Jump to content

Togo Vs Mali


Razvan

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Nu mai puteam sa editez primul post...ca sa scot pool-ul...asa ca am sters respectivul topic. :)

Echipele castigatoare sunt Togo si Mali.

Va urma :popcorn:

PS: @ita - ti-am spus ca in 1-2 zile dupa ce vad rezultatele o sa sterg pool-ul. Nu inteleg ce te-a deranjat atat de mult :huh::peace:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Desigur :P:B:

Mai intai jucam cu Mali si Togo. Ar trebuii in maxim 4-5 ani sa castigam Cupa Mondiala (zic eu), tinand cont de faptul ca amandoi am mai jucat cu echipele astea. Doar cand ma gandesc la Mali :D : Kanoute, Momo, Diarra, Diakite, Coulibaly etc.

Apoi vom incepe si cu Peru - Chile. Din cele prezentate la vot...asta ar fi fost a doua optiune pentru mine :P , dupa Japonia - Australia.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Generaţia de Aur

Tocmai am inceput. Sunt curios daca voi putea sa nu fiu demis (cand preiau pe Mali nu mai am nicio sansa la calificarea la Cupa Africii si acesta imi este obiectivul :) )

Daca voi fi demis vom renunta la Togo vs Mali si vom trece la Peru vs Chile!

Va urma...!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Iata-ne la inceputul unui nou ,,concurs''.

Echipele de start sunt: TOGO-mariuskl si Mali-eu

Primele meciuri au fost in cadrul calificarilor pentru Cupa Africii. Amandoi eram intr-o situatie foarte buna, neavand nevoie decat de un singur punct din ultimele 2 meciuri pt a ne califica.

Astfel...ambele echipe au reusit calificarea fara probleme. Togo a reusit sa treaca cu 5-0 de Swaziland iar mai apoi cu un echilibrat 3-1 de Rwanda.

togoacnqualifyxz7.th.jpg

De partea cealalta, Mali a avut o misune mai grea cel putin din punct de vedere teoretic. Cu toate astea a inregistrat tot 2 victorii: 4-1 cu Marocco(deplasare) si un 4-3 cu Malawi(deplasare)...dupa ce in minutul 74 scorul era de 4-0. In acest meci am fololosit doar 2 titulari!

maliacnqualifyrw6.th.jpg

Au urmat apoi meciurile de calificare pentru accederea in grupele de calificare pentru WC 2010.

Togo a nimerit cu aceaiasi nefericiti Rwandezi, reusind astfel performanta ca in 11 zile sa se intalneasca de 3 ori. Deznodamantul a fost acelasi de fiecare data...si anume victoria Togolezilor.

Rwanda-Togo 1-4 si returul s-a incheiat cu un echitabil 2-1...dupa cate ocazii a ratat Adebayor...singur cu portarul.

togofixtureszl1.th.jpg

Pentru Mali, si de aceasta data misiunea se anunta una mai dificila impotriva Zambiei.

Temerile mi-au fost confirmate dupa ce in primul meci(deplasare), Zambia a deschis scorul inca din minutul 3. In pofida dominarii mele, la pauza scorul se mentinea 1-0 in favoarea gazdelor. Dupa o sapuneala adresata elevilor mei...acestia au reusit sa remonteze handicapul, castigand in final cu 2-1 (golurile mele au fost marcate de fundasii laterali)

Meciul retur a fost si el unul echilibrat, dar maturitatea jucatorilor mei si-a spus cuvantul. Scor final 2-0 (Kanoute si Sissoko). Dupa acest meci am declarat public ca sunt nemultumit de prestatia lui Kanoute (a ratat de 6 ori din postura singur cu portarul).

malifixturesof1.th.jpg

Loturile pentru Cupa Africii:

Togo:

lottogorg8.th.jpg

Mali:

lotmalirm6.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy