Jump to content

O Poveste De Iubire


tynutu

Recommended Posts

logoziuadecluj2010vect.jpg

Ionut Badea a fost demis de la Universitatea Cluj.

79915816.jpg

Florian Walter a declarat ca nu mai poate continua alaturi de Ionut Badea in urma unor divergente . Universitatea Cluj are incepand de astazi un nou antrenor , afla despre cine este vorba in urmatoarele randuri.

Coroian Laurentiu-Augustin prospat absolvent al Scolii Federale de Antrenori , un manager foarte tanar in varsta de 26 ani , care a trecut in timpul junioratului pe la “U” Cluj , a reusit sa-l convinga pe patronul Universitatii sa-l instaleze pe banca tehnica .

“Sunt foarte bucuros sa antrenez echipa mea de suflet Universitatea Cluj , sunt nerabdator sa-i cunosc pe elevii mei sa le spun ce-mi doresc de la ei . Doresc sa inspir spiritual universitar la echipa , sa ne amintim impreuna de istoria minunata pe care o are Universitatea Cluj”

Coroian Laurentiu-Augustin

Antrenor Universitatea Cluj

Universitatea a incheiat sezonul trecut pe locul 7 iar in acest an patronul echipei a impus ca obiectiv calificarea in Europa League.

Clubul din Cluj a fost fondat in anul 1919 , a disputat patru Finale de Cupa Romaniei ,insa a reusit doar o singura data sa iasa invigantori , aceasta performanta a fost realizata in sezonul 1964-1965 unde in finala a invins formatia la care juca Nicolae Dobrin , Dinamo Pitesti cu scorul de 2-1.

Link to comment
Share on other sites

Raportul Echipei

62287151.jpg

Transferurile Echipei

transferuriii.jpg

Siyanda Xulu

xulu.jpg

Ionut Neagu

neagu.jpg

Internationalul Roman de fotbal Dacian Varga , a fost transferat la Universitatea Cluj , acesta a fost dorit cu insistenta de noul antrenor al Univeristatii .In urma unor negocieri , patronul Sportului Studentesc ,Vasile Siman, a acceptat oferta de 500000 Euro venita din partea clubului Universitatea. Varga isi va cunoaste noii colegi abia in iarna cand ii va expira imprumutul in Rusia la Kuban Krasnodar.

12345858.jpg

Link to comment
Share on other sites

rezb.jpg

Un presezon excelent , cu victorii pe linie , este adevarat majoritatea echipelor au pornit la lupta cu sanse infime de a obtine un rezultat bun , singura victorie rasunatoare a venit impotriva echipe Dinamo Bucuresti.

Intr-un interviu acordat presei din Romania , managerul general al Universitatii a declarat ca este foarte multumit de cum evolueaza echipa sa si spera intr-un sezon cat mai bun.

rezligaunu.jpg

In primele 4 etape echipa nu a aratat foarte bine reusind contraperformanta de a obtine doar un singur punct, victoria a venit abia in etapa a-5-a impotriva ultimei clasate Concordia Chiajna , urmatoare victima a echipei mele a fost Pandurii un meci greu dar castigat meritat . In meciul cu Otelul atacantul nigerian a reusit sa inscrie nu mai putin de 5 goluri din 6 suturi pe poarta , am fost foarte mulumit de el ceea ce am impartasit si cu el.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi interesant sa ne spui de ce n-ai avut rezultate in primele patru etape: tactica nepotrivita, jucatori accidentati, eliminari, greseli de arbitraj, etc. De asemenea, ce ai facut de ai redresat situatia. Mai "da din casa", detaliile astea interne fac un story interesant.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi interesant sa ne spui de ce n-ai avut rezultate in primele patru etape: tactica nepotrivita, jucatori accidentati, eliminari, greseli de arbitraj, etc. De asemenea, ce ai facut de ai redresat situatia. Mai "da din casa", detaliile astea interne fac un story interesant.

Interesant nu m-am gandit la optinea asta , aveam in minte un sotry structurat , e o idee foarte buna am sa explic in cateva randuri

Link to comment
Share on other sites

rapidu.jpg

Meciul cu Rapid a venit prea repede echipa nu era omogenizata , nu aveau decat 4 meciuri impreuna , dat totusi zic eu puteam sa-l castigam un rezultat de 1-0 n-ar fi suparat pe nimeni , doar imprecizia atacantiolor echipei mele a facut ca scorul sa ramana neschimbat . La sfarsitul meciului , le-am spus jucatorilor ca doar nesansa ne-am facut sa pierdem 2 puncte , elevii mei au fost foarte bucurosi si asteptau cu nerabdare urmatorul meci .

In meciul cu Astra si Gaz Metan am jucat foarte prost iar moralul echipei a fost scazut considerabil , a urmat meciul cu Dinamo unul destul de echilibrat , posesia a fost de partea noastra ocazile de gol au fost foarte echilibrate , doar eficienta atacantilor dinamovisti a facut ca scorul sa fie in favoarea lor .

Am avut multi mijolcasti centrali si fundasi centrali la dispozitie i-am rotit intre ei in primele etape pana m-am hotarat asupra jucatorilor care vor juca titulari meci de meci , doar forma scazuta sau accidentarile sa-i scoata din echipa , cred eu ca aici am pierdut meciurile .

Tactica a ramas neschimbata eu fiind increzator in ea deoarce in salvari anterioare am avut performante cu ea la "U" Cluj dar si alte echipe .

A urmat meciul cu Otelul , unul foarte greu din punct de verde a adversarei care era echipa campioana , un meci individual excelent facut de Tony care pur si simplu ne-a castigat meciul .

oteluucluj.jpg

Link to comment
Share on other sites

Echipa a inceput sa fie increzatoare , moralul a urcat putin a urmat meciul cu Steaua un meci pe care imi doream extrem sa-l castig , deoarce echipa Steaua este rivala echipei Universitatii Cluj , sa vedem ce a urmat .

75934599.jpg

Dupa meciul cu echipa armatei mi-am dat seama ca echipa mea este deficitara in atac , prima mare gresala a mea a fost sa-l trimit inapoi pe Gicu Grozav , deoarece imi doream sa-l cresc pe Andrei Voican , insa acesta nu sa ridicat la asteptarile mele iar alta solutie in atac ar fi fost doar Niculescu care a fost si el sub asteptari.

Un 1-1 corect , Steaua fiind dominata la posesie in fiecare compartiment al echipei , mai putin in atac. Echipa era pe un drum bun , le-am comunicat elevilor mei ca sunt multumit de ei iar acestia au fost fericiti .

Arbitrajele nu-mi place sa le comentez deoarece fazele nu sunt foarte clare , echipa este una disciplinata in putine randuri primim cartonase galbene.

28625729.jpg

A urmat un meci cu Alba Iulia destul de usor si echipa merge mai departe in Cupa Romaniei.

Inaintea meciului cu Sportu eram foarte increzator in echipa iar in vestiar am mers hotarat la ei le-am spus ca imi ma astept sa castigam astazi , echipa a intrat motivata in teren au jucat destul de bine insa un gol pe final al echipe oaspete a facut ca toate punctele sa mearga in Regie.

A uramt doua meciuri in deplasare , eram condamnat sa inving Ceahlaul pentru ca urma sa intalnesc marea rivala , am reusit , am suflat usurat stiam ca impotriva urmatorului adversar n-am sa prea am sanse .

Urmeaza confrunatarea celor doua echipe din Cluj . 3000 de suporetri ai "Sepcilor Rosii" si-au anuntat prezenta pe stadionul din Gruia in ciuda preturilor exagerate la bilete , cel mai ieftin bilet fiind 150 Ron .

"Chem suporterii Universităţii să vină la meci. Pentru noi e un meci în deplasare şi tot cheltuiam 1 milion şi jumătate sau două pentru o astfel de partidă. Vom merge la meci. E păcat ce se întîmplă, ei stau la vînătoare şi denigrează imaginea oraşului Cluj. Nu stau în loc şi nu respectă bunul simţ şi sportul." a declarat Mircea Cenan liderul galeriei lui "U"

Sa trecem la lucruri serioase si sa observam asezarile celor doua echipe.

Echipa gazda a inceput astfel:

cfrn.jpg

Echipa oaspete a aliniat urmatoarea echipa:

47086523.jpg

Meciul a inceput foarte prost pentru Universitatea Cluj , atacantul Machado venit in sprijinul apararii reuseste contraperfomanta de a inscrie in propria poarta in minutul 12 , la urmatoarea faza Weldon inscire iar scorul devine 2-0 , comentatorul meciului , nu-i mai dadea Universitatii nici o sansa si asa a fost sa fie , golul oapstilor a venit din gheata lui Adrian Crisea in minutul 72 insa prea tarziu , poate un gol inainte de pauza era o gura de oxigen.

Coroian Laurentiu: Astefel de meciuri se castiga cu inima , trebuie sa joci cu sufeltul pentru culori si suporteri , stiu si eu cum e sa fii in pielea unui suporter la astfel de jocuri . Cfr a jucat mai bine are jucatori valorosi , sper ca in retur sa facem un meci mai bun si sa castigam , Clujul merita sa se bucure la o victorie a Universitatii in asemenea meciuri.

Link to comment
Share on other sites

Au urmat doua meciuri unul in Liga 1 iar cel de-al doilea in Cupa Romaniei, cel din campionat a fost transat in favoarea noastra iar cel din cupa spre surpriderea mea a fost mult mai greu in compania echipei Botosani , dupa 120 de minute scorul a fost 2-2 insa experienta jucatorilor mei si-a spus cuvantul la loviturile de departajare , scor 3-1 in favoarea noastra.

Am sa revin mai tarziu cu restul povestii.

Link to comment
Share on other sites

Am renuntat sa mai joc in romania dupa 1 sezon jumate , mi-am dat seama ca nu prea se poate in Romania, la sf sezonului mi-am indeplint obiectivu si am primit buget de transfer 130k , pe jucatorii care ii aveam cu offer to club luam maxim 110k pe un jucator cat de cat bun , sa fim seriosi jocul nu reflecta deloc realitatea , in plus la u cluj am 3000 medie de spectatori , sa fim seriosi . Andrei Voican , Vlad Morar AMC in conditile in care ambii joaca la U II atacanti . oare cine a facut researchu la echipa ? Din cate am observat majoritatea jucatorilor de mijloc sunt AMC in conditile in care eu vad ca in fotbalul romanesc nu se folosesc AMC si daca se folosesc se transforma in timpul partidei din mijlocas central. De exemplu Eric Bicfalvi in fiecare FM este peste toti mijlocasii din tara iar in realitate nu poate da o pasa filtranta , pe George Florescu numa-i Lucescu si cel care a facur researchu il vad fotbalist.

Prefer sa ma opresc aici cu sotry-u si imi pare rau ca v-am facut sa va pierdeti timpu citind doar un inceput de poveste .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cu Cfr ai pirdut lupta la mijloc,Neagu si Pacurar sunt net inferiori la ce aliniaza Cfr la mijloc iar tu esti prea ofensiv ca asezare sa joci pe contraatac-clar Cfr a jucat pe posesie cu focus pe centru si tu ai doar doi mijlocasi cu care sa ripostezi.Bafta in retur!Lucreaza si la o tactica defensiva-cu asta nu poti sa inchizi un adversar superior.

Link to comment
Share on other sites

Cu Cfr ai pirdut lupta la mijloc,Neagu si Pacurar sunt net inferiori la ce aliniaza Cfr la mijloc iar tu esti prea ofensiv ca asezare sa joci pe contraatac-clar Cfr a jucat pe posesie cu focus pe centru si tu ai doar doi mijlocasi cu care sa ripostezi.Bafta in retur!Lucreaza si la o tactica defensiva-cu asta nu poti sa inchizi un adversar superior.

Buna analiza... Da de ce ai facut.o dupa o luna dupa ce a spus ca s.a lasat de save.

Link to comment
Share on other sites

Poate mai e atent la ce se mai posteaza intre timp pe story-ul lui,nu cred ca a inceput cu tactica cea mai buna pt primul sezon,in care,in primul rand se urmareste coeziune in relatiile de joc si sa nu prea pierzi multe meciuri.In locul lui nu as renunta asa usor.As juca save-ul asta daca mi-l ofera!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy