Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Romania Sistem Competitional Complet


Gediliku

Question

Romania Sistem Competitional Complet (editat avansat)

Deoarece Mitica a plecat de la Liga, iar Nasul s-ar putea sa plece in curand de la FRF, s-a hotarat reorganizarea sistemului competitional romanesc si aducerea de sponsori noi pentru competitiile romanesti. Doar vin chinezii, nu ?

Ligi:

Liga I: 18 echipe, tur-retur, 4 retrogradeaza, premii in bani pentru poztia in liga, TV, precum si retrogradare.

Liga II: 2 serii (Est si Vest), 3 meciuri/echipa/sezon, 2 promoveaza, 6 retrogradeaza, premii in bani pentru pozitia in liga, TV, precum si retrogradare.

Liga III: 6 serii (regionale), 3 meciuri/echipa/sezon, 6 promoveaza, 21 echipe retrogradeaza, 18 in mod direct si 6 echipe in play-off, premii in bani pentru pozitia in liga, TV, precum si retrogradare.

Liga IV: 42 serii (judetene), seriile cu mai mult de 20 echipe au fost impartite in grupe (Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Maramures si Satu-Mare) cu sistem play-off la promovare pentru Liga IV care are un al doilea sistem play-off cu toate cele 42 echipe judetene, se califica 21 echipe. Retrogradare din fiecare serie in functie de numarul de echipe din serie sau grupe. Se vor juca minim 28 si maxim 38 meciuri pe sezon, functie de seria corespunzatoare. Nu se acorda nici un fel de premii.

Liga 5: inactiva, 426 echipe care promoveaza in seriile corespunzatoare, (au fost introduce limite de regiuni si judete pentru fiecare liga in parte, inclusiv Liga II). Nu veti mai vedea, de exemplu ca o echipa din regiunea Constanta sa promoveze in regiunea Bihor, Covasna sau oricare alta regiune din tara.

Cupe:

Cupa Romaniei

Supercupa Romaniei

Cupa Ligilor I-II

Cupa Ligii III

Cupe Regionale (Liga IV)

Cupele au introduse si ele premii in bani, functie de cupa.

Unele reguli de joc sunt vechi (pentru Liga I, Liga II, Cupa si Supercupa Romaniei), alte reguli de joc sunt noi (pentru Liga III, Liga IV si cupele regionale).

Instalare:

1. Se extrage arhiva Romania.7z, care contine doua fisiere: Romania2014.dbc si Romania.lnc.

2. Se copiaza Romania2014.dbc in directorul

My Documents \ Sports Interactive \ Football Manager 2014 \ editor data

Daca nu exista acest director se va crea unul nou.

3. Se copiaza Romania.lnc in directorul

Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2014 \ data \ db \ 1400 \ lnc \ all

Note:

1. Pentru buna functionare a jocului, la inceput, se selecteaza baza de date Romania2014.dbc, se alege tara Romania si divizia Liga IV. Daca se alege Liga I, Liga II sau Liga III e posibil sa apare erori pe parcursul jocului. Fisierul dbc cu setarile avansate a fost verificat doar in Editor si doar pana in anul 2016. Daca apar erori in joc va rog sa le semnalati pentru a le putea corecta.

2. Tot la inceputul jocului se va merge in joc la sectiunea Preferences \ Interface \ Appearance \ Clear cache si se va debifa casuta Use caching to decrease page loading times si se va bifa casuta Reload skin when confirming changes in Preference. Acest lucru se va face doar o singura data, pentru ca jocul se preia informatiile din fisierul Romania.lnc.

Link de descarcare:

http://ul.to/htso4vep

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy