Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cristian

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cristian

  1. Dialogul de la tigarea de dupa e mortal. Asta imi aduce aminte de o faza de la Steaua-Macabi 4-2. La 2-2 a fost un sut (a lui Brandan parca) care a ajuns prin peluza, la care eu am izbucnit: "Nu asa se trage, boule !!!". Replica ce a urmat, desi spusa pe un ton mai mult decat calm, m-a lovit ca o bata in crestetul capului: "De ce tipi asa ? Oricum nu te aude"
  2. La mine, dupa upgrade-ul asta marcarea forumurilor ca si citite pare sa nu mai functioneze. De exemplu: marchez un forum ca si citit, intru in urmatorul, iar cand revin la pagina principala primul forum apare ca si cum ar avea posturi noi, desi nimeni nu a mai postat ceva de cand l-am marcat ca si citit. Mai e cineva in situatia asta, sau e doar la mine ?
  3. Nu-l pierde! Incaseaza banii si ii cheltuie pe toti cu Andreea. Atunci o sa apara si depresia si drogurile .
  4. Propune-i acelasi job, adica sa vanda bilete. Si ca sa-l convingi promite-i ca ii cumperi o imprimanta ca lumea .
  5. Ceea ce am vrut sa spun este ca vei avea sanse mult mai mici sa-ti atingi obiectivul daca pleci acum si te reintorci mai tarziu, decat daca ramai la Iasi. Indiferent cat de putine sanse iti acorzi tu in momentul de fata.
  6. Daca pleci, clubul nu va rezista tentatiei si va vinde toti jucatorii de valoare din lot. Si nu neaparat pe sume fabuloase. Asa ca in cativa ani, va ajunge in aceeasi situatie financiara ca atunci cand ai preluat tu clubul. Iar daca te gandesti sa revii odata la Iasi va trebui sa o iei din nou de la zero. Gandeste-te daca ai avea rabdarea si motivatia sa faci inca odata aceeasi munca. Sfatul meu e sa ramai la Iasi si sa tragi tare ca sa-ti indeplinesti obiectivul care ti l-ai propus initial. Iar daca simti nevoia unei schimbari, poti incepe o alta cariera, iar la cea cu Iasiul sa revii mai tarziu. Bafta in continuare, indiferent ce vei face in continuare.
  7. Ma bucur ca ai rezultate cu tactica asta,insa raman la parerea ca ai avea rezultate si mai bune daca ai face unele modificari la ea. Si inca ceva: de ce joci cu o tactica luata de la "alcineva" ? Cu ce te poate motiva chestia asta ?
  8. Sfatul meu e sa modifici ceva la tactica aia care ai postat-o, pentru ca arata ciudat rau de tot. Ce nu-mi place mie la ea: 1. Folosesti niste setari care se bat cap in cap si care nu fac altceva decat sa-ti bulverseze jucatorii, pentru ca nu vor intelege ce vrei de la ei. Pe de o parte folosesti un tempo slow si passing style shorter, specifice unei echipe care se apara, incearcand sa-si "adoarma" adversarul si sa pastreze rezultatul (astea merg combinate si cu un time wasting setat la maxim). Pe de alta parte, strategy e setat pe control, closing down pe press more si defensive line pe push up, elemente specifice unei echipe care vrea sa controleze jocul, sa-si domine adversarul si sa inscrie cat mai mult. Practic tu le ceri jucatorilor tai sa aplice in acelasi timp doua strategii total opuse. 2. Ai opt jucatori (patru mijlocasi si patru fundasi) cu roluri defensive si doar doi cu roluri ofensive. Cel putin teoretic nu prea vei conta in atac, cei doi vor fi cam izolati de restul echipei si deci usor de anihilat. Ceva mai multi jucatori cu rol de suport/atac ar "lega" mai bine echipa 3. Folosesti doi playmakeri, ambii deep lying si cu rol defensiv. Acceasi pozitie, acelasi rol, practic se vor incurca unul pe celalalt pe teren Sfatul meu e ca unul din ei sa fie ori ball wining midfielder, ori box to box midfielder, in functie de ce jucatori ai la dispozitie. 4. Linia de fund mi se pare extrem de vulnerabila. Fundasii laterali i-ai pus wing back, deci automat mai avansat, daca le mai ceri si celor centrali sa joace sus (def line - push up) portarul tau va fi pus extrem de des in situatii de 1vs1, mai laes ca joci si la ofsaid. Chiar sunt curios ce rezultate ai obtinut cu tactica asta in meciurile oficiale. Mie personal mi se pare o tactica foarte periculoasa, insa nu pentru adversari, ci pentru tine . Oricum, bafta in continuare.
  9. Felicitari pentru update, diseara il voi incerca si eu. Referitor la structura am o singura observatie: eu as fi vazut SuperLiga peste Liga 1 din punct de vedere ierarhic.
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy