Jump to content

Petrolul Te Iubim


Rasputinov

Recommended Posts

Era intr-o dimineata de vara , mai exact pe 15 iunie ora 8 . Ma trezesc si imi pregatesc cafeaua timp in care primesc un mail

Era de la presedintele clubului Eduard Alexandru si in acesta spunea ca daca as fi interesat sa antrenez echipa stiind ca sunt un mare fan al acestei echipe .

Am ajuns la club pe la ora 11 cand m-a intampinat o secretara blonda care parca imi spunea sa o "Doamne iarta-ma", iar pe la ora 12 eram deja noul antrenor principal la echipa Petrolul Ploiesti .

Obiectivele nu au fost prea mari , bani destul de multi pentru o echipa de a 2-a divizie , in jur de 2.000.000 de euro de transferuri .

Dar erau foarte deficitari cam in toate compartimentele , mai ales la infrastructura si a trebuit sa investesc in staff-ul tehnic .

Un nou sezon promitator incepea pentru mine si pentru echipa cea mai iubita din judetul Prahova si asta pentru mine era o mare onoare , dar si o mare responsabilitate .

In primul rand am observat ca echipa nu avea decat 6 jucatori demni de prima echipa si acestia au fost : Marinescu , Budescu , Bozga , Costache , Stana si Cotan... restul a trebuit sa ii pun pe lista de transferuri sau sa ii trimit la echipa a 2-a a clubului desi anumiti jucatori au fost nemultumiti de aceasta decizie .

Din a 2-a zi am inceput sa achizitionez jucatori si staff tehnic . Am inceput cu jucatorii Sportului Studentesc printre care se numarau Dacian Varga si Cristian Irimia . Pe urma jucatorii FC Ploiesti Iatan , Catarama si Mihalache.

Daca v-a placut prima zi la o echipa plina de asteptari si intr-o foame mare de rezultate ... va rog sa postati .

Link to comment
Share on other sites

Esti fast rau. Complica si tu scenariu' ala mai mult, tu din 10 randuri ai ajuns deja la prima etapa. Arunca o privire pe celelalte povesti dupa forum, mai ales pe cele ale lui Ovidiu.

de pe forum*

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy