Jump to content

Nu Gasesc Jucatorii

Featured Replies

• Author
comment_299092

Pai depinde si ce baza de date folositi fiecare. Daca el foloseste o baza de date custom in care a incarcat anumite tari, pe cand tu folosesti un small de exemplu, normal ca nu veti avea aceiasi jucatori

Intrebarea este daca acum in plin campionat, odata ce am inceput jocul mai pot face ceva modificari. Sau setarile se fac ma inceputul jocului? Multumesc pentru raspuns! :worship

comment_299478

Salutare! Ma poate ajuta cineva va rog! Caut anumiti jucatori si nu mi-i gaseste. De exemplu: un prieten imi spune ca a luat un anumit jucator ( Rinaldo de ex) , iar eu cand il caut nu-mi gaseste nimic. Care ar fi cauza? Va rog sa ma ajutati.... Multumesc ! :thankyou:

poate ca u nu ai acelasi database la inceputul jocului sau pur si simplu acei jucatori au fost generati de calculator si nu exista numai pe salvarea respectiva

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy