Jump to content

halandala

Members
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by halandala

  1. Salutare,

     

    Cu scuzele de rigoare ca am "inviat" un topic din 2012, dar in ultimul topic in care s-a discutat despre aceasta situatie nu pot posta si mi s-a parut inutil sa deschid alt topic cu acelasi subiect!

    Tot incerc de ceva timp sa ma loghez pe forum, folosind Tapatalk dar nu reusesc de nici o culoare. E vreun bug ceva sau doar s-a dezactivat aceasta facilitate?

    [*] daca folosesc adresa de email:

    Screenshot_20171011-184307.png

     

    [*] Daca folosesc username primesc eroarea: 

    Screenshot_20171011-184326.png

  2. Discursul a avut efect , in minutu 67dupa o centrare a mijlocasului stanga Taylor , Keita si-a dat autogol. Era al 2-lea..incepusem sa-mi fac griji ca astia joaca la pariuri..parca ma poseda Stiucan.

    =))))

    Foarte fain, ramane de vazut cum o sa continue!

  3. Felicitari pentru titlu!

    Daca nu reusesti sa-ti recuperezi salvarea sau poate, cum ai zis si tu, groaza de a repeta, ai putea incerca o noua cariera - reconstructia unei echipe mari(Arsenal, Inter), aducerea in primplan a unei formatii celebre(Nottingham, As Cannes, Torino)...

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy