Jump to content

Ajutati-ma !!!!!!!

Featured Replies

Posted
comment_376725

Fratilor imi cer scuze pentru cariera inceputa cu PSG-U . A murit !!! Am considerat ca nu e chiar asa de challenging ! 

AM NEVOIE DE VOI SA MA AJUTATI !!! 

Vreau sa imi incep o cariera la o echipa fara prea multe trofee dar cu o reputatie cat de cat ok .

O echipa care sa renasca...

O echipa pe care sa o formez in jurul unor pusti .

Astept sugestiile voastre .

P.S VREAU SA INCEP DE ASTAZI , O sa facem si un story pe baza asta si promit sa fie o cariera luuuuuunga ! VA MULTUMESC si ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE !!!

comment_376726
2 minutes ago, solarcel said:

Fratilor imi cer scuze pentru cariera inceputa cu PSG-U . A murit !!! Am considerat ca nu e chiar asa de challenging ! 

AM NEVOIE DE VOI SA MA AJUTATI !!! 

Vreau sa imi incep o cariera la o echipa fara prea multe trofee dar cu o reputatie cat de cat ok .

O echipa care sa renasca...

O echipa pe care sa o formez in jurul unor pusti .

Astept sugestiile voastre .

P.S VREAU SA INCEP DE ASTAZI , O sa facem si un story pe baza asta si promit sa fie o cariera luuuuuunga ! VA MULTUMESC si ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE !!!

Din ce țară vrei să fie?

comment_376729
Just now, solarcel said:

Chiar nu conteaza ! 

Poți începe din România cu U Cluj, UTA Arad, FC Argeș, Craiova (care vrei tu și consideri că este cea adevărată), iar din străinătate poți face cu FC Torino, Hamburg, Malaga, Notingham Forrest sau Celtic

Sau poți chiar cu Benfica, Ajax, Aston Villa, Steaua Roșie Belgrad sau Porto.

• Author
comment_376730
10 minutes ago, Axyon gaming 007 said:

Poți începe din România cu U Cluj, UTA Arad, FC Argeș, Craiova (care vrei tu și consideri că este cea adevărată), iar din străinătate poți face cu FC Torino, Hamburg, Malaga, Notingham Forrest sau Celtic

Pana acum Notingham Forrest este cea aleasa . Voi mai astepta vreo 30 de min si daca numai sunt propuneri o sa incep cu ei .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy