Jump to content

In Ce Gameworld Sunt Cei Mai Multi Romani?

Featured Replies

comment_275861

In Shearer suntem vreo 7 romani dintre care 6 sunt foarte activi. Tin minte ca asta fusese GW-ul pe care romanii il alesesera initial, intre timp s-au mai schimbat optiunile. Sezonul aici se termina duminica si se va introduce un nou plan de federatii menit sa revitalizeze GW-ul.

comment_275863

In Shearer suntem vreo 7 romani dintre care 6 sunt foarte activi. Tin minte ca asta fusese GW-ul pe care romanii il alesesera initial, intre timp s-au mai schimbat optiunile. Sezonul aici se termina duminica si se va introduce un nou plan de federatii menit sa revitalizeze GW-ul.

Ladder ?

comment_276132

A mai incercat cineva challenge-ul de luni?

Pentru cine nu stie trebuiau batute 20 de echipe CPU, cate una din fiecare nivel 1-20 si apoi postate print-screen-uri pe pagina de twitter iar cei 20 de castigatori primeau un cod de reinnoire a contului fml pentru un an.

In Shearer cred ca am fost vreo 2 sau 3 care am reusit sa ducem la capat challenge-ul. Nu stiu cati dintre noi au si castigat dar eu am fost printre primii 6 overall care au anuntat terminarea challenge-ului. N-am avut treaba deloc ieri :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy