Jump to content

Rezultatele concursului


Recommended Posts

  • Mihai locked this topic
  • MentholBoy

Am avut 68 de forumişti, care şi-au încercat norocul, 16 nimerind scorul corect la meciul de la tineret. Dacă la meciul cu Turcia, am avut trei pronosticuri exact, de la @adicampion, @AdriMg0, @Cosminp2004, în schimb cu Olanda a fost daună totală.

În aceste condiţii, i-am luat la mână pe cei trei norocoşi de la meciul cu Turcia, care s-au prezentat după cum urmează:

  • @adicampion - 2-0 cu Turcia, 1-1 cu Olanda şi 1-1 cu Portugalia U21
  • @AdriMg0 - 2-0 cu Turcia, 2-1 cu Olanda şi 1-1 cu Portugalia U21
  • @Cosminp2004 - 2-0 cu Turcia, 0-2 cu Olanda şi 0-2 cu Portugalia U21

Din păcate pentru el, @Cosminp2004 nu a ghicit rezultatul la Portugalia U21, aşa că lupta pentru premiul cel mare s-a dat între @adicampion şi @AdriMg0, decisiv fiind rezultatul din meciul cu Olanda.

Cum primul dintre cei doi "finalişti" a ales 1-1, iar celălalt a avut 2-1 pentru România, câştigătorul concursului este @adicampion.

Felicitări câştigătorului, care este rugat să mă contacteze prin PM pentru a intra în posesia premiului.

PS: Nu disperaţi, va urma un nou concurs, care va avea drept premiu un alt cdkey FM 2018. De data aceasta, concursul va fi pe teme de FM 2017, aşa că pregătiţi-vă pentru un challenge pe măsură

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Mihai unlocked and pinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy