Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FMRo Draft Cup The Reboot - meciurile


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

În condiţiile în care am avut la start un număr mai mare de opt participanţi a fost nevoie de nişte meciuri preliminare de departajare. Astfel, în această fază s-au duelat FC Baia Mare, Cezi rupe tot, FMRo, Drobeta Team, Ic Club, csm cotnari, sezione_ultra şi Rapid Fetesti.

anydesk00006.png

FMRo a avut un debut fulminant, 4-1, deşi la pauză a fost 1-1. Safranko a deschis scorul, Drobeta egalând prin M. Roman înainte de pauză, dar acelaşi Safranko a readus pe FMRo în avantaj imediat după reluare. Grozav şi Puşcaş au lămurit problema câştigătoarei, primul cu un eurogol de la marginea careului.

Ghiţă l-a dus pe Cezi rupe tot în sferturi, cu o dublă, deşi FC Baia-Mare a început meciul cu dreptul, prin golul lui Dima.

Ic Club a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de csm cotnari, revenind de la 1-2. Andrei Ivan a deschis scorul, Ciobanu a întors rezultatul cu o dublă, dar Rivaldinho a dus meciul în prelungiri, acolo unde tot el a adus victoria.

În singurul meci fără goluri al rundei, sezione_ultra şi Rapid Fetesti au ajuns la lovituri de departajare, acolo unde vişinii au dat lovitura eliminând o echipă care părea candidată la finală.

 

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

În sferturile propriu-zise au intrat în competiţie şi norocoşii care au avut liber în tura preliminară, adică CsM Ceahlăul, MFC Ploiesti, FCM Fălticeni şi COVID 19S+. Ironia sorţii a făcut ca toţi să fie eliminaţi în sferturi, cu excepţia primului, care a învins pe MFC Ploieşti prin golurile lui Alibec şi Săpunaru.

anydesk00007.png

Două dintre echipele venite din turul preliminar s-au duelat în meci direct, FMRo fiind eliminată la scor de neprezentare, la capătul unui meci pe care l-a dominat şi a avut de trei ori mai multe şuturi la poartă, fără a marca, în timp ce adversara a avut un randament de 75% la şuturi pe poartă: 3 goluri din 4 şuturi.

Ic Club a reuşit scorul turneului, după 5-0 cu FCM Fălticeni, învinsa fiind singura echipă care a avut un eliminat în turneu. De remarcat că Ivan şi Rivaldinho au ajuns la cota 3 după acest meci, ambii având o dublă şi un gol în cele două meciuri jucate de Ic Club.

Cel mai palpitant meci al sferturilor a fost cel dintre Rapid Fetesti şi COVID 19S+, în care scorul a fost alb timp de 77 de minute. În interval de un minut au marcat ambele echipe, Rondon pentru oaspeţi şi apoi Calcan pentru gazde, iar meciul a ajuns în prelungiri. Modibo Keita a adus scorul la 1-2, iar COVID a dat cu piciorul calificării după ce Ianis Hagi a ratat un penalty în minutul 104. Rapid Feteşti nu a refuzat cadoul şi a întors rezultatul prin golurile lui Neluţ Roşu şi Susic, trimiţând echipa în semifinală.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Şi am ajuns şi în semifinale, acolo unde am avut parte de două meciuri nebune. O să începem cu al doilea, în care Ic Club a debutat în forţă, după 18 minute scorul fiind 2-0, după reuşitele lui Bordeianu şi Ivan, ultimul ajuns la cota 4 în clasamentul golgheterilor. Doar că în fotbal se spune că 2-0 este cel mai periculos scor şi CsM Ceahlaul a confirmat acest lucru, reuşind să înscrie de trei ori. Răduţ a redus scorul în minutul 36, după care Budescu şi Mihăilă au dus echipa în finală cu două goluri superbe.

anydesk00008.png

În cealaltă semifinală, norocul nu le-a mai zâmbit celor de la Rapid Fetesti, aşa că loviturile de departajare s-au încheiat cu victoria echipei Cezi rupe tot. Asta după ce Rapid a deschis scorul în prima repriză de prelungiri, prin Luis Aurelio (95), iar Chamed a dus meciul la penalty-uri cu un gol reuşit cu cinci minute înainte de finalul celor 120 de minute.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Marea finală i-a adus faţă în faţă pe CsM Ceahlaul şi Cezi rupe tot, care a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. Lovitura de graţie a venit în minutul 110, când Gnohere a înscris cu un şut superb în vinclu. Toate eforturile "oaspeţilor" au fost inutile, cele zece minute rămase fiind insuficiente pentru a restabili egalarea.

anydesk00009.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy