Jump to content

Sfaturi Utile Despre Fm 2011


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

Ideea acestui topic este simpla. Printre sute de tampenii postate pe aceste forum, printre mistouri si caterinci fata de cei batuti in cap, mai sunt si forumisti care vor sa ajute. Cand mai gasim cate un post de acest gen, care poate fi bun tuturor, le vom cita si pune si aici sa le vada tot omul. Ca nu stii cand mai ai nevoie de ele

Iata primul

AI-u te omoara cu goluri din cornere.Cele mai multe dintre ele pe near post.

Incearca sa pui la match preparation accent mai mult pe defending set pieces. La inceputul carierei am avut si eu probleme, acum la match preparation antrenez defensivele si chiar au succes, castig cu 1-0; 2-0, rar iau goluri.

:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

La fel ca la Fm 2010, o gramada de suturi, dintre care maxim 4-5 pe poarta. E de-a dreptul enervant sa vezi aproape toate actiunile de atac terminate cu suturi de la distanta. Degeaba e optiunea cu Long Shots, e doar de forma acolo.

Daca ai jucatori cu long shoot slab poti sa dai instructiuni individuale atacantilor sa suteze mai rar de la distanta. O sa mai vezi cate un sut de la distanta dar o sa incerce mai mult intrarea frontala sau pasa filltrata. De preferat e sa ai unul din wingeri cu optiunea move into chanels bifata, o sa ajute mult.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy