Jump to content

adyvag

Generaţia de Aur
 • Content count

  1,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About adyvag

 • Rank
  Antrenor secund
 • Birthday 04/02/1978

Contact Methods

 • MSN
  Nu ma bagati in seama
 • Website URL
  To BUSSY
 • ICQ
  Nu ma inchin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bistrita
 • Interests
  Am prea multe.
 1. Romania SS Kits - FM18

  ACS Dumitra Logo Ceva nu merge sa postez foto...
 2. Romania SS Kits - FM18

  Academia Gloria Bistrita Logo Home alb albastru Away albastru Third
 3. Activator Romania FM2017

  Am incercat si eu cu stage, dar se bat in cap la un moment dat, mai ales de la Liga IV in jos. Eu te-as sfatui sa nu te mai chinui cu liga 6, oricum nu sunt prea multe informatii. Nu stiu cu noul update daca nu au reparat ceva in editor.
 4. Am reusit sa fac pana la urma o varianta pentru Liga IV, am pacalit un pic sistemul de retrogradare din Liga III, dar o postez ca varianta beta, pentru testari. Cine vrea sa o editeze si sa o prelucreze mai departe, e liber sa o faca, eu nu am timp in aceasta perioada. Liga IV Romania v1_B2CE0037-B446-481D-B9EA-B7D734F592CD.fmf
 5. Din pacate timpul nu imi permite in acest moment sa continui / sa finalizez activarea ligilor IV si V. Poate de la anul o sa reiau treaba, daca pana atuni nu iese celalalt patch prognozat...
 6. Romania SS Kits - FM18

  FC Bistrita, cel cu alb e home Away: Third: Metalurgistul Cugir: Home: CS Osorhei Away: CS IERNUT AWAY: In albastru Unirea Dej - home, iar alb rosu Comuna Recea -away
 7. Activator Romania FM2017

  Eu zic sa mergi pe prima varianta, daca o sa te rezumi la o varianta mai acceptabila, din punct de vedere a jucabilitatii. In ceea ce priveste sistemul de premiere si work permit-ul ma indoiesc ca exista la advanced rules ceva sa poti simula realist sistemul romanesc. Am incercat si eu chestia asta, la FM 2016, dar nici o sansa... sistemul nostru competitional e unic, am adaugat unele reguli si dupa cativa ani era varza. Ma mai documentez pe forumul oficial, dar nici pe acolo nu prea te lamuresc. with some hidden stages added to each competition. stages are used to determine how many teams should be relegated based on relegated teams from higher level. i tried on 1 level with sub divisions and one level above (1 league above for every regional league just to check relegation) and everything is ok in season 2. need more testing but i will inform you all about progress. Can you imagine system with 5-6 levels, 30-40 leagues or more, 500+ teams and without single team in wrong division? Ar fi o solutie?
 8. Activator Romania FM2017

  Inca nu am intalnit, daca vrei sa faci tu liga IV, te pot ajuta, cat pot. Am incercat sa implementez cu advanced rules, dar deocamdata nu functioneaza cum vreau.
 9. Treaba merge, dar am inceput la liga IV-a si partial liga V. Daca vrei sa folosesti doar Liga III exista deja postata la proiecte oficiale activator pentru ea.
 10. Daca ma poate ajuta cineva cu o chestiune: Aproba sistemul competitional si sistemul de promovare – retrogradare din Liga a 3-a pentru sezonul 2016 – 2017 astfel: promoveaza in Liga a 2-a echipele aflate pe primele locuri in fiecare dintre cele 5 serii si retrogradeaza un numar de 15 cluburi, respectiv locurile 15, 14 si 13 din seriile de 15 echipe, respectiv locurile 14 si 13 din seria de 14 echipe plus 1 echipa – cel mai slab clasata de pe locul 12 din toate cele 5 serii. In situatia in care in urma deciziilor organismelor jurisdictionale se vor produce modificari in sensul admiterii CS Farul Constanta in competitie urmeaza a retrograda un numar de 16 echipe. Pentru stabilirea echipei cel mai slab clasate de pe locul 12 se vor avea in vedere doar rezultatele inregistrate de aceasta cu echipele de pe locurile 1 – 11. – Aproba sistemul competitional pentru sezonul competitional 2017-2018 al ligii a 3-a ca fiind 5 serii a 16 echipe. Deci am o problema, din Liga IV promoveza prin baraj 21 de echipe, iar din Liga 3-a cica retrogradeaza 15 echipe (de fapt 14), din liga a 2-a retrogradeaza 5 echipe, trebuie sa vad cum le corelez, in conditiile in care dupa calculele mele raman cate 17 echipe in fiecare serie, nu 16, daca aveti ceva idei?
 11. Am inceput sa activez ligile inferioare din Romania, mai mult din curiozitate ca sa zic asa. In acest moment e activata Liga 3-a si editez Liga 4-a, dar as avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste regulile de meci, transferuri, jucatori, etc in ligile inferioare, pentru cat mai mare acuratete. Nu am implementat transferurile noi sau lipsa, inca, dar daca sunt persoane care vor sa ajute cu informatii, as face si asta. De asemenea, daca aveti date suplimentare despre stadioane, echipamente, cluburi ar fi bine venite. Dupa ce activez Liga 4-a intentionez sa incerc sa activez si Liga 5 sau campionatul de tineret, in functie de editor si informatii.
 12. FM 16 Romanian Graphics Pack

  Din punctul meu de vedere nu stiu daca e necesar, avand in vedere ca se dubleaza cu cel de pe sortitoutsi, depinde de alti doritori.
 13. FM 16 Romanian Graphics Pack

  O sa aiba ceva in plus?
 14. La Gloria Kanon researcherul italian mi l-a bagat pe Kanon imprumut de la Empoli
 15. Probleme Cu Siteul/forumul

  Mihai, albastrul la pagina de start a siteului e aiurea rau, nici nu se poate vedea scrisul.
×