Jump to content

DragosBox

Graphics Team FMRo
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DragosBox

  1. Te-ai scos. Dacă se trezește într-o zi Balasa să te dea afară măcar știi că te primesc dinamoviștii :).

    Prezic că o să fie grandioasă finala. Chiar că să ai grijă cu Becali, și nu doar cu juătorii tineri, s-a văzut că te-ai inspirat puțin după faza cu Nistor de săptămânile astea.

    Și că tot vorbeam de Becali, din curiozitate, ce salariu ai în joc la Arctic :D?

  2. Greu cu Bălașa asta... Dar tot mai bine decât cu un Becali care să-ți aleagă echipa.

    @ovidiu10 crezi că am putea muta thread-ul asta în categoria de cariere? Aici în FM Stories nu prea îl vede nimeni și cum gaby ține cariera activă cred că ar fi normal să-l mutăm acolo. Știu că e FM 17 dar oricum el nu pune screenshoturi, așa că nu-și dă seama lumea :).

  3. Te-ai scos. Singurul bai ar fi faptul că joci la Metaloglobus acasă, adică la stadionul lor UEFA Elite de 200 de locuri. Și mă îndoiesc că se încumetă vreo televiziune să-și aducă echipamentul scump de câteva milioane acolo în Pantelimon, deci zero TV revenue :).

    Steaua, Dinamo, Astra cam cum o duc în Ligă, ca să ne facem o idee cam câte șanse ai la o finală.

  4. Foarte bun rezultatul cu CFR, mult noroc în continuare în Cupă.

    Poți să ne spui și nouă în ce dată te afli mai exact în joc? Ne-ai cam lăsat în ceață :D și nu cred că merge lumea înapoi să caute.

    Și o a doua întrebare: Cât îți ia ție în general să scrii o postare de genul?

  5. Salutare!

    Fiind o perioadă ocupată pentru cei ce se ocupă de această bază de date, am creat un tutorial mai jos, în speranța că vor mai fi oameni dispuși să lucreze kiturile românești în Photoshop.

     

    [FMRO] CREAREA KITURILOR ÎN PHOTOSHOP

    Într-o altă ordine de idei, acesta este chiar primul meu videoclip editat, așa că aș aprecia niște feedback, mulțumesc anticipat :).

  6. Comisia de Recurs a FRF l-au declarat, și ei, pe Sebastian Mailat liber de contract. Doar că bănățenii vor să meargă și la TAS.

    Articol de la prosport:

    http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/inca-un-cadou-pentru-dica-acs-poli-timisoara-l-a-pierdut-si-pe-mailat-clubul-merge-insa-la-tas-si-nu-l-lasa-la-fcsb-16814255

    ACS Poli a mai bifat un tânăr jucător de valoare pe care îl pierde, însă clubul e dispus să meargă la TAS. Comisia de Recurs a FRF a menţinut poziţia Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi l-a declarat liber de contract pe Sebastian Mailat, pentru că a întrunit trei luni de neplată. Conducerea clubului alb-violet va merge însă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi până atunci, jucătorul nu va mai putea evolua nici pentru Poli, nici pentru alt club.
     

    Litigiul a durat luni bune, dar până la urmă, fotbalistul a câştigat pe căile interne. ”Jucătorul nu este pierdut din cauza conducerii actuale. Vom merge la TAS pentru că noi eram ferm convinşi că nu vom pierde nici la comisii. Noi am avut un gentlemen agreement cu jucătorii că nu îşi vor depune memorii. Dar el a fost ademenit de o ofertă, pentru că nu are caracter. În momentul în care a depus memoriu avea bani în cont! A câştigat pentru că aşa se judecă în România. Nu ştiu cât este taxa la TAS momentan, dar ne vom interesa”, ne-a declarat vicepreşedintele Radu Birlică, despre garanţa financiară cerută de instanţa elveţiană părţilor reclamante.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy