Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP


Sign in to follow this  
NicuCJ

[World] Pentagon challenge

Recommended Posts

Mi-ati facut pofta pentru acest tip de cariera, timpul imi este putin limitat dar sper sa reusesc sa il duc la bun sfarsit :) . Imi voi continua cariera din FC Romania, echipa pe care am reusit sa o aduc din Isthmian League Division One South Central pana la castigarea UCL. Suntem in vara anului 2032, am adaugat cateva ligi de pe celelalte continente, din Asia -China, Africa- doar Africa de South am putut, in America de Nord - SUA si Mexico iar din America de Sud - Brazilia, Argentina, Chile si Uruguay, inclusand si ligile secunde, de asemenea voi renunta la toate ligile din Europa, altfel imi ia foc rasnitza :))) .

Fara nici o explicatie , dar cu parere de rau, voi ramane mereu alaturi de ei, din umbra, mi-am depus demisia pentru o noua aventura.

9db7Oua.png

Ii urez succes lui Klopp !

UuIhlLa.png

Pana cand se implementeaza ligile in joc, cele din America in iarna iar restul anul viitor, imi surade o experienta ca selectioner, si nu se poate mai bine, am acceptat fara sa stau pe ganduri.

evRBeEW.png

Avem un obiectiv realizabil, calificarea la Campionatul Mondial din 2034

VL3HqP6.png

1qzepep.png

 

 

 

 

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

O experienta interesanta, dar in acelasi timp oarecum nu prea mi se potriveste, sa urmaresc meciuri si sa nu pot interveni , ma enerveaza :))) . Am reusit sa ne indeplinim obiectivul, calificarea la Campionatul Mondial :) .

Am reusit o serie buna de victorii, nu am reusit sa invingem rivala Argentina, a fost un meci foarte echilibrat, incheiat 2-2.

aKkGhJk.png

Dl8IvO9.png

QTfzjHa.png

Dar cum spuneam mai sus, este doar un job intermediar, pana gasesc o noua provocare in America latina :)  si am gasit-o ! Am lasat nationala Braziliei pentru a incerca sa salvez o echipa de la retrogradare. 

Club Atletico Union de Santa Fe 

ZAos8rC.png

Preluam echipa de pe locul 17 in Argentine Premier League, obiectivul nostru este salvarea de la retrogadare.

LmtJ3Vd.png

La prima vedere avem un buget 980k EUR pentru transferuri si 9,3 milioane EUR pentru salarii, nu stiu daca e mic sau mare, dar vedem :)  , trebuie sa imi intalnesc jucatorii, staff-ul, sa vedem unde trebuie sa ne intarim, din 7 decembrie se deschide perioada de transferuri.

ROl3VUL.png

Din cate observ cea mai buna performanta a echipei a fost castigarea cupei Argentinei in 2027 , in prima liga au avut un loc 3 in 1978 si un loc 2 in 1979 , posibil sa fi fost cu play-off si play-out in aceea perioada.

HeH8fmU.png

Trebuie sa ne miscam repede, sa imi cunosc jucatorii deoarece imediat vine primul meu meci la carma noii echipe 

A1XqGNP.png

 

 

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, interesant. De la FC Romania, castigator de UCL etc etc etc, ai ajuns la retrogradare in Argentina (via selectionerul Braziliei :D:D:D )

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, kevinluci said:

Hmm, interesant. De la FC Romania, castigator de UCL etc etc etc, ai ajuns la retrogradare in Argentina (via selectionerul Braziliei :D:D:D )

daaaa, cautam o noua aventura prin America latina,  daca nu aplicam eu nu ma bagau in seama :)))) si asa am trecut cu chiu si vai de interviu :)))) au ridicat doua obiectii peste care abia am trecut, unu cu limba, le-am spus ca suntem ambii latini, avem aceleasi origini lingvistice :))) si a doua a fost ca am antrenat o singura echipa de club in toata cariera :)))) aici le-am bagat-o cu loialitatea :))) .

Btw Klopp a fost demis de la FC Romania :))), doar locul 7 undeva la mijlocul campionatului, la 21 de puncte de Liverpool ( locul 1 ) .

iqZ2UdS.png

Sa revenim :)

Perioada de transferuri a inceput cum nu se poate mai prost, aveam si noi doi jucatori buni, cu potential, si mi i-a cumparat Racing pe amandoi X( , am facut ceva banuti de pe ei, dar pe mine ma intereseaza mai mult sa intaresc echipa, nu sa ii fac bani la patron cu 40% transfer revenue . 

Primul plecat Martin Cardozo, un atacant foarte bun, cotat la 3,4 milioane EUR, Rancing mi-a facut o oferta de 6 milioane de EUR, ma uit repede la clauze, avea 5 milioane EUR pentru cluburile din afara, pfff, cer 10 milioane EUR, oferta acceptata, aia e , a plecat cel mai bun jucator al nostru.

NzD7PYZ.png

Imediat vin doua oferte pentru stalpul apararii, un fundas cu potential, vreo 3 milioane de la Leeds si 3,5 de la Racing, ma uit la clauze, avea 5.25 mil EUR, dau reject si il ofer pentru 5,25 milioane.

stUphbS.png

Chiar daca am adus mai multi jucatori, nici unul nu se ridica la valoarea celor doi, in afara de Nazareno Olivera, imprumut de la FC Romania :D  , am lasat acolo un loc de buna ziua, niciodata nu stii cand voi reveni :) 

GBSxBt1.png

Ar mai fi Jaime Ramirez , am fost dupa el pana la Medelin :))) abia am scapat de acolo :)))) am luat cu mine un AK47 just in case

wJec17s.png

In Peru am mai umblat dupa un tanar mijlocas Kristihan Flores

6zY8AYN.png

Si prin SUA dupa un fundas argentinian, Sebastian Erba , trebuia sa acopar plecarea lui Velazquez

bKBjVX0.png

In ultima zi de transferuri am mai adus un atacant, Nazareno Funez, liber de contract deoarece am primit o oferta pentru rezerva Federico Mura de 1,2 milioane EUR.

XbDlhKY.png

Cam acestea sunt principalele transferuri, restul sunt jucatori medii, mai mult pentru acoperirea unor goluri din rezerve. Am mai avea nevoie de un fundas dreapta neaparat, dar nu am gasit.

Da, m-am reintalnit cu Franco Morelli , l-am avut un sezon la FC Romania, chiar primul din Premier League, a fost integralist, am fost nevoit sa il vand atunci cand am adus trupa de romani , au trecut mai bine de 7 ani de atunci :) 

xjo56HC.png

Nici acum la 32 de ani nu arata rau :) 

sZln3ND.png

Ne pregatim de retur :) 

 

 

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot mai arunc cate un ochi peste ocean, si mi-a sarit ceva in el :)))) jucator cu o cota de piata de 26 milioane EUR si un salariu de 3,3 milioane /an - wnt by Hermannstadt  , mai da-o dracului :)))) oare ce se intampla prin liga 2-a din Romania? :)))) ce fumeaza pe acolo? Nu pentru imprumut , ei il doresc de'a binelea, definitiv =))))) nici de isi vinde K. I.  casele nu se strang banii de salariu 

6Z6mUlZ.png

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/7/2020 at 2:54 PM, kevinluci said:

au bani sibienii, normal

da:))), sunt curios daca se concretizeaza :)))

Bun, am terminat acest sezon , preluand echipa de pe locul 17 , dupa 19 etape aveau doar 18 puncte, pe loc de baraj la retrogradare, la final  am fost foarte foarte multumit de atac , Nazaro Oliviera , imprumutat de la FC Romania a marcat 17 goluri si 3 pase de gol in 17 meciuri, nu mai vrea sa ii prelungeasca imprumutul :(  cica vor sa ii acorde o sansa in primul 11.  Federico Bustos, 8 goluri si o pasa de gol in 7 meciuri si Jaime Rodriguez cu 7 goluri si 3 pase de gol in 11 meciuri, pe cei doi i-am rotit in acest retur ca AF .

La mijloc de asemenea am fost multumit de cuplul Presedo-Flores , mai ales de Flores, un pusti de 19 ani reusind 7 goluri si 7 pase de gol in 17 meciuri, dar parca vad ca zboara la vara, are clauza de 5 milioane de EUR :(  degeaba incerc sa ii prelungesc contractul, agentul lui pune conditie ne-negociabila tot cu clauza de 5 milioane, sper sa imi ceara el marire si sa il sfatuiesc sa dea afara agentul :D  .

Pe flanguri, asa si asa, acceptabil , Camilli s-a evidentiat, cu 6 pase de gol si 2 goluri in 17 meciuri .

In aparare vai de amar, jale :))) , aici trebuie neaparat sa ne intarim, treceau adversarii ca prin branza, fundasii laterali destul de lenti si cam batrani, fundasii centrali in plop si plop'n aer :))) 

Dar per total am iesit bine :) daca reusim sa ne tinem jucatorii si sa ne intarim in defensiva, putem face o figura mai frumoasa sezonul viitor.

Acestea sunt meciurile de cand am preluat echipa

WkKstJo.png

4sGuGE0.png

Clasament final :) 

IRCE9RU.png

Mi se pare ciudat ca nu arata echipa care se califica in cupa Libertadores sau in Cupa Sud-Americana, nici daca la rules nu apare.

Dar am primit un mesaj :) 

j9vkpec.png

Primul 11

LIvehOP.png

Echipa

ZDoECun.png

Desi obiectivul conducerii a fost evitarea retrogradarii, mi-au dat doar un C+ :)))) nu-i inteleg :))) pentru sezonul viitor asteptarile lor sunt sa fim acolo sus, nu e problema, doar sa avem bani sa ne intarim

ObXhL2K.png

Plecam in vacanta si ne intoarcem cu forte proaspete :)

 

 

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu mai te duce in vacanta, stai sa faci echipa buna pentru competitiile internationale

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, kevinluci said:

nu mai te duce in vacanta, stai sa faci echipa buna pentru competitiile internationale

cu 1 milion de EUR buget de transferuri , nu stiu ce echipa buna de competitii internationale voi face :)))) .

 

Aveam nevoie neaparat sa ne intarim putin in defensiva, pe flanguri, si sa incercam sa pastram jucatorii din sezonul trecut cel putin. Am pus toti jucatorii care nu prea au evoluat sezonul trecut pe lista de transferuri, asa am reusit sa mai strangem 1,8 milioane EUR, plus am mai imprumutat vreo 2, pe unul l-am dat afara, am mai eliberat bugetul de salarii. 

MTDSE1p.png

Am reusit sa il readucem sub forma de imprumut Nazareno de la FC Romania :) desi initial nu am putut, de asemenea pe Camillii am reusit sa il readucem .  

Eram foarte disperat dupa fundasi laterali , l-am gasit pe Gaston Benetti in Brazilia, la CEC, pentru care am achitat 2,1 milioane EUR. E cam batranel, 32 de ani, nu ma pot baza mult timp pe el, dar sper sa ne ajute sezonul acesta. Pe partea dreapta l-am imprumutat pe Villagra, un pusti bun, promitator, l-as cumpara :D  daca as avea bani .

Am mai adus un mijlocas dreapta, aveam nevoie de o dublura pe partea aceea, dar e tot cam in varsta 33 de ani, liber de contract, pe Mariano del Freo .

Pe Adrian Biasoli l-au adus echipa a doua.

Sper sa fie suficient cat sa ne batem pentru primele  locuri.

8R2g9Nk.png

xyt1iNx.png

8dJAwYh.png

Am inceput sezonul cu acest prim 11

72S7yJ8.png

Dupa primele 5 etape , stam bine, sper sa continuam tot asa :)  , din cate am observat Cupa Libertadores incepe prin ianuarie.

pal3xVq.png

Xf7iBSi.png

 

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kevinluci said:

doar 442 ai jucat cariera asta?

95% da , in rest mai folosesc 4-1-4-1 sau 3-5-2 , acestea doua le pun in timpul partidei in functie de cum decurg lucrurile si de adversar. De regula la finalul partidei scot un atacant si introduc un Anchor Man pentru 4-1-4-1 sa inchid jocul,  iar daca sunt dominat , in special la mijloc unde avem doar 2 oameni, fie wingerii in schimb in invert sa intre in centru si sa creeam superioritate, daca dupa 10 minute nu se schimba nimic, trec la 3-5-2 cu doi mezzala si un DLP defend la mijloc, in atac las atacantii AF .

Dupa 20 de etape stam bine, chiar foarte bine, am avut o serie la inceput de 11 victorii la rand, foarte tare, pe urma ne-am mai temperat :)))

Mz04ow7.png

TZuY2WC.png

n3zBSHm.png

Sincer nu stiu cat vom mai tine River-ul la respect, am avut noroc sa nu avem accidentari grave, doar mici. 

Am intrat in perioada de transferuri din iarna, ne-ar ajuta mult un portar, sa vedem daca gasim ceva cu bugetul pus la dispozitie de board :)))

Zv4j4lv.png

Foarte zgarciti si cu pretentii :))) cei drept suntem pe minus pe finance, nu prea vin bani, nici din TV, nici din bilete, foarte putini, astept sa inceapa Cupa Libertadores, sa vedem de acolo daca vor veni ceva banuti .

Doi jucatori sunt vanati, pe unul l-as putea vinde, pe Bustos, deoarece avem un junior de 19 ani, destul de promitator pe Ramirez

GTRafN6.png

x9JsCfU.png

Si Pedernera mai e dorit de chinezi dar nu l-as vinde, as risca prea mult, nu avem un fundas care sa ii ia locul. Bine, daca vine vreo oferta cu finantele pe minus sigur nu conteaza parerea mea :)))

e65C5DZ.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, TheRobert said:

De cine este dorit Bustos?

Boca, din banii primiti pe el boardul mi-a dat 1 milion :)))) vreo 2 a luat Bustos , e greu pe aici, bine ca am trecut pe plus la finance.

rFMfbSX.png

Ii astept pe chinezi dupa Pedernera

4xKYNXJ.png

WyqnCYa.png

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai primit câteva erori și vreau să îmi formatez tot laptopul și să reinstalez Windows-ul original cu licență. Întrebare, e suficient să îmi salvez pe un stick salvările din FM? Sau ar mai trebui să fac și altceva să pot continua cariera? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E suficienta salvarea pe care o ai...

Edited by Neoh

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Neoh said:

E suficienta salvarea pe care o ai...

Mersi pentru răspuns

Edited by NicuCJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy