Jump to content

FM19 PS4 ?


jurik10(c)

Recommended Posts

Va salut cu stima si mare placere! 🎩🔝🖤

Din pacate FM18 a fost prima editie care nu am jucat-o si regret asta enorm. Sunt manager virtual de la USM pana la FM17 fara incetare. Am ratat FM18 deoarece am ramas fara PC/Notebook. Am sperat ca voi cumpara un PC special pentru acest joc dar mereu au aparut alte probleme. Am observat ca sunt tot mai putini utilizatori de PC/Notebook-uri din cauza smart phone-urilor si evident a consolelor de jocuri. Sunt sigur ca si cumparatorii de FM din intreaga lume scad dramatic daca nu apare FM pe console! 

Cand vom avea FM pe Playstation?! 

Imi cer scuze daca a mai fost aceasta intrebare recent. Recunosc, nu am dat search sa caut deoarece am vrut sa am propria exprimare. Am preferat sa-mi pierd mai multe minute cu acest nou topic decat sa scap mai rapid printr-un search. Va rog sa nu aruncati cu pietre. Daca doriti imi stergeti topicul. :) 

PS: About FM feeling... De cate ori imi pleaca gandul la FM, ca-i vorba de joc ori de comunitatea de pe acest forum, re-traiesc mereu acele sentimente din Noiembrie/Decembrie cand sunt disperat sa fac rost cat mai repede de joc, apoi vazandu-ma in ziua de ajun al Craciunului cand toata lumea are treaba si se pregateste in timp ce eu stau calm pe fotoliu (de manager :) cu toate bunatatile, bucatele de sarbatori in jurul meu pe birou si joc din plin FM! O senzatie fantastica pe care sper sa o traiesc in 2019! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy