Jump to content

Stadioane

Featured Replies

• Generaţia de Aur
comment_350054

1. Stadionul "Progresul", Jelna

- loc. Jelna, comuna Budacu de Jos Coordonate: Coordonate: 18px-Erioll_world.svg.png47°06′34″N 24°33′21″E

- capacitate: 1.000 de locuri
- echipa: Progresul Jelna(Liga 5)

2. Baza Sportiva "Someşul", Rebrişoara
- loc. Rebrisoara Coordonate: 18px-Erioll_world.svg.png47°17′15″N 24°27′2″E
- capacitate: 100
- echipa: Someşul Rebrişoara (Liga 5)

3. Stadion Central" Dumitra - ACS Dumitra

- loc. Dumitra, Com. Dumitra Coordonate: 47°13′21″N 24°28′10″E

-capacitate 200 locuri

• Generaţia de Aur
comment_350085

La FCSB ar trebui scos de tot stadionul Ghencea, iar ca alternativă să fie cel din Buzău. Dar cred că ar trebui aşteptat până aproape de începerea campionatului.

Din cate am auzit Steaua se va intoarce pe Ghencea la antrenamente si probabil si la unele meciuri. Nu as vrea sa ne grabim pana nu avem ceva mai clar, in afara de supersursele gsp si fanatik.

comment_350186

Consiliul Local al orasului Voluntari a hotarat ca arena sportiva de pe strada Nita Pintea sa poarte numele marelui antrenor Anghel Iordanescu.

lol

O mare prostie, din punctul meu de vedere. Ce legatura are Tata Puiu Iconel cu Voluntari.

E nascut la Iasi.

Politicul isi baga coada si in fotbal... Iordandescu e senator de Ilfov.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy