Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

In Ce Gameworld Sunt Cei Mai Multi Romani?

Mr_Chubbs

Recommended Posts

Posted

Am deja 2 sezoane in Altobelli dar sunt doar 4 -5 romani in acel gameworld si as vrea sa stiu daca exista un gameworld cu mai multi romani pentru a ma transfera.

Va multumesc!

Posted

Am deja 2 sezoane in Altobelli dar sunt doar 4 -5 romani in acel gameworld si as vrea sa stiu daca exista un gameworld cu mai multi romani pentru a ma transfera.

Va multumesc!

In Platini suntem 8 romani dintr-un total de 409 manageri.

Posted

In Platini suntem 8 romani dintr-un total de 409 manageri.

suntem mai multi pe witheside undeva pe la 10-11 daca nu ma insel

Posted

Dar nu cel mai vechi :D

Nici n-am spus asta :D. Cantona e cel mai vechi, daca nu ma insel, urmat de Clough. Oricum, din ce am auzit prin alte parti, Clough este clar cel mai bun GW din FML din toate punctele de vedere.

Posted

In Shearer suntem vreo 7 romani dintre care 6 sunt foarte activi. Tin minte ca asta fusese GW-ul pe care romanii il alesesera initial, intre timp s-au mai schimbat optiunile. Sezonul aici se termina duminica si se va introduce un nou plan de federatii menit sa revitalizeze GW-ul.

Posted

In Shearer suntem vreo 7 romani dintre care 6 sunt foarte activi. Tin minte ca asta fusese GW-ul pe care romanii il alesesera initial, intre timp s-au mai schimbat optiunile. Sezonul aici se termina duminica si se va introduce un nou plan de federatii menit sa revitalizeze GW-ul.

Ladder ?

Posted

Ladder FA au bagat-o deja. Ma refer la o restructurare majora a tuturor federatiilor normale (sfa, xfa, xefa etc.).

Intense etc. atunci

Posted

A mai incercat cineva challenge-ul de luni?

Pentru cine nu stie trebuiau batute 20 de echipe CPU, cate una din fiecare nivel 1-20 si apoi postate print-screen-uri pe pagina de twitter iar cei 20 de castigatori primeau un cod de reinnoire a contului fml pentru un an.

In Shearer cred ca am fost vreo 2 sau 3 care am reusit sa ducem la capat challenge-ul. Nu stiu cati dintre noi au si castigat dar eu am fost printre primii 6 overall care au anuntat terminarea challenge-ului. N-am avut treaba deloc ieri :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy