Jump to content

Tom Hicks Has Welcomed Filla To Anfield !


Mudkipz

Recommended Posts

Nu mă înjuraţi, nu râdeţi, ăsta este primul story.

Spor la "citit cu placere™.

----9 Iunie 2008, Romania----

Ora 11:00 dimineaţa: Abia m-am trezit, era Luni...(după ce am privit calendarul mai bine de 30 de minute din pat să îmi dau seama ce zi e)...dupa aproape 4 ore de somn era şi normal să fiu puţin dereglat în această bengoasă dimineaţă de luni. Abia ce m-am ridicat din pat mi-am dat seama că trebuia să ajung la facultate...eh, era ora 12 ce naiba, numai chef de facultate nu aveam.

Mă prinde ora 13:00 la masă luând micul dejun. După ce am mâncat ca un porc (mă mir că mai încăpea in burtă după ce ieri, duminică, a fost majoratul unei prietene unde am băut şi am f***t ca un taur) am ieşit la cel mai apropiat chioşc de ziare şi mi-am cumpărat ProSport-ul. Tocmai aflasem că Rafael Benitez şi-a dat demisia de la Liverpool în utlimul moment al negocierii contractului şi ca Tom Hicks cauta un manager cat de repede cu putinţă. Eram şocat, m-am decis să încerc poate cu tot talentul meu de la Football Manager aş putea să încep o cariera de antrenor. Pornind de la 0, nu aveam deloc habar să antrenez, mă pricepeam doar la tactică şi puţin antrenament. Însă lady luck smiled at me, acum 1 an am câştigat o întrecere pe plan European la Footbal Manager cu echipa Liverpool iar Tom Hicks a fost foarte impresionat când a aflat asta. Pentru că nu a găsit nici un antrenor bun pentru echipă, a vrut să îmi dea şi mie o şansă să vedem ce iese. Tot restul zilei l-am petrecut în Football Manager exersând şi sperând că poate Tom Hicks îşi aminteşte de mine. Din 5 în 5 minute îmi verificam mail-ul în speranţa că poate poate...Am stat aproape toată noaptea dând refresh după refresh pe mail, dar nimic. Până la urmă mi-am spus în gând că mai stau 10 minute şi dacă nici atunci nimic, mă culc şi îmi bag ceva în Hicks. Până la urmă aşa se şi întâmplase, după 10 minute nici un mail. Am tras câteva înjurături şi m-am pus în pat. Am adormit atât de bine încât nu am auzit telefonul care suna de nebun iar prietena mea era înfierbântată acasă şi singură. (ce ocazie am ratat...)Până la urmă m-am trezit brusc după o căzătură şi aud telefonul sunând. Imediat m-a cuprins un fior...parcă eram cu 5 minute înainte de BAC. Speranţele au început să dispară când am văzut că era defapt din nou prietena mea care avea chef să mă gîdile pe la boaşe...aşa că dezamăgit că nu era Tom Hicks, am trântit telefonul l-a pământ şi am adormit din nou. (Doamne cum am putut rata o asemenea ocazie ...). Până la urmă telefonul sună din nou, eu dormeam bustean dar auzeam telefonul şi nici vorbă să mă uit cine suna. Totuşi am răspuns...:

-ALO!!! LASĂ-MĂ ÎN PI** MĂ-TI DE TÂRFĂ SĂ DORM !!!

-Ahhhmm...hello? are you there Mr. Filla ?

-OOOhhh sorry Mr. Hicks, i thought it was my girlfriend.

-Well ok, let’s get it serious. We need you at Liverpool as soon as possible.

-Ohhh my goooooodness...i’ll be waiting this call for a long long time, i’m glad to work at Liverpool.

-Ok..so..i guess it’s a deal...

-Yea, sure ! tomorrow morning i will take the first plane to Liverpool and i’ll come to Melwood training camp to negociate the contract.

-Ok mr. Filla, have a good night and sorry for disturbing.

-No problem Mr. Hicks, good night.

Eram în al 9-lea cer şi în secunda următoare m-am trântit în pat şi am adormit până dimineaţa următoare.

Marţi 10 Iunie ora 9 dimineaţa:

Am fugit repede la aeroport şi am luat primul avion către Liverpool.

Am ajuns în Liverpool, ăsta era visul meu de o viaţă, totul era ca în paradis mai puţin autocarele cu fulare echipei everton pe care o uram mai mult decât uram Dinamo în România. Am ajuns la Melwood unde Tom Hicks mă aştepta de vreo 2 ore bune...mi-am cerut scuze în cel mai frumos mod posibil şi am început negocierile. Dintr-odata se aude un ciocănit de uşă, era Steven Gerrard, a venit şi el la negocieri pentru că el e căpitanul şi e normal ca el să facă parte din această "şedinţă".

Până la urmă am acceptat un contract de 2.000.000£ până în Iunie 2010.

Următoarele 2 zile le-am petrecut la stadion, am vizitat stadionul, am dat câteva declaraţii presei şi am vorbit cu jucătorii şi le-am explicat planul meu.

Următoarele zile sunt pline de anunţuri în toate ziarele din insulă.

2qddj75.jpg

2ptq7ae.jpg

Partea a 2 şi primul amical în curând.

Link to comment
Share on other sites

Asta este, doar nu vroiai să încep cu o echipă de liga II din Africa de Sud, nu ? :D

Let's continue my S.F story or whatever you call it.

După ce m-am acomodat puţin cu viaţa din Anglia, am aranjat un amical cu echipa U18.

whi0dx.jpg

nycm0m.jpg

După acest meci am decis ca asistentul meu să conducă conferinţele de presă de acum încolo pentru că eu urăsc presa, mai ales de la experienţele din România.

Link to comment
Share on other sites

După primul amical, aflu că Xabi Alonso e out 5 săptămâni după o accidentare la genunchi. Am vorbit cu medicii şi preparatorii fizici şi sperăm că până la primul meci din campionat să fie apt de joc pentru ca avem nevoie mare de el.

M-am uitat puţin prin program şi am tăiat nişte amicale pentru a-mi face loc la 3 săptămâni de antrenament intensiv strenght si aerobic pentru condiţia fizică a jucătorilor, iar ultima parte dinaintea începerii campionatului o ţinem pentru tactică şi restul antrenamentelor.

1.8.2008: 2lm9yzk.jpg

ezvqg.jpg

elwt2.jpg

10xa6nn.jpg

6sdj83.jpg

Am pus asistentul să conducă meciurile amicale de acum încolo iar sper că Gerrard v-a reveni până la primul meci cu West Ham în deplasare.

Link to comment
Share on other sites

Am căzut cu Sparta Praga la calificări turul 3 pentru CL.

actr0z.jpg

e9w85f.jpg

351a6tf.jpg

De acum încolo am să fac cam aşa statisticile meciurilor, nu are rost sa povestesc fiecare fază pentru că sunt sigur că "citiţi cu plăcere".

Aveţi milă de mine la greşeli gramaticale...stiu că sunt destule but ... :D

Link to comment
Share on other sites

Puţină tensiune...

FFSREPLACEME.jpg

După această stare de tensiune că nu voi mai prinde următoarele meciuri, vine şi un moment neplăcut.

6_hull_liverpool.jpg

Se pare că emoţile concedierii mele dispar încet încet şi echipa îşi revine şi ea...

7_lpool_sparta_praga.jpg

Sau nu îşi revine ?

8_liverpool_stoke.jpg

Se pare că totul s-a terminat şi situaţia a fost pusă la punct. + Că am parte de un upgrade la Training Facilities şi Youth team.

theyallowmetostay.jpg

Toate cele bune şi încep să vină şi victorile. :D

9_liverpool_bolton.jpg

În grupele Champions League am căzut cu: Porto , Basel şi Slavia Praga.

Link to comment
Share on other sites

Now guess what ? ... FUUUUUUUUUUUUU.

DUMNEZĂII TĂI DE SPORTS INTERACTIVE CA NU AŢI FOST ÎN STARE SĂ FACEŢI UN SISTEM DE SAVE GAME CALUMEA !

Nu se pune problema să nu am Microsoft Net Framework 3.5.

Am şi XML Parser 5.0 SDK am şi XP SP3 e nou formatat pc-ul. THERES NO FUCKING REASON FOR THIS ERROR !!

De ce nu poate SI să facă un saving system la fel ca la toate celelalte jocuri de pe piaţă ? de ce ei trebe să fie tot timpul mai speciali ?

Şi nu merge nici cu reset preferences, adică merge doar pentru un timp, apoi iarăşi eroare. La fel şi cu delete din regiştrii şi blablabla.

2rr884m.jpg

sg68ew.jpg

Cred că story-ul e gata aici...încă odată m.... SI.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy