Jump to content

Arcade Section

Featured Replies

Posted
  • MentholBoy
comment_20274

Incepand din urma cu 30 de minute forumul a experimentat niste probleme tehnice din cauza unor lucrari de imbunatatire a forumului.

Astfel incepand de azi forumul FMRo iti ofera un mod placut de aiti petrece timpul la serviciu jucandu-va pe sectiunea de Arcade a forumului nostru.

Speram sa va placa.

Sectiunea este disponibila in partea de sus a ecranului intre meniul de Help si cel de Search

• Replies 73
  • Views 11.9k
  • Created
  • Last Reply
comment_20356
Niceh. Nu mai posteaza nimeni crap si toti se joaca.

Cine are mai mult de 3 titluri de campion inseamna ca posteaza prea putin si se joaca prea mult. Ii stergem contul lui Van Basten ? :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D Daca e joc trebuie jucat.Ce vrei sa fac daca nu ma pot abtine.Incepeti si voi challangerul si o sa castig si acolo(poate :P )

comment_20420
In curand

In zilele urmatoare vom face un update masiv la jocuri.

Probabil ca vor fi in jur de 25 de jocuri pana de Craciun.

<{POST_SNAPBACK}>

damn, bring me memories << i'll own pacman :peace:

admin te rog mult

poate gasesti si Bubble Bobble (sau bubble trouble - l-am vazut), manic miner, chuckie egg

comment_20428
Si quake 1 bai adminule ;) , si daca se poa' Fallout 2? Esti dragut, mersi...

<{POST_SNAPBACK}>

nu, sa mor

alea zise de mine sint de pe spectrum, clasice

s-ar putea sa existe :blush:

---

btw, care e faza... am facut un scor de locul 2 la pacman si mi-a zis... your score is 25,000 ... si nu l-a pus in top

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy