Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Templul Lui Ocneanu


Ibe

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Nu stiu unde sunt. Camera intunecoasa, frigul, umezeala. Si groaza. Groaza care imi invadeaza fiecare particula a trupului amortit. O silueta imensa fuge in jurul meu cu o agilitate de speriat. Cateodata se opreste si ridica mainile, ca si cum ar spune un blestem sau s-ar ruga unui zeu.

Apoi urmeaza acelasi ritual. Incerc sa imi intorc privirea, dar capul mi-e imobilizat. Si primesc o lovitura. Maxilarul imi scrasneste.

- Pappaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaasssssi...

Aproape ca fac pe mine de frica. Deodata se face lumina. O lumina galbuie, bolnava. Si vad fata lui Ilici, rosie, terifianta.

- Papanasi!

- Nu mai vreau !

Si simt ca vreau sa vomit. Ma mai plezneste o data. Voce groasa, groteasca

- Am spus sa mananci papanaaasi ! Mananca!

- Nu!

- Mananca!!!

SI imi baga pe gat, cu mainile unsuroase, papanasii zdrobiti de degetele lui butucanoase.

Si sar, speriat. Sar cum nu am mai sarit in viata mea. Transpirat. Cu ochii larg deschisi. Si imi repet cu voce tare ca totul a fost doar un vis.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Pe drum spre universitate. Vbesc la mobil.

- Salve, maaan. Ce faci? Mergem la un fotbal in weekendul asta?

- Bah, mi-am bushit masina..

- Ce-ai facut, mah?

- Ibiza. Nu am platit nici 2 rate si am busit-o. Noroc ca am Casco. La dreaq.

- Si vii la fotbal?

- Nu cred ca vin ! As vrea, dar trec prin niste momente mai grele. Si nici cu banii nu stau bine deloc.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Ma intreb, unde dreaq au disparut cu totii? Mihai e doborat de vreo raceala, Solsein isi face de treaba calculand sansele lui Apulum sezonul asta, Blondu moare prin ucraina de gat cu protestarii. Probabil ca ii face placere, striga si el p'acolo la misto. Ilici cred ca mananca...

Unde dreaq au disparut cu totii?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

E bezna. Pipai cu mana in stanga, in dreapta. Dau de un zid. Incerc sa gasesc calea prin intuneric. Merg inainte. Calc in ceva lipicios. "Papanasi" , imi spun in gand si trec mai departe.

Ajung in fata unei usi, de sub care razbate lumina. Dau sa intru, insa e incuiata. Din spate se aud amintatori CEILALTI. Frica iti da aripi. ma arunc innebunit cu totat forta in usa, care sare de perete.

Inauntru, o cada mizerabila, cu smaltul sarit. In ea, o faptura grotesca, care canta "Traviata". Imaginea este dezgustatoare, ma abtin cu greu sa vars. Cad in genunchi, din spate se aud CEILALTI.

"papanasi, papanasi..."

Incerc sa gasesc o portita de salvare. Monstrul din cada a incetat sa cante. Mananca ceva...papanasi. Cada este plina de papanasi, si el mananca din ei, se spala cu ei, ii molfaie si apoi ii scuipa ianapoi in cada.

Vomit violent peste papanasii din cada.

Filmul se intrerupe, CEILALTI ma calca in picioare, insa nu mai conteaza, orice, doar sa nu imi dea papanasi. Monstrul din cada rade infricosator si apoi se spala pe cap cu papanasii.

Apuc doar sa il vad pe Ocneanu.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Oke, povestea ar continua mult si bine. Cert este un lucru. Trebuia sa ii strang pe toti, Rapid. Nu o sa explic cum pusesem mana pe Oltul Slatina si cum mutasem echipa in Bucuresti. Spune-i un editor al vietii, spune-i cum vrei. Trebuia sa facem rost de niste bani, sa ne imbracam in niste cearceafuri, sa punem cateva banci si doua porti pe un teren viran si sa jucam fotbal. Si asta cat mai Rapid, ca incepea campionatul. Campionatul nostru !

********

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu.

Solsein, tragand de un bilet de tren, incercand sa isi dea seama daca e pe bune sau nu.

Gophren se cauta prin buzunare. Nu gaseste nimic, dar nu renunta.

Ilici sta calm. Are o sticla de apa plata la picioare si un sandvis enorm in maini, din care se scurge grasime cat cuprinde.. Sigur e ceva cu el.

Mihai - tuseste nervos.

Blondu vorbeste pentru el. Incet, sa nu auda ceilalti. Din cand in cand mai trece pe romana, dar se opreste si o ia de la capat. Banuim ca e Luceafarul, varianta chirilica...

Crue - sta pe scaun, cu ochii pierduti pe tavan.

Cheloo

Iulian

Max

Tomesco

Mishou

Ne scotociseram toti prin buzunare, ne imprumutaseram. Fiecare daduse cat putea sa dea si cat il lasase inima. Pe masa, in mijlocul camerei, se afla un purcoi cu bani. Totul se reducea la bani. Bani care ne lipseau, bani care ne trageau inapoi.

Deodata se auzi un raset. Usa se izbi de perete si aparu Noelu'. Si arunca bani, foarte multi bani, peste ceilalti.

- Am vandut Seatu' ! Acum avem echipa...

Si se porni tambalaul...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Doar atatia am putut aduna. Emilian zace pe undeva prin Onesti, injurand psd cat cuprinde. Iar Olteanul, nici el nu cred ca stie pe unde se afla.

In seara aia ne-am pus tenesii rupti in picioare si am iesit sa dam cu piciorul in basica...

post-4-1102788830.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Disclaimer

Cine se simte jignit, nu are de ce. Intamplarile redate in acest story au un puternic accent fantezist, desi mai sunt si niste realitati crude intercalate subtil, printre randuri. De asmenea, atributele sunt fanteziste. Am inteles si eu frustrarea unora. Jocul modifica foarte multe dintre atributele initiale. Deci, daca unul va fi mult prea bun sau mult prea slab, nu a fost asta in intentia mea.

Have fun,

Ibe

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

La inceput nu prea a vrut. Insa a contat ca a fost singurul care avea manusi si l-am bagat intre buturi. Inca nu a invatat ca trebuie sa prinda mingea, dar avem increderea ca va ajunge mare. E un profesionist. L-am vazut ca, dupa ce noi plecam de la terasa, se intoarce pe teren si mai exerseaza la plonjonul pe partea stanga. Acolo are probleme. Si-a raschetat soldul la primul antrenament. A spus ca nu are nimic, dar i se lipise pantalonul de pulpa.

post-4-1102789439.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Pe cine puteam sa punem pe partea dreapta a apararii? Probabil ca marele lui avantaj este tineretea. Sunt sigur ca se va mai auzi de el, asta daca nu continua sa fuga de minge.

post-4-1102789589.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Fundas stanga de complezenta. Si el s-a impotrivit. Tot spunea ca nu poate sa faca nimic cu piciorul stang. Si tot repeta ca, daca o sa jucam cu Apulum, o sa tranteasca meciul.

post-4-1102789763.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Cheloo pe baricade. Taie, rupe, indoaie. Cateodata isi mai aduce aminte si mai da si cu piciorul in minge. Dar, vorba lui, face exact ce stie. Nimic mai mult, nimic mai putin.

post-4-1102790204.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Capitanul. Ii place gustul varului de pe tusa stanga, din cand in cand mai incearca si niste trasoare. Uraste cuvintult - aparare - , dar e sufletist si alearga sa dea goluri mai ceva ca... mine..

post-4-1102790612.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Papanasul sef, cel care s-a proclamat drept "Singurul care l-a pus in cap pe Blondu'. De 2 ori! " Inca asteptam inregistrarile video. Ce e ciudat la el, ca in pauza meciului.. mananca. Nu va speriati, e monstrul din fundul apararii, venit sa va ucida si cea mai mica speranta de a trece cu tot cu minge de el.

post-4-1102790824.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

SI chiar Noelu'. Jucator de moral, care poate sa iti dea o dubla sau o chifla. Oricum, de urmarit pe parcursul intregului campionat. Mai ales la pauze, cand vocea lui va rasuna pana in vestiarele adversarilor:

"Baaah, stiti care e problema noastra? Ca nu jucati fotbal ! Huuuuoooo !!! "

post-4-1102791308.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy