Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Eroare La Creare De Liga Noua


Gediliku

Recommended Posts

As vrea sa creez o liga noua, dar am probleme (eroarea din imagine). Cum pot sa o remediez ?

Am reusit ca la liga IV sa promovez pentru playoff toate cele 42 echipe invingatoare, dar cand mai vreau sa fac un al doilea playoff (6 echipe din liga III+ cele 42 echipe din liga IV) imi apare eroarea asta.

post-46-0-42607200-1358169520_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ma gandeam ca poate datele de disputare ale playoff-urilor se intrepatrund. Daca as incheia Liga IV (exemplu 19.05.2011) mai repede decat Liga III (02.06.2011), ca sa se poata disputa mai intai playoff-ul ligii 4 si apoi playoff-ul ligii III nu s-ar rezolva treaba ? Eventual bifare casuta ,,Clash with" cu Domestic competition only ?

Link to comment
Share on other sites

Tu ce vrei sa faci mai exact? Vrei ca initial cele 42 de echipe din liga a 4-a sa joace intre ele? Apoi 6 dintre ele sa joace play-off cu cele 6 din liga a 3-a?

Daca asta vrei, trebuie sa creezi promotion play-off pentru liga a 4-a, iar acolo ai o optiune "NUMBER OF TEAMS PROMOTED FROM PLAYOFF", optiunea asta o debifezi, apoi iti va aparea o optiune, "NUMBER OF TEAMS QUALIFIED FOR UPPER DIVISION PLAYOFF". Cred ca de aici te descurci.

Link to comment
Share on other sites

Eu de fapt am impartit ligile care aveau mai mult de 20 de echipe (ex. Bucuresti 29 echipe, Buzau 45 echipe, Calarasi 38 echipe) in grupe (Liga Buzau 3 grupe) cu playoff in grupe (castigatoarele celor 3 grupe Buzau au playoff). Apoi cand mai vreau sa fac un playoff cu toate cele 42 echipe din Liga IV imi da eroare ceva de genul ,,conflicting top playoff Liga IV with Liga IV Bucuresti".

Apoi am incercat sa nu fac playoff pentru Liga IV ci pentru Liga III (6 echipe liga III si 42 echipe Liga IV) si imi da eroarea din primul post.

Link to comment
Share on other sites

Am observat ca eroarea apare doar atunci cand o serie din liga IV, nu conteaza care, este impartita in grupe. Atunci cand seriile nu sunt impartite nu mai apare eroarea si se poate face play-off: 6 echipe seria III cu 42 echipe seria IV. Banuiesc ca nu se pot desparti seriile din liga IV sa se dispute doua play-off-uri. Singura solutie este numai despartirea seriilor in grupe cu disputare play-off doar in acele grupe si apoi promovarea tuturor celor 42 echipe din Liga a IV-a. Din Liga III vor cadea implicit 42 echipe, automat si/sau cu play-off doar pentru liga III. Asta e solutia gasita de mine. Daca gaseste cineva o solutie cu disputare de doua play-off-uri intre liga III si Liga IV si care sa nu aibe eroare, sunt interesat. Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am resuit sa fac ce mi-am propus (doua playoff-uri pentru liga IV) folosind setarile avansate din Editor. Mai am ceva probleme (minore, de configuratie) si inca nu a fost verificat daca nu da crash dump sau alte erori intr-un sezon. Daca doreste cineva sa-l verifice ,,la sange", pot posta fisierul.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy