Jump to content

Batalia Celor Trei


adyzmr

Recommended Posts

Era o zi plictisitoare pentru un grup de trei prieteni foarte buni care printre alte hobbyuri comune aveau si Football Manager . In lipsa de alte ocupatii, unul dintre ei a venit cu ideea sa inceapa o salvare in trei in acelasi campionat cu echipe de valoare apropiata . Dupa multe deliberari am ales intr-un final 3 echipe din Serie A : Napoli , Udinese si Palermo . Astfel incepea o salvare la trei echipe de nivel de la mijlocul clasamentului in sus cu 3 antrenori tineri si cu ambitii din a caror cauza am putea fi numiti nebuni dar rezultatele ce vi le voi arata dovedesc contrariul . Pregatirea primului sezon a fost facuta minutios, fiecare avand problemele sale la echipa :

Napoli, o echipa cu potential financiar la care era nevoie de transferuri facute cu cap, dar mai ales de mentinerea armoniei in echipa datorita jucatorilor cu personalitate mare si cu capricii foarte multe ;

Udinese, un lot tanar, dar fara experienta in lupta pe mai multe fronturi si mai ales pentru lupta pentru un trofeu major, cu fonduri putine, dar cu potential de succes cu conditia sa fie gestionata financiar bine ;

Palermo, un lot format din jucatori cu experienta ( ca sa nu spun batrani :) ), facuta pentru a castiga meciuri prin munca si prin aparare solida, finante ok, dar mai ales echilibru intre fundasi, mijloc experimentat si fantezia din atac, succesul venea daca rotatia jucatorilor era realizata bine, datorita stamina-ului scazut al jucatorilor, mai ales in conditiile luptei pe mai multe fronturi .

*pentru Europa voi posta ultima faza in care au jucat fiecare echipa.

Acestea sunt transferurile realizate in primul sezon de fiecare echipa in parte :

Napoli : http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trnapoli1.jpg

Udinese : http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trudinese1.jpg

Palermo : http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trpalermo1.jpg

Finalul de sezon : seriea1.jpg

Cupa Italiei : cupaitaliei1.jpg

Europa : euronapoli1.jpg

http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/europalermo1.jpg

Dupa cum se vede primul sezon a apartinut lui Napoli, echipa dusa in spate de un Cavani senzational in fata portii, cuplat cu un Hamsik incantator prin pasele de geniu, astfel managerul ajungand World Class prin prisma performantei notabile in Europa si castigarea unui trofeu, Cupa Italiei . In campionat, desi Napoli a fost tot timpul pe locuri fruntase, forma excelenta a lui Palermo pe final de sezon (11 victorii consecutive) au propulsat-o pe locul 2, ambele echipe calificandu-se in Champion's League in premiera . In tot acest timp, managerul de la Udinese a fost fortat sa suporte mistourile celorlalti 2 prieteni, datorita sezonului mediocru avut, insa era clar ca se poate mai mult .

Al doilea sezon incepea cu asteptari mari de la toti 3 managerii, fiecare dorind mai mult decat ce a realizat in sezonul anterior, anuntandu-se o lupta acerba atat in campionat, cat si in cupa sau in Europa .

Transferurile celui de-al doilea sezon :

Napoli: http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trnapoli2.jpg

Udinese: http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trudinese2.jpg

Palermo: http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/trpalermo2.jpg

Finalul de sezon : seriea2.jpg

Cupa Italiei : cupaitaliei2.jpg

Europa : http://i111.photobucket.com/albums/n149/adyzmr/euronapoli2.jpg

europalermo2.jpg

Al doilea sezon a fost de-a dreptul senzational deoarece a fost o lupta in 3 pentru titlu pana la finalul sezonului, performanta reusita cu echipe care nu ar fi putut avea asemenea pretentii niciodata . Trofeele au fost impartite intre cele 3 echipe, Palermo castigand UCL-ul dupa un parcurs greu, eliminand echipe precum Barcelona, Inter sau Arsenal, Udinese castigand titlul pentru prima oara in istorie, iar Napoli castigand Cupa Italiei pentru a doua oara consecutiv. Atat am reusit sa jucam pana acum, momentan suntem in pregatire pentru sezonul al treilea, acesta anuntandu-se unul de foc, toate 3 echipele avand deja pretentii mai mari, fiind obisnuite cu succesul .

Deoarece am avut ceva discutii aprinse, suntem curiosi care considerati voi ca a avut cel mai bun al doilea sezon ?

Link to comment
Share on other sites

Palermo for the win !

Cel mai bun control financiar.

Loc 2 in Serie A , la un singur punct in spatele ocupantei primei pozitii , cu doar 9 mil. € investiti in transferuri .

In urmatorul sezon avea sa devina si castigatoarea Champions League

Napoli , cel putin dupa parerea mea , a adoptat cea mai proasta strategie

In 2 ani a investit peste 200 mil.€ , reusind sa prinda doar o semi-finala de Euro League , singurele reusite remarcabile avand sa fie acele 2 cupe ale Italiei.

Udine a injectat si ea destule milioane in transferuri [120 +] , dar are de partea ei rezultatele mai impunatoare. Campioana in Serie A [pentru prima oara!!!] si finalista a cupei in sezonul 2.

Cel mai important e ca ati reusit sa va impuneti in fruntea clasamentului , emitand in acesti doi ani , de fiecare data , pretentii la titlu . :peace:

Link to comment
Share on other sites

@Joe , Am cazut toti 3 de acord ca per total Palermo a avut clar cele mai bune 2 sezoane . Daca nu ar fi fost performanta din UCL Napoli ar fi stat cel mai bine cu parcursul din Europa inca din primul sezon cand Palermo a iesit pe locul 3 in grupele EuroLeague . Noi ne contraziceam strict cine a mers cel mai bine numai in al doilea sezon si in problema asta am fi vrut sa ne ajutati :) .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy