Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Probleme Cu Jocul Online! (Sper Ca Am Postat Unde Trebuie)


Mr_Chubbs

Question

Am si eu o problema cu FM14 si poate reusesti careva sa imi ofere ceva solutii. Am incercat si pe forumul celor de la si dar am impresia ca bat apa in piua, se cam fac ca ploua. Nu pot sa joc online cu un prieten decat cateva zile pana cand jocul nu mai raspunde la comenzi (dar nu se blocheaza ci pur si simplu apas butonul dar nu raspunde la comanda)sau incerc sa citesc news-urile dar sunt lipsite de informatii ( e skin-ul gol, fara sa scrie nimic). Mentionez ca in tot acest timp, cat eu am problemele astea, la prietenul meu indica "waiting". Trebuie sa ies din joc si sa intru din nou dupa care iar face la fel. Aceasi problema am avut-o si la FM13 si la fel le-am scris si tot degeaba. Atunci mi-au spus ca deja lucreaza intens la FM14 si ca nu prea ii mai preocupa problemele legate de jocul online (nu inteleg de ce din moment ce am dat bani pe el).

Link to comment
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

Imi cer scuze ca nu am mai postat detalii despre problema mea dar intre timp mi-am dat seama care a fost "buba". Probleme mari cu HDD-ul pe care era instalat jocul. Am reinstalat jocul pe alt HDD si imi merge perfect. Va multumesc pentru ajutor!

Link to comment
Share on other sites

Am sa fac niste screen-uri. Dupa ce dau de cateva ori "Continue" imi ramane blocat la o anumita pagina, ba la profilul unui jucator ba la news-uri dar atunci cand apas un anumit buton sa dau o comanda nu imi raspunde. Se intampla tot timpul dupa ce termina de procesat sau in timp ce proceseaza. La celalat capat arata "waiting" iar la mine ba "procesing" ba iese din procesing dar imi arata skin-ul gol, fara nici un fel de informatie. Am sa incerc sa fac niste screen-uri. Aseara am incercat sa joc si cu altcineva si mi-a facut la fel. A mers cateva zile, in joc, si apoi am iesit dintr-un procesing direct intr-o pagina fara informatie, era skin-ul gol.

Link to comment
Share on other sites

Daca ar fi fost copt nu m-as putea juca nici solo. Anul trecut am avut altul si la fel mi-a facut si la 2013. Oricum nu exclud nici o varianta pentru ca vad ca nimeni nu mai are problema asta. Am sa pun niste screen-uri cat de curand si vedem...poate sugestiile voastre ma ajuta sa-mi rezolv problema.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy