Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scribe123abc

Pdf Magazin Cu Liga Romana In Fm?

Recommended Posts

M-am uitat ca un obsedat dupa un magazin (cred ca era in pdf format) care cineva de pe forum a creat (era intre 30 si 50 de pagini). A aparut cu prima edition care continea ligile romane si avea o prezentare a fiecarei echipe, interviuri si altele. Mi-a placut foarte mult si as dori sa o re-descarc. Daca cineva cunoste threadul cu acest link sau daca chiar are pdf-ul salvat va-s ruga sa ma ajutati. Zi Buna

Share this post


Link to post
Share on other sites
Te referi la FM Room?

nu-mi amintesc exact numele dar sunt sigur ca era printre altele un interviu cu Plesan (era la Craiova atunci) si a fost facut de un tip roman de undeva de pe forum. mi-a placut foarte mult dar am schimbat computere si am pierdut fila.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FM Room se numea. O sa il caut acasa si il pun maine pe site.

Multumesc, Multumesc, Multumesc!!!

PS - daca tu esti autorul: existe vreun motiv de ce nu au aparut editii coincidente cu urmatoarele sezoane? mi sa parut extrem de reusita treaba : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

pentru ca au aparut unii pe-aici, tari in manseta, care nu mai au nevoie de sfaturi despre tactica, dupa care s-au ingropat in liga a 4-a din italia. :rolleyes::B:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy