Jump to content

Schimbari Pe Forum

Featured Replies

Posted
  • MentholBoy
comment_344091

Aşa cum am anunţat, am făcut un semi-reset al forumului, în sensul că am mutat ce a fost în secţiunea Vechiul forum şi am păstrat esenţialul, într-o primă şi ultimă încercare de a revitaliza comunitatea.

Momentan, semi-resetul a presupus anularea tuturor drepturilor de moderatori, parţiali şi globali de pe forum, cu excepţia celor din zona de off-topic. Va apărea cât de curând şi noul regulament, iar warnurile vor fi anulate.

Noii moderatori vor fi numiţi în funcţie pe merite şi atât. Iar de partea de warn mă voi ocupa momentan doar eu. Trollingul va fi acceptat cu moderaţie, cât timp e în limita bunului simţ. Limbajul de grajd va fi sancţionat aspru.

Typo-urile vor fi de înţeles, analfabetismul nu. Aşa că înainte de a scrie ceva pe forum, gândeşte-te de două ori

PS: Nu promovăm pirateria, aşa că nu cereţi crackuri sau nu vă plângeţi de probleme ale jocului pirat.

PS2: orice propuneri de bun simţ privind alte schimbări utile forumului sunt binevenite

comment_344094

Limbajul de grajd va fi sancţionat aspru.

Daca sunt cuvinte cenzurate (gen p**a) se pune ca limbaj de grajd sau se accepta?

Daca sunt cuvinte cenzurate (gen p**a) se pune ca limbaj de grajd sau se accepta?

Si ma refer cand scriem ceva pentru ca altii sa citeasca, gen intr-un story, nu cand vorbim direct cu un alt membru.

• Mihai unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy