Jump to content

Liga 4


myhay99

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un link de download pentru Liga IV activator compatibil cu versiunea 11.2.1 ? Ar fi trebuit lasata si versiunea aia la sectiunea download pe site. Primesc o gramada de dump errors cu noul patch 11.3 si am revenit la 11.2.1 dar am facut prostia sa dau overwirte cand am adaugat Liga 4 activator 11.3 si am pierdut vechiul fisier, iar acum nu il mai pot gasi. Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

da, se poate.

luati-va ultimele variante de patchuri:

Patch 10.3

Liga 4 pentru patch 10.3

si/sau

The Complete Unofficial Update 1.0

si/sau

FMRo Unofficial Romanian Winter Patch 1.1.2

le gasiti la http://www.fmro.ro/forums/index.php?app=downloads

eu am testat un sezon on holiday cu cele 4 de mai sus, n-am primit nici o eroare, Addy_G & Mihai au facut o treaba super buna (inclusiv Urziceni&Chiajna).

mi-a luat fix o ora cu tot cu download si un sezon ca sa aflu, dar pentru voi lenea e mareeee. :ro:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Felicitari pentru patch. O fi de la mine sau de la patch nu mai conteaza, dar :

A mers ceas un sezon; Am promovat din Liga IV Iasi; S-au programat Ligile I, II si IV, dar Liga III nu a mai inceput :stars:

Uitandu-ma pe programul unei echipe de Liga I, vad ca are programate meciuri in Liga I, Liga IV Satu Mare, Liga IV Bucuresti si inca 2 parca. Plus ca nu s-au facut promovarile din 3 in 2, iar unele din 3 au retrogradat in 4 inexplicabil(nu erau sateliti).

Trebuie sa recunosc ca am umblat si eu in editor, dar doar ca sa imi creez eu echipa mea(modificand una deja existenta : nume, finante etc). Nu am umblat la nation rules.

Acest post nu e o plangere, vreau doar sa sesizez bug-ul aparut la mine. O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy