Jump to content

[Ro] [Rapid București] Rapidul spre glorie

Featured Replies

Posted
comment_376019

Deși sunt dinamovist și am o carieră cu Dinamo, voiam să fac o carieră cu o echipă din ligile inferioare și să o duc acolo unde îi este locul, așa că am ales una dintre cele mai de tradiție echipe din România. Rapid București. Nu știu dacă o să am așa mult timp să joc în carieră, dar voi încerca și să sperăm că vom duce Rapid-ul în UCL chiar.

• Author
comment_376021

Ei bine s-a terminat și primul și singurul meci din luna iunie cu echipa de juniori câștigat de noi, scor 3-0, toate golurile fiind marcate după pauză.

image.thumb.png.2f1609c6a4f007ca5eef460412aadd50.png

Urmează niște amicale destul de grele (mai ales primele), amicale pe care nu știu de ce ni le-au pus, noi fiind o echipă de liga a III-a a României fiind favoriți la locul 2 (la locul 1 fiind FCSB II, dar să sperăm că nu se va întâmpla ca ei să fie pe 1)

• Author
comment_376056
3 hours ago, ovidiu10 said:

Ei, nu! Traducerea este buna: under inseamna sub, doar ca unele cuvinte traduse din engleza in romana devin hazlii: "Refresh" - "Improspateaza".

Deasta nu am avut niciodata Windows/Office in romana sau meniul telefonului.

Știu, dar unele lucruri nu ar trebui traduse. Asta este, măcar să-i respectăm pe cei care au făcut traducerea că s-au chinuit.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy