Jump to content

Fm2007 - Problem


anahoret

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

errordr.jpg

Am instalat rahaturi peste rahaturi pentru a scapa de problema asta (aparuta ieri, cand am incercat sa intru in joc). Am dat chiar si format azi. A mers initial, dar a reaparut imediat dupa ce am bagat patch-urile.

Care stie ce e de facut?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Aici e rubrica pentru fm 2010...trebuia sa scrii la rubrica de fm 2007....

Bai, floccer, cand umbla anatrompet pe-aici si facea combinatiuni de toapice, tu nici soccers n-aveai. Capichi?

Para explicatiune: cum la sectiunea 2007 nu mai intra aproape nimeni, iar aici abunda de dobitoci, unii dintre ei putand fi chiar de folos in asemenea cazuri extreme, + altii, am ales penetrarea in hazard.

.NET Framework 2.0 , incearca ...

Incercat de-cand-hau - aiurea!

Mersi pentru toate sfaturile, dar tocmai ce am dat un super format (pe ambele partitii :worship ). Acum descarc peciurile si ma pregatesc sa revin la viata.

Ii multumesc si fratelui guvide, care mereu are ceva de macanit. Dar cum cu o rata nu se face lacu', de guvizi... numai de bine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy