Jump to content

Screenshoturi jucatori FM21 Beta

Featured Replies

• ovidiu10 changed the title to Screenshoturi jucatori FM21 Beta
comment_390098
5 hours ago, sindreloebing said:

Mersi mult, si wow cat de slab poate fi Mamut 😳

Un jucator de la o echipa ce a retrogradat in L2 Croatia anul trecut nu avea cum sa rupa norii, cred ca researchul croat l-a facut ok.

Sunt curios strainii de la Dinamo daca mai prind update-ul de iarna pe aici cat o sa scada, ca banuiesc acum @ovidiu10 ca sunt in mare cum au venit de afara...

comment_390104
45 minutes ago, ritza_ said:

La mine în salvare Dinamo a prins locul 8 în sezonul regulat, iar în vara aproape toți au fost liberi de contract, eu fiind la UTA, când le am dat scout, erau undeva la 3,5-4,5 stele... Borja Valle a terminat pe locul 2 la golgheteri.

Pai la ce salarii aveau, iti dai seama ca era greu de prelungit :)))))

• Generaţia de Aur
comment_390114
On 11/15/2020 at 6:37 PM, Muttley said:

Un jucator de la o echipa ce a retrogradat in L2 Croatia anul trecut nu avea cum sa rupa norii, cred ca researchul croat l-a facut ok.

Sunt curios strainii de la Dinamo daca mai prind update-ul de iarna pe aici cat o sa scada, ca banuiesc acum @ovidiu10 ca sunt in mare cum au venit de afara...

Au mai suferit modificari unii din strainii de la Dinamo, dupa ce i am vazut in cateva meciuri, la inceputul sezonului.

La majoritatea le au fost luate cateva puncte de CA: erau peste ce aveam noi in Liga 1 si peste ce au aratat in realitate, pe teren.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy