slab, peste

Min 18-sut Gattuso de la marginea careului, Chimenti respinge aiurea in lateral si Gilardino, pe faza, nu trebuie decat sa puna latul …111-0 !

Min 22 - chimenti iese din careu cu mingea si ii da o pasa perfecta lui Oliveira care insa nu nimereste poarta goala cu un sut de la 40 de m

Min 35-din nou Seedorf dezlantuit pe stanga, pasa inapoi la marginea careului pt Gourcuff care loveste naprasnic cu siretul si inscrie primul lui gol pt MILAN !

Min 48-corner si fault asupra lui Gila, Oliveira trage plasat…333333333333333333333-0 !

Min 49-ne-am relaxat cam devreme poate, Suazo scapa de marcajul lui Simic si inscrie

Min 53-intra Nesta in locul lui Cafu si doar 1 min mai tarziu, Pirlo in locul lui Brocchi

Min 56-Seedorf se distreaza efectiv cu toata apararea lui Cagliari si trimite pt Gila care face din nou doppietta ! 4-1

Min 63-Kaladze ii face cadou lui Pisano o minge, dar Kalac ne salveaza de data asta

Intra si Inzaghi in locul lui Oliveira

Min 77-what a day for Gilardino hattrick pt Gila din pasa aceluiasi omniprezent Seedorf, 5-1, spectacol total pe Scala

FT 5-1, mom Gila pentru al treilea meci consecutiv, Ancelotti il lauda pe atacantul italian la conferinta de presa de dupa meci, spunand, in treacat, ca echipa marcheaza mai multe goluri ca niciodata (aluzie la momentele in care Don Silvio se plangea ca Milanul nu joaca suficient de spectaculos)…

inter pierde la Palermo 0-2 si suntem la doar 3p de verisori :D

am inscris pana acum 13 goluri in campionat + 8 in CL.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

alex are dreptate, nu cred ca intereseaza pe nimeni fazele de poarta din meciuri cu siena si chievo. o sa ma rezum la a face update-uri in momentele importante si la derby-uri.

oricum, recomand o astfel de salvare, e f fun :)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
primul gol la chievo, in ultimul minut, 1-1. urmeaza derby-ul pe Scala si Ancelotti joaca cu un singur varf ;)

nu trebuia sa il asculti pe norocel, eu preferam cum scriai inainte :(

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
storyul trebuie sa aibe o poveste care sa te "prinda", jocul sa fie realist si autorul sa aibe talent si ce va umor/autoironie.

IMO.

tu de asta nu mai faci story-uri? :B:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
storyul trebuie sa aibe o poveste care sa te "prinda", jocul sa fie realist si autorul sa aibe talent si ce va umor/autoironie.

IMO.

ultimele 2 imi lipsesc cu desavarsire. in plus, imi lipseste si rabdarea de a scrie.

important e ca ma distrez de minune cu salvarea asta (mai putin cand imi iau mucu de la roma si fiorentina).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy