Jump to content

SA-NCEAPA NEBUNIA !!! NOTINGHAM FORREST . LUNGUL DRUM SPRE GLORIA DEMULT APUSA !

Featured Replies

Posted
comment_376743

Imi incep cariera la Notingham Forrest cu un salariu de 75.000 euro pe luna . Ce pot sa zic pentru liga a 2 a e un salariu bunicel :))) .

Gasesc o echipa destul de bunicica la Notingham doar ca fara nici un fundas stanga de meserie deci...Imi trebuie un fundas stanga bun ieftin si tanar .

Pana una alta va las programul amicalelor si cu inceputul de campionat .

Un prim amical castigat impotriva celor de la CSKA MOSCOW , baietii au fost fantastici !!!

I-am facut o oferta domnului Becali pentru unul din preferatii mei , OLIMPIU MORUTAN  a acceptato pentru 2 mil de euro si 50% dintr-un eventual transfer , mai ramane sa ma inteleg cu jucatorul .

acx.png

• Author
comment_376748

Un singur transfer am reusit sa fac si acela a fost gratis . Am reusit sa il aduc pe un fost jucator de al lui ARSENAL LONDRA , Emmanuel Frimpong . 

Fanii nu l-au considerat un jucator potrivit pentru echipa insa el a reusit sa inscrie chiar de la primul meci pe care l-a jucat mai exact in amicalul cu Falkirk .

Va las aici amicalele , urmeaza un start de sezon destul de dificil asa ca ... wish me luck . 

ax.png

• Author
comment_376749

UPDATE : E DEZASTRU !!!!!!!!!

AICI AVEti SI AMICALELE Mai sus le-am pus fara rezultate ...sorry.. :))

Daca nu isi revine echipa dupa meciul asta de cupa e jale...

Eu acum am observat cati jucatori am eu la echipa.. :)) 

Sper sa ma prinda finalul turului de campionat daca nu...e jale am nevoie de noroc

dez.png

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy