Jump to content

Runda 10 - Nota 10 cu felicitări sau aproape 10

Featured Replies

Posted
  • MentholBoy
comment_391944

Ce poate fi mai frumos decât să ai la echipă tineri talentaţi cu potenţial de a deveni staruri în cel mai scurt timp? Vă spun eu: să îi ai pe toţi :D

Motiv pentru care am căutat echipa potrivită pentru o astfel de provocare şi nimic nu a sunat mai bine decât Borussia Dortmund. Îi ai deja pe Haaland, Sancho, Moukoko, Bellingham si Reyna, aşa că am renunţat la câteva din piesele mai puţin importante pentru a plomba lotul cu toată floarea cea vestită a wonderkizilor.

Aşa că pregătiţi-vă să vă puneţi talentele în valoare cu nume precum Camavinga, Davies, Musiala, Nuno Mendes, Ansu Fati, Pedri, Trincao, Rodrigo, Nico Williams, Vandevoordt şi mulţi alţii.

20210502095917_1.jpg

Punctajul mai pe seara, ca e Pastele si suntem si noi oameni

REGULA DE AUR: NU AVEŢI VOIE TRANSFERURI

SALVAREA SE VA OPRI PE 1 IUNIE 2021

Salvarea iniţială:  FMRo Admin - Borussia Dortmund.zip

DEADLINE: 13 MAI, ORA 23:59

TOPICUL ACTUAL VA RĂMÂNE CA LOC DE DISCUŢII GENERALE DESPRE ACEASTĂ RUNDĂ.

Salvările se vor posta sub formă de download link de pe siteuri de hosting externe forumului

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy