Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Problema Mare


maryan4893

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Generaţia de Aur

E posibil sa joci cu un club semiprofesionist si in liga aceea sa nu se poata programa decat cluburile profesioniste. Imi dau doar cu parerea, nu am mai jucat in ligi asa joase si nici cu cluburi semi profesioniste.

Link to comment
Share on other sites

pai cand esti manager la o echipa de amatori sau semi profesionisti si ajungi sa promovezi intr-o serie de profesionisti, echipa ta automat va trece la profesionisti. Mi s-a intamplat mie in Croatia. Am promovat cu o echipa de semi profesionisti de liga a doua in prima liga si automat, cand am promovat, echipa a devenit profesionista. :) Sper sa te ajute. E posibil ca in ligile inferioare, cum e la noi, sa joace impreuna si echipe semi profesioniste si profesioniste.

Link to comment
Share on other sites

nu sunt toate, dar eu am jucat acolo si majoriatatea sunt semi profesioniste si cand promovezi se transforma in profesioniste ca sa poti juca in cupele europene, dupa care unele care retrogradeaza, se transforma la loc in semi... nush de ce se intampla asta, dar asa e. Eu am antrenat la HASK si asa a fost. Probabil ca fac asta pentru a nu da salarii foarte mari, cine stie.... oricum in croatia se bazeaza mai mult pe jucatori din campionat si crescuti la tine la club... asa ca salariile nu sunt foarte mari.



http://www.transfermarkt.co.uk/en/hask-zagreb/startseite/verein_10138.html

Am pus un link sa vezi ca nu vb prostii... asta e echipa... putini strainieri... de aia nici nu fac performante foarte mari la echipele de club... nu poti scoate la toate echipele jucatori buni. Una, doua, poti cum e Dinamo Zagreb, sau Steaua la noi, cu multi jucatori romani, dar vezi tu ca restul e mai greu prin cupele europene.

Nu zic acum ca e bine sa ai numai jucatori straini, dar unii jucatori straini, daca sunt de calitate, pot fi mult mai buni decat multii dintre jucatorii interni.

Link to comment
Share on other sites

M-a mirat pentru ca de obicei croatii isi vand talentele pe sume enorme. Pe un jucator roman nu ar da niciodata la fel ca pe un jucator croat. Oricat talent ar avea. De aici mirarea.

Cluburile mari au scouteri care se axeaza in principal pe Croatia si ex-Iugoslavia. Croatii au vandut pe sume exorbitante mai mereu, sarbii la fel.

Link to comment
Share on other sites

Nici nu am zis ca nu sunt buni.... chiar ma si uitam ca la HASK erau niste jucatori de calitate, mult mai buni decat cei de prin ligile inferioare de la noi.... si totusi era o echipa de semi profesionisti. Cand am promovat s-a transformat automat in echipa profesionista.... dar la ei ca si la sarbi si mai sunt cateva campionate, nu poti juca cu multi stranieri in echipa chiar daca sunt din UE si mai trebuie sa joci si cu jucatori crescuti de club.... de aia nici nu aduc stranieri, ca esti obligat de regulament sa joci cu multi jucatori interni... Mie unul mi se par exagerate conditiile din Croatia, Serbia, Muntenegru, dar na... asta e regulamentul acolo. Degeaba vor multi sa impuna si la noi regulile astea pentru ca ai nostri nu sunt de calitate. Daca se vor impune restrictii, atunci e cam grav. Campionatul va scadea drastic. Oricum, si asa e vai de el.



De asta s-au si ridicat echipele din Azerbaijan si kazastan, pentru ca la ei nu sunt restrictii din astea si au adus jucatori straini. La fel si in ucraina, belarus, etc.... Nu poti sa gasesti numai jucatori romani de calitate. :) Sau poti la o echipa ca Steaua, sau Dinamo, sau eu stiu, una unde sa le dai salarii mai apropiate de cele din europa, ca altfel iti pleaca. Asa, poti aduce un Hamza, un Bokila, etc, de la niste fantome de echipe si sa faci treaba mult mai buna.



Eu pe la manager, la multe din echipele la care am antrenat, mereu aduc jucatori tineri, de obicei, din danemarca, suedia, norvegia, belgia... nu sunt scumpi si sunt si de calitate. Sau africani.... aia nici nu cer salarii mari si sunt si de calitate mult mai buna decat multi de la noi cu salarii imense. sau care trebuie sa-i cumpar cu 1-2-3 mil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy