Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cdu92

Members
  • Posts

    796
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Posts posted by Cdu92

    BR

    QawCFhI.jpg

    Bănel Nicoliţă are deja lot de Liga a III-a la CS Făurei

    Cea mai activă formaţie la capitolul transferuri a fost, în această vară, CS Făurei. Preluată de Bănel Nicoliţă, echipa din Făurei şi-a schimbat, cu două excepţii, întreg lotul. Doar Ciurea şi Mâţă au mai rămas din fostul lot, cu menţiunea că Mâţă, care a venit sub formă de împrumutat la Făurei în sezonul trecut, este acum transferat definitiv. Ceilalţi jucători aduşi de fostul internaţional la CS Făurei sunt portarii Andrei Goicea din Buzău, fost jucător al lui FC Voluntari, care în sezonul trecut a evoluat la FC Puieşti, Costel Baltag de la Pressing Brăila şi jucătorii de câmp, Stelian Nicoliţă de la Dacia Unirea, Georgel Pungă, care a evoluat în Liga a II-a la CF Brăila, CS Bacău, Farul Constanţa dar şi în prima ligă la Oţelul Galaţi, Saron Chirică de la Metalul Buzău, Costin Grozea de la Viitorul Ianca, Paul Gheţu, ultima dată la FC Zalău în Liga a III-a, Daniel Poteraşu din Buzău - a evoluat la Gloria şi Viitorul Buzău, Nicolae Colgiu de la Pressing Brăila, Vlad Omer de la Dacia Unirea, Bogdan Baciu, Silviu Crăciun, Cosmin Ion, Zinel Bulancea, Gabi Cloşcă, ultimii doi de la AS Jirlău, Cătălin Bardaş jucător format de Luceafărul Brăila care a evoluat şi la Dinamo Bucureşti, Dan Percă format la Petrolul Ianca. Iar preşedintele clubului şi omul de încredere al lui Bănel Nicoliţă este fostul arbitru Adrian Andrei.

    "Am plecat cu acest proiect de la zero. Echipa a fost schimbată radical, acum avem mai multe soluţii pentru fiecare post. Din punctul meu de vedere, avem lot de Liga a III-a şi rezultatele din amicale sunt elocvente în acest sens. Acum urmează să demonstrăm şi în meciurile oficiale că suntem cei mai buni din campionat. Ştiu că toate echipele se vor mobiliza cu noi, de aceea vom aborda toate partidele din campionat şi din Cupa României cu mare seriozitate pentru a câştiga ambele competiţii judeţene. Acesta este obiectivul nostru pentru sezonul următor", a declarat Bănel Nicoliţă.

    BR

    Bke35Ki.jpg

    După o carieră impresio­nantă ca fotbalist, Bănel Nico­liță revine la Făurei, dar nu în calitate de jucător ci în cea de conducător de club. „Jardel“, cum este cunoscut Nicoliță în fotbalul românesc, vrea să o promoveze pe CS Făurei, echi­pa pentru care a evoluat la vârsta de 7 ani, în Liga a III-a și chiar mai sus. După ce a discutat cu primarul orașului Făurei, Ionel Voinea, fostul tricolor și-a început munca la CS Făurei în urmă cu o lună și jumătate, luând totul de la zero.

    „Este un vis al meu de când eram copil să formez o echipă de fotbal competitivă la Fă­urei. Iar odată ce am avut acordul domnului primar Ionel Voinea, am început să mă ocup personal de acest proiect. Am luat-o practic de la zero. În urmă cu o lună și jumătate am început să caut fotbaliști pentru echipa de seniori, iar în clipa de față lotul pentru viitoarea ediție de campionat a Ligii a IV-a începe să prindă contur. Am păstrat trei jucă­tori din vechiul lot și am adus deja câțiva dintre cei mai buni jucători din Brăila, pentru acest nivel, este vorba de Geor­ge Pungă, care a jucat la CF Brăila, CS Bacău și Farul, de Vlad Omer și de Cătălin Bar­daș, care a fost format de Lu­ceafărul, dar care a jucat și în Liga a II-a la Dacia Unirea, dar și pe la satelitul lui Dinamo București. De luni, a venit și Ionuț Chirică, un mijlocaș din Bu­zău care este și în lotul na­țional de minifotbal al Ro­mâ­niei. De asemenea, lângă mi­ne este și fratele Stelian, care cu experiența lui ne poate ajuta foarte mult în teren. Con­ti­nuăm să testăm jucători din Bră­ila și Buzău pentru că trebu­ie să avem deja un lot de ju­cători care valoric să se apro­pie de eșalonul în care vrem să a­jungem“, a declarat Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

    CS Făurei se transformă într-un club profesionist

    "Pe lângă celelalte activităţi, Bănel Nicoliţă se implică direct în programul de antrenamente al echipei şi nimeni nu face rabat de la efort, ne pregătim în mod profesionist. Echipa arată bine în asamblu, dar până la startul competiţiei sper să reuşim să ne întărim lotul cu încă doi, trei jucători. Şi baza arată acum altfel. Vestiarele au fost reparate, duşurile, totul a fost renovat de la zero. S-a izolat tribuna ca apa de ploaie să nu se mai infiltreze spre pereţii vestiarelor, curând vom începe să montăm scaunele. La primul meci acasă suporterii noştri vor avea parte de surprize plăcute", a declarat Adrian Andrei, preşedintele clubului CS Făurei.

    Amicalele susținute de CS Făurei în perioada de pregătire din această vară:

    Voinţa Vişani - CS Făurei 0 - 15

    Sub privirile lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei a câştigat la scor de handbal amicalul susţinut vineri, în deplasare, la Voinţa Vişani. Meciul a curs într-un singur sens, spre poarta gazdelor, iar cu 4 reuşite, Stelian Nicoliţă a fost golgeterul acestui test de verificare. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost realizate de Poteraşu 3, Crăciun 2, Bardaş 2, Pungă, Omer, Moise, T. Bulancea.

    CS Făurei a început partida în formula Baltag - Grozea, Zaplaic, Poteraşu, Colgiu - Chirică, Mâţă, Vlad Omer - Bardaş, Pungă, S. Nicoliţă. În repriza a doua au mai evoluat portarul Vlăsceanu şi jucătorii de câmp, Crăciun, Moise, Z. Bulancea, Teodor, C. Ion, Ioniţă, Plăpanu.

    Olimpia Rm. Sărat - CS Făurei 1-1

    CS Făurei: Goicea (Baltag) – Grozea, Gheţu, Poteraşu, Ciurea – Chirică, Bănel Nicoliţă, Vlad Omer – Pungă, Bardaş, S. Nicoliţă. În repriza a doua au mai evoluat Mâţă, C. Ion, Colgiu, S. Crăciun, Aliman, Z. Bulancea.

    Olimpia Rm. Sărat: Toader (Jalbă) – Tuca (Dicu M.), Ceauşel (Tănase), Tîrîlă, Ghiţulescu (Sava) – Bodoc, Cîrjan (Dicu C.) – Bălan (Hîră), Tudor (Chiorpec), Roman – Crețu.

    Delta Tulcea - CS Făurei 3-4

    CS Făurei: Goicea - Grozea, Poteraşu, Gheţu, Ciurea - Chirică, Bănel Nicoliţă, Mâţă, Vlad Omer - S. Nicoliţă, Bardaş. Au mai evoluat portarul Baltag şi jucătorii de câmp S. Crăciun, Colgiu, Baciu, Plăpană, C. Ion, G. Bordei.

    Delta Dobrogea Tulcea: Dinu - V. Creţu, M. Moroianu, Ţăranu, G. Bălan - Dragu, Coconaşu, N. Creţu, B. Moroianu - Pâslaru, Tomescu. Au mai evoluat Trandafir, Iliescu şi C. Creţu.

    BR

    În campionatul de fotbal al Ligii a IV-a, ediţia 2016-2017, din judeţul Brăila s-au înscris 11 echipe, 10 din cele care au activat şi în sezonul trecut, şi anume: Viitorul Ianca, Victoria Cazasu, Dacia Unirea 2 Brăila, Victoria Traian, Viitorul Însurăţei, Pandurii Tudor Vladimirescu, CS Făurei, Voinţa Vişani, Gloria Movila Miresii, Voinţa Şuţeşti şi o formație nouă, Dunărea Tichileşti.

    Sâmbătă, la sediul AJF Brăila, în prezenţa delegaţilor celor 11 formaţii, a fost stabilit ţintarul Ligii a IV-a, prima etapă a turului programând pe 20 şi 21 august următoarele partide:

    CS Făurei - Viitorul Însurăţei

    Dacia Unirea 2 Brăila - Victoria Cazasu

    Gloria Movila Miresii - Voinţa Şuţeşti

    Victoria Traian - Pandurii Tudor Vladimirescu

    Voinţa Vişani - Viitorul Ianca

    Dunărea Tichileşti stă.

  1. Logo oficial: 

    qTIp2JP.jpg

    Culorile oficiale: galben-verde.

    Deși în primă fază au anunțat că stema și culorile clubului vor fi cele menționate mai sus, acum a apărut un sondaj prin care se vor decide culorile și stema clubului. 

    Vă voi ține la curent îndată ce voi afla o decizie finală.

  2. Sa faci history la ei

    Ți-am trimis mail pe icub4ucm@yahoo.com .

    La primul antrenament de acomodare la efort, antrenorul Alin Pânzaru a avut la dispoziție 16 jucători, alți patru urmând să se alăture echipei zilele următoare.

    Au răspuns prezent: Mitrea, G. Gheorghe, Necoară, Mucuță, Pușcașu, Frunză, Olenic, M. Dima, L. Ivan, Stănciulescu, Ghiocel, Al. Niță, M. Gavrilă, P. Ioan, Moroianu, M. Iordache.

    Ștefan Leu are în aceste zile examene la cursurile de antrenori, Alin Radu are examen la facultate, iar Teo Vișan și Sabin Stângaciu vor veni și ei, probabil săptămâna viitoare, în timp ce un alt junior, Ianoș Kovacs este accidentat și se află în recuperare.

    Antrenorul Alin Pânzaru a spus că echipa brăileană va aborda noul sezon cu mulți jucători din Brăila, dar și câțiva din Galați, apreciind totodată omogenitatea grupului de jucători, care au avut răbdare până în ultima zi, sperând că Brăila se va înscrie în competiție.

    Nume oficial: ACS Dacia Unirea Brăila (nu are nici o legătură cu vechea Dacia Unirea Brăila).

     

  3. În urma discuțiilor avute în această dimineață s-a luat decizia ca echipa noastră de seniori să se înscrie în Liga 2.

    Astfel, începând cu sezonul 2015-2016, echipa va evolua în Liga 2 sub denumirea de DACIA UNIREA BRĂILA.

    Mâine, 21 iulie 2015, la ora 10, la Stadionul Municipal, va avea loc reuniunea lotului de jucători și a staffului tehnic, în vederea stabilirii unor detalii preliminare, referitoare la perioada de pregătire. Tot de mâine clubul va începe să caute jucători pentru că tuturor fotbaliștilor legitimați în sezonul trecut le-au expirat contractele pe 30.06.2015.

     

    69eR66x.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy