Jump to content

Liga Romaneasca Fantasy 2012


Gediliku

Recommended Posts

Doresc sa aduc multumiri celui care a facut Liga Romaneasca Fantasy 2011. Fisierul atasat este updatat si modificat pentru versiunea 2012.

Detalii:

1. Ligile au ramas nemodificate: 4 (in total 781 echipe).

2. Primele doua ligi au play-off dupa jumatatea sezonului: primele 8 joaca intre ele pentru promovare, ultimele 8 pentru retrogradare.

3. Sistemul de cupa s-a modificat in sensul ca in primele doua tururi joaca toate echipele.

4. Sistemul de premii pentru cupa si campionat s-a modificat, toate echipele primesc bani, ultima clasata in liga 4 (Liga Calarasi are 45 echipe) va primi o lira, iar prima din Liga I va primi 60.000.000 lire. (daca considerati ca e prea mult mai am o versiune in care prima castiga doar 1.600.000 lire), iar in cupa castigatoarea din turul I va primi 1.000.000 lire, turul 2 va castiga 2.000.000 lire si asa mai departe pana in finala cand va primi 10.000.000 lire (cupa are 10 tururi).

5. Nu mai exista echipa de juniori, doar rezerve.

6. Nu mai exista interdictii pentru jucatori straini sau sub 21 ani in nici o liga.

Succes !

P.S. daca aveti sugestii va rog sa le adresati.

http://www.mediafire...mxxguz8gxxw5rby

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

4. Sistemul de premii pentru cupa si campionat s-a modificat, toate echipele primesc bani iar prima din Liga I va primi 60.000.000 lire. .

In comparatie, campioana din Premier League primeste 18.400.000 euro ... o fi Liga Fantasy dar parca e prea de tot ...

Link to comment
Share on other sites

Pe mine ma ingrozeste cupa: castigatorul ei primeste in total 55 de milioane, finalista 45 de milioane etc... Chiar daca ai ajuns pe ultimul loc in liga a IV-a si ti s-a dat doar o lira, o victorie in primul tur din Cupa Romaniei iti baga in buzunar 1 milion.

Nu stiu ce inseamna aici Fantasy, e mai mult un soi de simulator gen "cum ar fi sa ajunga Messi la Oltenita si Ronaldo la Gura Humorului"... :)

Link to comment
Share on other sites

Sa spun sincer si mie mi s-a parut prea mult dar prima varianta e pentru cei mai ,,fantazisti". Acum o sa pun o varianta mai ,,ortodoxa" cu sume mult mai mici. De pilda castigatoarea campionatului va primi doar 1.6 mil lire, iar la cupe turul I de la 100K pana la 1000K, tot zece tururi. Daca mai aveti si alte sugestii, sunt aici sa va ajut.

Succes !

http://www.mediafire...hz6zgjsqw122w5w

P.S. As incarca fisierele direct aici dar nu imi permite editorul. Trebuie sa fac ceva mai deosebit pentru asta ? Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Asta ar fii o liga in care Copos ar face multi bani.

Bine ai facut ca ai scazut suma pe care o primeste castigatoarea campionatului, 60 mil lire, totusi, deveneai pur si simplu bogat dupa 34 de etape.

Link to comment
Share on other sites

Am reusit si varianta 3 la liga, in care in cupa seporneste de la 10.000 lire pana la finala la 100.000 lire.

Oricum cea mai tare faza e pentru ligile I si II cand sunt play-off-uri. Si apoi mi s-a parut o aberatie sa joci cu nu stiu cati jucatori straini in echipa sau cu nu stiu cati jucatori sub 21 de ani. Acum mi se pare putin mai ca in Anglia unde nu sunt reguli de acest gen.

Ceea ce m-ar incanta si mai mult ar fi un gen cupa cum e in Italia, echipele impartite in grupe, joaca un singur meci si apoi jocuri de baraj tur-retur. Nu stiu daca se poate in Romania asa ceva, tinand cont ca in Liga IV Calarasi sunt 45 de echipe care joaca 90 meciuri pe sezon.

Bafta in continuare si sa aud de castigarea Champions League sau Europa League cat mai curand cu acest sistem de joc !

http://www.mediafire.com/?vvvjq7gggx6rzwe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy