Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Se Caută Researcheri Pentru Ligile Inferioare

Featured Replies

• MentholBoy

Se caută persoane interesate să participe la researchul pentru FM 2011, pentru partea de ligi inferioare (liga a doua, a treia şi a patra). Prioritate vor avea cei care pot acoperi un judeţ sau mai multe echipe. De asemenea, dacă jucaţi la o echipă de ligă inferioară sau aveţi relaţii la una şi ne puteţi ajuta cu lotul şi date despre club sunteţi bineveniţi.

In cursul acestei zile vom pune şi un formular pentru cei care pot ajuta cu loturi.

Model de fisier pentru cei care ne pot ajuta cu loturi: Model loturi liga a III-a / a IV-a

• Replies 74
  • Views 3.8k
  • Created
  • Last Reply
  • Author
  • MentholBoy

Cei interesati sunt rugati sa se anunte aici si cu echipa / echipele de care se pot ocupa.

IMPORTANT.

- Momentan zona Banat este acoperita de justafan, deci cei interesati sa ajute acolo sunt rugati sa vorbeasca direct cu el.

- Iasi este acoperit de Uaizel

- Botosani de Ciprian19

- Arad de utistul

Cautam urgent oameni pe zonele Bacau, Suceava, Constanta, cam tot ce inseamna Oltenia si Transilvania.

• Generaţia de Aur

Cei interesati sunt rugati sa se anunte aici si cu echipa / echipele de care se pot ocupa.

IMPORTANT.

- Momentan zona Banat este acoperita de justafan, deci cei interesati sa ajute acolo sunt rugati sa vorbeasca direct cu el.

- Botosani de Ciprian19

- Arad de utistul

Cautam urgent oameni pe zonele Bacau, Suceava, Constanta, cam tot ce inseamna Oltenia si Transilvania.

Pai, eu ma ocup in continuare de Bistrita- Nasaud si Mures. Am discutat cu o cunostiinta, e posibil sa ma ajute cu ceva informatii despre ligile inferioare din Cluj, dar mai astept sa vad daca e interesata. Chestia e ca o sa-mi dea datele necesare si eu sa completez baza de date.

IMPORTANT.

- Botosani de Ciprian19

- Arad de utistul

de echipa din Liga IV Suceava,CN Nicu Gane Falticeni,ma pot ocupa eu.Voi incerca sa ma ocup si de alte echipe,tot din Suceava.

Pana cand trebuie sa ai loturile?Liga IV Suceava,incepe pe 8 august si atunci se fac definitive loturile.

Edited by Arshavin

de echipa din Liga IV Suceava,CN Nicu Gane Falticeni,ma pot ocupa eu.Voi incerca sa ma ocup si de alte echipe,tot din Suceava.

Pana cand trebuie sa ai loturile?Liga IV Suceava,incepe pe 8 august si atunci se fac definitive loturile.

Daca nu se ocupa nimeni de Bihor si Valcea, le iau eu...

eu SUNT ANTRENOR LA JUNIRII A la csm focsani 2007 pot sa va ajut cu echipele din vrancea csm focsani 2007 +juniori , fc panciu si echipele din liga a IV

pana cand trebuie sa va dam toate datele

Edited by danban

• Author
  • MentholBoy

E perfect dupa 8 august. Daca ai ceva informatii despre loturile din sezonul trecut, ca sa facem un pic de ordine sunt binevenite

eu SUNT ANTRENOR LA JUNIRII A la csm focsani 2007 pot sa va ajut cu echipele din vrancea csm focsani 2007 +juniori , fc panciu si echipele din liga a IV

pana cand trebuie sa va dam toate datele

De preferabil cat mai repede. In momentul in care avem un schelet de start, putem completa pe parcurs cu plecarile si venirile

Daca nu se ocupa nimeni de Bihor si Valcea, le iau eu...

Perfect

Pai, eu ma ocup in continuare de Bistrita- Nasaud si Mures. Am discutat cu o cunostiinta, e posibil sa ma ajute cu ceva informatii despre ligile inferioare din Cluj, dar mai astept sa vad daca e interesata. Chestia e ca o sa-mi dea datele necesare si eu sa completez baza de date.

Ar fi minunat

E perfect dupa 8 august. Daca ai ceva informatii despre loturile din sezonul trecut, ca sa facem un pic de ordine sunt binevenite

Spune-mi ce iti trebuie din sezonul trecut.

• Generaţia de Aur

Eu mă ocup în continuare de județul Argeș. Dacă e cineva care mă poate ajuta cu acest județ să mă anunțe prin PM.

• Author
  • MentholBoy

Spune-mi ce iti trebuie din sezonul trecut.

Ai modelul mai sus. Ideal ar fi sa am o lista cat mai la zi cu loturile la final, eventual si cu o evidenta de unde au venit jucatorii. Datele de nastere si pozitiile jucatorilor sunt comori pentru research

Ai modelul mai sus. Ideal ar fi sa am o lista cat mai la zi cu loturile la final, eventual si cu o evidenta de unde au venit jucatorii. Datele de nastere si pozitiile jucatorilor sunt comori pentru research

Maine seara,cel tarziu vei avea lista.

Eu ma pot ocupa de Maramures :peace:

Edited by paul_tzaitz

Ai formularele la indemana, astept semnale de la tine :D

Numai facem discutii pe marginea jucatorilor de top din romania, lasi la latitudinea researcherilor cum sa ii judece pe jucatorii de top?

• Generaţia de Aur

Din pacate faza cu echipele din Cluj a picat, persoana cu care am discutat va pleca din tara peste o saptamana.

De Energia Negresti Oas (Liga a IV-a Satu Mare) ma ocup eu daca vrei . Daca e nevoie incerc sa mai obtin informatii si de alte echipe din Liga a IV-a SM

Mihai iti dau un formular pentru fiecare echipa sau unu pentru toate echipele?

• Generaţia de Aur

Si nu mai revine?

Nu stiu, a prins un contract de munca afara.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.